Laden reviews...
640 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering, vriendelijk personeel en goede verpakking. Het assortiment is breed en online bestellen verloopt vlot. Retourneren en ruilen verloopt meestal soepel, hoewel sommige klanten wijzen op verzendkosten bij retour. Al met al een positieve winkelervaring met betrouwbare kwaliteit.
Met veel plezier al meerdere keren een Prima Donna bh besteld. Altijd scherp geprijsd.
Fredi
Tiel
Keuze uit een mooi assortiment. Zeker als je grotere cup maat nodig hebt. Staat duidelijk bij hoe je maat moet berekenen. Retourneren is ook heel makkelijk
Simone
Hooglanderveen
Zie boven
carla
amsterdam
Altijd netjes verpakt en op tijd reageren
Yvette Van Doeveren Esselaar
Zwijndrecht
Annadiva in één woord? Uitstekend! Prachtig assortiment lingerie en badmode, goede communicatie en fijne service.
Esje
Hierdichtbij
Nu voor 3e maal hiee mijn favoriete merk Bh’s (Empreinte) besteld en hier zeer tevreden over. Zeer ruime keuze en altijd snelle levering.
Liljan
Castricum
Beste Liljan,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat fijn om te lezen dat je al voor de derde keer bij ons hebt besteld en zo tevreden bent over Empreinte. We zijn blij dat we je kunnen voorzien van jouw favoriete merk en dat je bij ons steeds een ruime keuze en snelle levering ervaart.
Veel plezier met je nieuwe aankoop!
Anna | Customer Care
Voor mijn dochter van 13 is het lastig om een leuke en vooral goedzittende bikini te vinden. Gelukkig hebben we Anna diva ontdekt. Nu inmiddels 2 prachtige bikini's kunnen scoren. Ze is er enorm blij mee!! En de kwaliteit is ook heeel erg mooi en goede pasvorm.
Francine Kraak-Wiekamp
IJmuiden
Beste Francine,
Hartelijk dank voor jouw review.
Niets fijner dan een bikini vinden waarin je je mooi én comfortabel voelt. We zijn super blij dat je dochter inmiddels twee favorieten heeft gevonden.
Wij wensen jullie een fantastische zomer vol zonnige dagen en veel zwemplezier!
Anna | Customer Care
Mooie en duidelijke site. Goede aanbiedingen, wordt zo snel mogelijk verstuurd, en niet vergeten heel leuk ingepakt met een kaartje erbij. Daar wordt een mens blij van.
Marga
Steenwijk
Beste Marga,
Hartelijk dank voor jouw review.
We vinden het belangrijk dat niet alleen het product, maar de hele ervaring eromheen klopt. Daarom besteden we ook graag aandacht aan de kleine details, zoals een mooi ingepakt pakketje en een persoonlijk kaartje.
We wensen je veel plezier draagplezier!
Anna | Customer Care
Groot assortiment om uit te kiezen. Vlotte moderne, aansluitende tankini s . Snelle levering op aangekondigde dag. Mooie kwaliteit , dus waar voor je geld.
Franca
Leusden
Beste Franca,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat fijn dat je geslaagd bent en dat ook de kwaliteit en levering helemaal naar wens waren.
We wensen je heel veel plezier met je aankoop en kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw te mogen helpen!
Tamara | Customer Care
Netjes verpakt en goede bezorging En dat met die hitte
Alie
Leeuwarden
Beste Alie,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat fijn om te lezen dat je bestelling netjes verpakt en goed bezorgd is aangekomen. Ook tijdens de warme dagen proberen we het hoofd koel te houden en iedere bestelling met dezelfde zorg te verwerken.
Veel plezier met je aankoop en geniet ervan!
Lotte | Customer Care
Ik koop hier al jaren mijn lingerie en badmode. In de winkel wordt heel goed geholpen. Online snelle service en duidelijk communicatie. En een super groot assortiment in grote cup maten !
jolanda
amsterdam
Beste Jolanda,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat ontzettend leuk om te lezen dat je al jarenlang voor ons kiest.
We blijven ons iedere dag inzetten om een mooie collectie te bieden, met extra aandacht voor passende lingerie en badmode in grotere cupmaten.
Bedankt dat je al zo lang bij ons komt en we hopen je nog vele jaren te mogen helpen!
Tamara | Customer Care
Weer een onnodige retourzending, heel jammer.
Michèle
Geleen
Beste Michèle,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat jammer om te lezen dat de maatvoering niet helemaal duidelijk is geweest en dat dit heeft geleid tot een onnodige retourzending. We begrijpen dat dit vervelend is.
Bij een aantal van onze merken wordt gewerkt met verschillende maatvoeringen (zoals EU- en UK-maten), waardoor dit soms voor verwarring kan zorgen. Mocht de verwarring te maken hebben met de UK-maatvoering, dan raden we aan om contact op te nemen met onze klantenservice. We kijken dan graag mee en bieden waar mogelijk een kosteloze ruiling aan in dit soort situaties.
Anna | Customer Care
Er staat bij producten: direct leverbaar, maar dat was het bij mij niet. 2 weken moet wachten. Er komt dan geen communicatie vanuit hen. Daar moet je zelf achteraan. Bij dingen retour sturen idem dito. Het is al een dikke week retour gestuurd maar nog steeds niet verwerkt (ookal is op de status te zien dat het retour gemelde product al lang aangekomen is ( Dus als je veel geduld hebt en zelf dingen oppakt, dan kan je hier bestellen. Producten zijn wel van goede prijs en de kwaliteit van mijn product was ook goed.
8 July 2026
Margriet
Utrecht
Beste Margriet,
Hartelijk dank voor jouw review.
We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een bestelling langer onderweg is dan je verwacht en je zelf contact moet opnemen om meer duidelijkheid te krijgen.
We bevinden ons momenteel in een drukke periode waarin meerdere schakels in het proces invloed hebben op de doorlooptijd. Uiteraard proberen we alles zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen, zowel rondom verzendingen als retourverwerkingen, maar we realiseren ons dat dit voor jou niet de gewenste ervaring is geweest.
Fijn om te lezen dat je wel tevreden bent over de kwaliteit en de prijs van je aankoop. Dank je wel dat je ook deze positieve punten hebt benoemd, én voor je kritische feedback. Hiermee kunnen we blijven kijken waar we ons verder kunnen verbeteren.
Anna | Customer Care
Snel geleverd, goede service en verkopen kwaliteit
8 July 2026
Bianca Veldhuis
ZUTPHEN
Beste Bianca,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering, service en kwaliteit.
We wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopen je graag nog eens terug te zien!
Lotte | Customer Care
Sorry maar ik heb er geen goede ervaring mee. hoop voor andere klanten dat die dat wel hebben. min punten voor mij zijn wel slecht berijkbaar. afhandeling duurt lang ook van deze ervaring wordt je wijzer. hoop echt dat er iets mee gedaan wordt . succes verder
Fam
Barneveld
Beste,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat jammer om te lezen dat je geen goede ervaring met ons hebt gehad. Dat is natuurlijk niet de indruk die we willen achterlaten.
Op dit moment is het in het hoogseizoen druk in het gehele proces, van leveranciers tot bezorgdiensten en ook bij onze klantenservice. We doen ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk te leveren en iedere klant zo goed en snel mogelijk te helpen, maar helaas kan dit soms meer tijd kosten dan je van ons mag verwachten.
Dank je wel voor je eerlijke feedback. We nemen dit zeker mee en blijven werken aan het verbeteren van onze service.
Lotte | Customer Care
Mooie website maakt kiezen (ook al is het voor de partner) makkelijk. Het bestellen verloopt soepel. Door het zo mooi verpakt te krijgen, maakt het het geven nog leuker.
Eric
Weert
Beste Eric,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat leuk om te lezen dat het uitzoeken voor je partner zo gemakkelijk is verlopen. En als de verpakking het geven nóg leuker maakt, dan is dat voor ons de kers op de taart.
We wensen jullie veel plezier met de aankoop en hopen je graag nog eens terug te zien!
Anna | Customer Care
Efficiënt en snelle levering. Keurig verpakt.
Els
Eersel
Beste Els,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat fijn om te lezen dat onze collectie je aanspreekt. We doen ons best om voor iedereen iets moois te kunnen bieden, dus dit is een prachtig compliment.
Tamara | Customer Care
Snel verzonden, goed product, redelijke prijs, retouren goed verwerkt.
Ronna
Rijswijk
Beste Ronna,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat fijn om te lezen dat het hele proces naar wens is verlopen, van de verzending tot de retourverwerking. Daar doen we het voor!
We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer terug te zien.
Lotte | Customer Care
Mooie kwaliteit en snelle levering
Carla
Oosterhout
Beste Carla,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. We hopen dat je nog heel lang plezier zult hebben van je aankoop.
Veel draagplezier!
Lotte | Customer Care
Alleen het uitpakken van het pakketje is al een feestje; mooi verpakt :) Verzending was ook snel.
Annemarie
Kampen
Beste Annemarie,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat leuk om te lezen dat het uitpakken van je bestelling al als een klein feestje voelde. Juist die extra aandacht maakt het voor ons compleet.
Heel tevreden over alles
Anna
Leeuwarden
Beste Anna,
Hartelijk dank voor je mooie review!
Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen. We besteden veel zorg aan iedere bestelling, dus extra fijn dat ook de verpakking is opgevallen.
Anna | Customer Care
Het duurde erg lang voordat het gekochte item thuis bezorgd werd. Dat kan natuurlijk maar wat ik erg jammer vond is dat er totaal geen communicatie was. Ik heb meerdere appjes gestuurd (op de website is dat een optie voor contact). Nul reactie. Uiteindelijk na 5 dagen reactie op mijn mail gekregen! Het product wat ik heb gekocht (voor de vakantie) was prima, daar heb ik geen commentaar op!
Esther
Gorinchem
Beste Esther,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat jammer om te lezen dat het contact met ons niet soepel is verlopen. We begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer je meerdere keren contact probeert te zoeken en niet snel reactie krijgt, zeker als je op je bestelling wacht.
Door de aanhoudende drukte lukt het ons helaas niet altijd om alle berichten direct op te pakken. We doen ons uiterste best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen.
Fijn om te lezen dat het product zelf wel naar wens was. Dank je wel voor je feedback!
Anna | Customer Care
Wederom prima aankopen gedaan. Bezorgd ingepakt met persoonlijke noot.
Wil
Enkhuizen
Beste Wil,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat fijn om te lezen dat je opnieuw tevreden bent met je aankopen. We vinden het belangrijk dat elke bestelling met zorg wordt ingepakt, dus leuk dat de persoonlijke touch ook is opgevallen.
We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien!
Lotte | Customer Care
Mooie producten, maar heb er een volle maand op mijn bestelling moeten wachten, terwijl de site iets anders zegt. Meerdere malen contact gehad met klantenservice, krijg gelukkig netjes een reactie, maar konden geen darum aangeven wanneer de bestelling binnen zou komen. Wat niet op voorraad is, moet besteld worden waardoor het flink langer wachten is. Zeker iets om rekening mee te houden en voor mij toch een reden om ook ergens anders te kijken wanneer ik iets op tijd wil hebben.
Renske
Breda
Beste Renske,
Hartelijk dank voor jouw review.
In dit soort situaties zijn we niet alleen afhankelijk van onze eigen verwerking, maar ook van externe factoren zoals de levertijden van leveranciers en de bezorgdiensten. Dat kan er helaas voor zorgen dat een bestelling langer onderweg is dan gewenst.
Dat neemt niet weg dat we zien dat je inderdaad langere tijd hebt moeten wachten en dat je dit als vervelend hebt ervaren. Onze excuses daarvoor. We nemen je feedback zeker mee om dit proces verder te verbeteren en onze communicatie hierover duidelijker te maken.
Dank ook voor je geduld en het contact dat je met ons hebt gehad.
5 July 2026
Jolanda
Haps
Beste Jolanda,
Hartelijk dank voor jouw review.
Fijn dat je even de tijd hebt genomen om dit te delen. We wensen je veel plezier met je aankoop!
Anna | Customer Care
Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode.
Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.
Australielaan 8
5232BB Den Bosch