Laden reviews...
654 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering, vriendelijk personeel en goede verpakking. Het assortiment is breed en online bestellen verloopt vlot. Retourneren en ruilen verloopt meestal soepel, hoewel sommige klanten wijzen op verzendkosten bij retour. Al met al een positieve winkelervaring met betrouwbare kwaliteit.
Jolanda
Haps
Eindelijk bikini en onderkleding waarbij ik keuze heb zodat het past! Mooie kwaliteit en super pasvorm. Goede levering. Nu nog winkel in Utrecht of Zeist of Amersfoort ;)
Anita
Den Dolder
Snel geleverd en ook nog eens mooi ingepakt wat een heel verzorgde indruk maakt
Sabine
Katwijk
Mooie bikini
Ylona Rasenberg
TERHEIJDEN
Netjes verpakt en de juiste maat!!
Diana
Wierden
Mooie kwaliteit badpakken, stof kleed mooi af en sluit overal mooi aan. Zeker het geld waard. Maatvoering ook goed. Bestellen/ retourneren etc ging gemakkelijk.
Evelien
Schagen
Ik zag goede reviews, maar mijn ervaring is tot op heden niet goed. Als gast een bestelling geplaatst echter krijg ik geen track and trace code. Ik heb ze een bericht gestuurd en hen getracht te bellen, maar ik krijg ze niet te pakken.
Inge
Bussum
Beste Inge,
Wat jammer om te lezen dat je ervaring tot nu toe niet is zoals je op basis van eerdere reviews had mogen verwachten. We begrijpen goed dat het vervelend is wanneer je nog wacht op je bestelling en daarbij nog geen verdere verzendupdate hebt ontvangen.
Op dit moment ervaren we meer drukte dan gebruikelijk, waardoor de verwerking van bestellingen en ook het beantwoorden van berichten soms wat langer duurt dan klanten normaal van ons gewend zijn. We reageren uiteraard op alle binnenkomende vragen via onze verschillende communicatiekanalen, alleen kan de reactietijd momenteel iets langer zijn door het aantal aanvragen.
We begrijpen dat dit niet prettig is en doen ons best om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen. Bedankt in ieder geval voor je geduld.
Anna | Customer Care
Een week geleden besteld, maar nog niet verzonden. Daar kan een goede reden voor zijn, maar dat wordt niet gecommuniceerd. Ze reageren niet op e-mails en zijn telefonisch niet bereikbaar. Ik heb twee e-mails gestuurd en 3 keer gebeld (telkens 10 minuten gewacht), maar krijg op geen enkele manier contact met dit bedrijf.
RB
Heerenveen
Beste RB,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat vervelend om te lezen dat je jouw ervaring op deze manier hebt beleefd. We begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer je langer op een bestelling wacht en je graag sneller duidelijkheid had ontvangen.
Op dit moment is het bij ons drukker dan gebruikelijk, iets wat wij ook op onze website communiceren. Daarnaast zien we dat jouw bestelling een artikel bevatte dat als nabestelling verwerkt werd, waardoor de levertijd helaas langer uitviel dan normaal.
Dat neemt natuurlijk niet weg dat we het jammer vinden om te lezen dat je niet tevreden bent over je ervaring met onze service. We doen ons best om alle berichten en bestellingen zo snel mogelijk op te pakken en nemen je feedback hierin zeker mee.
Anna | Customer Care
Bestelling is netjes en op tijd aangekomen. Jammer dat het allemaal niet paste, misschien is een winkelbezoek toch beter!
Charlotte
Rotterdam
Beste Charlotte,
Hartelijk dank voor jouw review.
Je bent in onze winkel natuurlijk altijd van harte welkom, daar denken we graag met je mee om samen de juiste maat en pasvorm te vinden. Tot snel!
Lotte | Customer Care
Alleen jammer dat de levering zo lang onderweg is geweest
Bianca Van Lemmeren
Beste Bianca,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat mooi om te lezen dat je zo blij bent met je aankoop.
We zitten momenteel in een drukkere periode, waardoor het hele traject soms iets meer tijd vraagt dan normaal.
We willen je bedanken voor je geduld en wensen je veel draagplezier!
John
Zuidbroek
Beste John,
Hartelijk dank voor jouw review.
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
We zien je graag weer terug!
Lotte | Customer Care
Klantenservice was bereikbaar maar niet behulpzaam
Eveline
Utrecht
Beste Eveline,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat vervelend om te vernemen dat je bestelling niet aan de verwachting heeft voldaan en dat je onze klantenservice als niet voldoende behulpzaam hebt ervaren. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.
Door drukte kan het voorkomen dat de verwerking en opvolging van bestellingen en vragen langer duurt dan je van ons gewend bent. We doen er alles aan om dit zo goed mogelijk te verbeteren en iedereen zo snel mogelijk te helpen.
Mocht je vraag of situatie nog actueel zijn, dan kun je ons ook via WhatsApp bereiken. We kijken daar graag alsnog met je mee om je verder te helpen.
Tamara | Customer Care
Het product is prima, goede kwaliteit en levering. Verbeterpunt is de SPAM daarna.. afmelden nieuwsbrief vaak geprobeerd maar helaas :-(
Mieke
Gelselaar
Beste Mieke,
Hartelijk dank voor jouw review.
Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
Wat betreft de nieuwsbrief: jammer om te horen dat het afmelden niet goed lijkt te lukken. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Mocht dit probleem aanhouden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan kijken we hier graag even met je mee zodat het netjes wordt opgelost.
We wensen je veel plezier met je aankoop!
Tamara | Customer Care
De producten van Annadiva zijn fantastisch, ik bestel al jaren bij jullie met grote tevredenheid. Het valt me alleen op dat de levering van producten echt heel lang duurt, het kan maar zo 3 weken zijn. Dat vind ik erg jammer.
Clasine Scheepers
Bosch en Duin
Beste Clasine,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat leuk om te vernemen dat je al jaren tevreden bij ons bestelt en zo blij bent met de kwaliteit van onze producten!
We begrijpen ook je opmerking over de levertijd. Door drukte in het hele proces, bij ons, onze leveranciers en de bezorgdiensten, kan het momenteel helaas voorkomen dat een levering langer duurt dan je van ons gewend bent. We doen uiteraard ons best om dit zo goed mogelijk te blijven verwerken en verbeteren.
Bedankt voor je vertrouwen.
Vriendelijk hulpvaardige medewerkers
Laura
Leidschendam
Beste Laura,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat fijn om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren en dat je goed bent geholpen door onze medewerkers. Dat waarderen we enorm.
We zien je graag weer terug!
Tamara | Customer Care
Mijn eerste levering kreeg ik pas na 10 dagen, er zat een andere maat bij dan ik besteld had. de (na)bestelling, om dus de andere maat te bestellen, is nog steeds niet binnen, terwijl ik weer 10 dagen verder ben. In totaal ben ik dadelijk bijna 3 weken verder.
L.
Melderslo
Beste L,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat jammer om te lezen dat je bestelling in jouw geval zo’n lange doorlooptijd heeft gehad.
In dit geval zat er inderdaad een nabestelling aan het item gekoppeld, waardoor we afhankelijk zijn van de levertijd van onze leverancier. Daarnaast merken we dat het hele proces, van leverancier tot verwerking en verzending, momenteel drukker is dan normaal, waardoor het soms langer kan duren dan je van ons gewend bent. We doen uiteraard ons best om dit zo goed mogelijk te verwerken en te blijven verbeteren.
We hopen dat de nabestelling je alsnog snel bereikt en danken je voor je geduld.
Anna | Customer Care
Veel mooie en goed zittende bikini's, ook voor de wat oudere vrouw. 2 Besteld en 1 geretourneerd, wat heel soepel ging. De terugbetaling was ook snel.
Jocelyn
Gorinchem
Beste Jocelyn,
Hartelijk dank voor jouw review.
Goed om te vernemen dat alles naar wens is afgehandeld.
We vinden het belangrijk om voor iedereen een passende keuze te bieden en wensen je veel plezier met je aankoop!
Anna | Customer Care
Mooie bh, die goed past en mooi is!
Monique
EWIJK
Beste Monique,
Hartelijk dank voor jouw review.
Het doet ons goed om dit te lezen.
We wensen je veel mooie draagmomenten met je aankoop!
Anna | Customer Care
Prima advies, tijd ervoor en ruim aanbod. Prima sfeer!
21 June 2026
Mieke Truijen - Tomlow
Beste Mieke,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over het advies, de tijd die voor je werd genomen en ons ruime aanbod.
We zien je graag weer terug, online of in de winkel!
Anna | Customer Care
Ik heb 20 mei 2 bh’s besteld. 1 daarvan werd na een week door Annadiva gecanceld, was niet leverbaar. Blijkbaar verkopen ze op de site spullen die ze niet kunnen verkopen. Dit geld werd teruggestort. De 2e bh heb ik enkele dagen erna geretourneerd. Met de verstrekte QR retour code, in de originele doos, via een dhl punt afgegeven. Digitaal ontvangst bewijs gekregen. Omdat ik maar niks hoorde ben ik er 3 weken later achteraan gegaan. Ik word verwezen naar DHL. Afgelopen week krijg ik een mail van Annadiva dat het pakje zoek is. Ik moet van alles aanleveren via de mail, wat ik heb gedaan. Daarna blijft het weer stil. Dus ik heb geen enkel product gehouden maar heb nu al weken veel gedoe en nog steeds geen bevestiging dat ik m’n geld terug krijg
Mirjam
Paterswolde
Beste Mirjam,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat jammer om te lezen dat je ervaring met de afhandeling van je retour zo is verlopen.
In dit soort situaties loopt er vaak ook een onderzoek bij de bezorgdienst (DHL). Door drukte bij ons en bij onze logistieke partners kan dit proces helaas langer duren dan normaal. Zodra wij hierover een terugkoppeling ontvangen, informeren we je daar uiteraard direct over.
We begrijpen je teleurstelling en willen benadrukken dat we dit zorgvuldig voor je in behandeling hebben en blijven opvolgen.
Anna | Customer Care
Product was precies zoals omschreven en afgebeeld.
Fred
Loon op Zand
Beste Fred,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat fijn dat je bestelling snel en netjes is aangekomen en dat het product volledig aan je verwachtingen voldoet.
We wensen je veel plezier met je aankoop!
Staat in titel
Jf
Het Gooi
Beste Jf,
Hartelijk dank voor jouw review.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons assortiment met bh’s van verschillende merken en in diverse prijsklassen. We proberen voor elke gelegenheid en wens een passende keuze te bieden.
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Lotte | Customer Care
Mijn bestelling is ruim een week bij jullie blijven liggen zodat te verzenden. Nadat ik zelf informeerde waar mijn bestelling bleef, omdat deze al lang geleverd had moeten zijn, hebben jullie het pakketje overgedragen aan de post. Met de mededeling dat het erg druk was bij de postleveranciers. Dat is onzin, want daarna werd het pakketje binnen 2 dagen geleverd. De fout lag bij jullie, maar jullie wilde dit niet toegeven. Geen excuses, niks. Dat stoor me nog het meest. En mij als klant enigszins tegemoet komen was ook niet aan de orde. Dit is dus mijn laatste bestelling geweest en ik zal deze ervaring ook met anderen delen.
Karlijn
Scheffers
Beste Karlijn,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat jammer om te lezen dat je ervaring met onze service niet is verlopen zoals je had mogen verwachten. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelling langer op zich laat wachten en dat dit voor frustratie heeft gezorgd.
In sommige gevallen kan een order door drukte in het verwerkingsproces later worden opgepakt dan gepland. Dat neemt niet weg dat we begrijpen dat de communicatie en jouw ervaring hierin beter hadden gemoeten. Onze excuses dat dit bij jou niet naar tevredenheid is verlopen.
We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze processen en communicatie verder te verbeteren.
Lotte | Customer Care
Snelle bevestiging alleen helaas duurde levering wat langer dan normaal
19 June 2026
Margreet
Beste Margreet,
Hartelijk dank voor jouw review.
Goed om te horen dat je de communicatie rondom je bestelling als duidelijk en snel hebt ervaren. Jammer dat de levering deze keer wat langer heeft geduurd.
Door drukte bij ons, onze leverancier en de bezorgdienst kan het helaas voorkomen dat dit proces meer tijd kost dan gebruikelijk. We hopen je de volgende keer weer sneller te mogen helpen!
Tamara | Customer Care
Tevreden met met de aankoop Past goed!
19 June 2026
J
Beste J,
Hartelijk dank voor jouw review.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat alles goed past. We wensen je veel draagplezier!
Tamara | Customer Care
Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode.
Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.
Australielaan 8
5232BB Den Bosch