Mooie BHs ontvangen!!

Heb ze binnen 5 werkdagen ontvangen. Bedankt

Maar als je iets terug brengt die besteld is via de web site door de winkel dan duurt het wel lang dat je de geld terug hebt

Alles prima geregeld!

Mijn bestelling kwam snel binnen. Ik werd goed op de hoogte gesteld dat 1 item niet meer beschikbaar was. Betaalde bedrag stond ook weer snel op mijn rekening.

Geweldig mooie BH

Snelle levering en prachtige bh!

De maten die ik bestelde kwamen volledig overeen. Alles paste perfect en dat scheelt weer gedoe met terugsturen! Mooie pasvormen en materiaal.

mooie BH

Na bestellen van BH duurde het vrij lang voor dat ik hem ontving, maar verder een hele mooie BH

Snelle levering maar verkeerde maat

Was snel binnen. Echter was de verkeerde maat verstuurd. Juiste maat konden we ook niet meer bestellen. Hierdoor ergens anders moeten bestellen. Hopelijk nu nog optijd binnen voor onze vakantie

Gewoon goed

Goede kwaliteit, goede pasvorm en maat, beschrijving klopt, mooie lingerie ook voor de grotere cupmaat

Zeer te vreden

Na dat ik veel ben afgevallen was het even zoeken naar de goede maat . Maar super service van jullie . De retouren gaan ook super simpel. En de nieuwe werden super snel gestuurd . Alleen jammer dat er geen winkel in limburg ligt

Snelle levering en nette afhandeling bij retour.

Mooie BH’s, ook in de grotere maten, nette prijs en snelle levering. Ook bij een retour nette afhandeling met terug betalen. Een bedrijf dat dus doet wat ze zeggen en klantvriendelijk en service gericht zijn!

Prima webshop

Duidelijk, professionel, en een snelle levering!

Goede service en mooie kwaliteit

Top online winkel.

Alles ging perfect. Van bestelling tot bezorging.

Duurt allemaal erg lang en traag

Dan is je product er eindelijk en is het beschadigd afhandeling ma 2 weken wacht ik nog steeds op mijn geld terug.

Omvangmaat 85 en 90 precies hetzelfde

Van dezelfde bh een 90 e besteld omdat 85 e te strak is. Blijkt dezelfde omvang te zijn. Vervelend ook omdat retourneren weer extra kosten met zich meebrengt.

Er wordt goede service verleend

Snelle service en als er iets is of je hebt een vraag omtrent een levering wordt je altijd netjes geholpen , en zoeken ze het meteen uit , chapeau !!!

Prachtige zwemkleding

Ik ben altijd erg tevreden over de bikinis. Duur, maar ze zitten dan ook wel heel mooi. Als je eenmaal je maat weet, hoeft er ip niets terug als je online bestelt. Badpakken vind ik wat moeilijker online in te schatten hoe die vallen, je bestelt een cup/omvangmaat en nergens staat iets over de lengte van je torso.

Fijn om door ervaren én aardige krachten geholpen te worden

Prettige winkel in Amsterdam

Fijn en goed geholpen door de dames in de winkel in de Utrechtsestraat.

Super goed geholpen om een zwembikini te vinden

Ik zwem een paar keer per week, dus zocht een bikini waar dat goed in kon. Mooie kleur, juiste maat en doordat de bandje konden kruisen net wat extra. Mooie kleur lijk ik extra bruin

Snel geleverd en zit fantastisch

Prima ervaring, mooie spullen

Had gevraagd de bestelling ' on hold' te zetten omdat het langer zou duren en ik met vakantie ging. Zouden ze voor zorgen, Heel veel over en weer geapp en uiterst vriendelijk en behulpzaam maar....... Ik was een dag op vakantie toen ik een track and trace kreeg dat de spullen onderweg waren. Dit is het enige wat ik niet oké vind omdat ik duidelijk had afgesproken dat de bestelling pas verstuurd zou worden als ik weer thuis was. Voor de rest ben ik zeer tevreden

Zeer tevreden!

Ruime keuze, goede en juiste informatie. Snelle verzending en zeer goed verpakt!

Uitgebreid assortiment

Ik was oo zoek naar een nieuwe sportbh en er was een ruime keuze. Het bestelproces waa eenvoudig en werd mijn bestelling werd keurig thuisbezorgd.

Perfect!

Snelle goeie service. Pakketjes zien eruit als echte cadeautjes!

Australielaan 8

5232BB Den Bosch

073 - 8512017

Over Annadiva

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.