Al een tijdje op zoek naar een mooi badpak. Op de meeste sites komen dezelfde voorbij...maar toen zag ik Annadiva. Dat is toch echt wel een klasse apart , goede kwaliteit en prachtige modellen en kleuren. Je hebt echt wat bijzonders en de pasvorrm is ook super.
Beste L.E, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je zoektocht bij ons geslaagd is! We hopen dat je het nieuwe badpak met veel plezier draagt deze zomer. Lotte | Customer Care
Beste Ineke, Hartelijk dank voor jouw review. Hier worden we blij van. Tot de volgende keer! Lotte | Customer Care
Uitstekende service.
Beste Deborah, Hartelijk dank voor jouw review. Zo horen we het graag – bedankt voor je mooie woorden! Lotte | Customer Care
Ik heb na ik ontvangst de lingerie ter ruiling aangeboden. Hoewel de klantenservice snel antwoord op apps, duurt de uiteindelijke ruil naar mijn mening erg lang
Beste Jenny, Hartelijk dank voor jouw review, wij waarderen het dat jij de moeite hebt willen nemen deze te schrijven. Wij begrijpen goed dat het vervelend is als een ruiling langer duurt dan je mogelijk vooraf had verwacht, zeker wanneer je al snel contact hebt gehad met onze klantenservice. Onze excuses voor het ongemak. Ik neem graag nog even persoonlijk contact met jou op via e-mail om je een actuele update te geven over de status van de ruiling en om te zien hoe we dit zo soepel mogelijk voor jou af kunnen ronden. Chantal | Customer Care
Snelle toezending en achteraf contact/advies ook goed! Voor herhaling vatbaar!
Beste Monique, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te lezen! Voor vragen of een volgende aankoop staan we met plezier weer voor je klaar. Lotte | Customer Care
Zoals altijd snelle en correcte levering
Beste Marleen, Hartelijk dank voor jouw review. Wat goed om te lezen dat je steeds weer tevreden bent, daar doen we het voor! Lotte | Customer Care
Heel mooie stof. Verzending is prima gegaan. Helaas is de tankini te groot en moet het terugsturen. Ik ga naar de winkel om de juiste maat te kunnen nemen.
Beste T, Hartelijk dank voor jouw review. We helpen je in de winkel graag met het vinden van de juiste maat – je bent van harte welkom! Lotte | Customer Care
Prachtig badpak besteld. Badpak was van goede en luxe kwaliteit zo ook de verpakking, mooie kleur . Helaas niet geschikt voor mijn figuur en terug gestuurd. De levering was snel en binnen 2 dagen het geld weer retour.
Beste Elly, Hartelijk dank voor jouw review. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de service en kwaliteit. We vinden het jammer dat het badpak toch niet helemaal geschikt was – mocht je nog op zoek zijn, dan zoeken we graag met je mee naar een goede match. Lotte | Customer Care
Snelle levering, heel goed advies bij mujn twijfel ivm de maat. Nu heb ik een superleuke bikini in bezit. Blij!
Beste Juana, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat ons advies het verschil kon maken. Geniet van je nieuwe aankoop! Lotte | Customer Care
Hele uitgebreide website. Bestelling binnen een week binnen
Beste Monique, Hartelijk dank voor jouw review. Wat tof om te lezen dat onze uitgebreide website en mooie merken zo in de smaak vallen! Daar steken we met veel plezier tijd en zorg in. Lotte | Customer Care
Perfect geregeld enorm assortiment
Beste Marion, Hartelijk dank voor jouw review. We blijven het assortiment graag uitbreiden voor je! Tot snel. Lotte | Customer Care
Netjes ingepakt en bezorgd
Beste Jennifer, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat onze service als goed wordt ervaren – daar doen we het voor! Lotte | Customer Care
Jammer dat ik een BH bestelde die niet eens beschikbaar was. Fijn dat dat bedrag wel is teruggestort. Jammer dat ik een BH heb binnengekregen die niet mijn maat was, terwijl die wel goed is besteld. Nu wachten op het lange process, retourverzending en restitutie.
Beste Renee, Hartelijk dank voor jouw review. Wat jammer om te lezen dat jouw ervaring niet naar verwachting was. De BH die jij bestelde hebben wij moeten nabestellen bij onze leverancier. Helaas is aansluitend gebleken dat het artikel niet (meer) leverbaar was, iets waar wij helaas vooraf niet van op de hoogte waren. Fijn om te lezen dat je deze terugbetaling snel had mogen ontvangen. Een collega zal nog even contact met jou opnemen betreffende jouw retourzending om te zien of zij jou kan helpen bij het vinden van de juiste maat en om eventueel verdere vragen over het retourproces te beantwoorden. Onze excuses voor het ongemak. Chantal | Customer Care
Een bikiniset van beachlife gekocht wat perfect zat. De maat die niet goed aansloot makkelijk in de winkel kunnen ruilen.
Beste Jolyn, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te lezen dat we je hebben kunnen helpen bij het vinden van de juiste maat. Veel plezier met je nieuwe bikini, en we staan altijd voor je klaar! Lotte | Customer Care
Ik was niet thuis toen dhl aan de deur kwam 50 meter van mijn huis zit een dhl punt Maar de bezorger brengt het naar een ander dorp waar ik het op moet halen Dit vind ik heel frustrerend en niet practisch En zeer onlogisch. DHL doet maar wat. En je kan ze niet bereiken. Ik ben helaas niet de enige in ons dorp met deze klacht
Beste Marlene, Bedankt voor jouw review, wij waarderen het dat jij de moete hebt genomen deze te schrijven. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat de levering via DHL op deze manier is verlopen, we begrijpen heel goed dat dit frustrerend en onlogisch aanvoelt, zeker als er een DHL-punt vlakbij jouw huis is. Hoewel dit buiten onze directe invloed ligt, nemen wij jouw ervaring absoluut serieus. We zullen hierover dan ook een klacht indienen bij DHL en komen hier nog via e-mail bij jou op terug zodra wij een reactie hebben ontvangen. Onze excuses voor het ongemak en nogmaals dank dat je dit met ons hebt willen delen, we hopen dat het kan bijdragen aan verbetering van de bezorgservice in jouw regio. Chantal | Customer Care
Als je Europese maten besteld krijg je UK maten. En dan krijg je niet de Europese maat die je hebt besteld. Bij iedere andere webwinkel van dit merk krijg je de Europese maat zoals je hem besteld maar bij Annadiva krijg je de verkeerde maat. Vervolgens neem je contact op en dan blijven ze stug volhouden dat je zelf de retourkosten moet betalen ook al hebben hun 3 verkeerde bikinimaten opgestuurd. Ik vind het werkelijk schandalig. 1x besteld maar NOOIT MEER.
Beste T, Bedankt voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij ontevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Wij begrijpen dat het verwarrend kan zijn wanneer het om UK- en EU-maten gaat, daarom proberen we dit zo helder mogelijk toe te lichten op onze website, onder andere via maattabellen en productinformatie. De maten die zijn geleverd, komen overeen met de UK-maat die bij ons is besteld. We vinden het jammer dat dit tot onduidelijkheid heeft geleid en hadden dit graag samen met je willen verduidelijken. We hebben geprobeerd contact met je op te nemen om te kijken hoe we kunnen helpen maar respecteren uiteraard jouw keuze om hier geen gebruik van te maken. Na ontvangst van het pakket wordt de retourzending verwerkt zoals omschreven in onze retourprocedure. Chantal | Customer Care
Een bikini besteld snel geleverd maar helaas zat hij niet mooi.Heb hem retour gezonden maar nog geen terug betaling ontvangen. Toch beveel ik jullie wel aan voor de snelle levering!
Beste Esther, Hartelijk dank voor jouw review. Mooi om te vernemen dat je tevreden was met de snelle levering! Wat betreft de terugbetaling, we komen daar graag via e-mail op terug. Lotte | Customer Care
Als je erzelf niet uitkomt, helpen ze altijd met heel veel gemak.
Beste Wilma, Hartelijk dank voor jouw review. We weten dat keuzes maken niet altijd makkelijk is, dus we helpen je met plezier om de juiste beslissing te nemen. Tot snel! Lotte | Customer Care
Bestellen ging goed. Retour aanmelden ook. Helaas was moment van levering onduidelijk.
Beste Ineke, Hartelijk dank voor jouw review. Wij doen altijd ons best om zo helder mogelijk te communiceren over de verwachte bezorgdatum. In jouw geval hadden we te maken met een levertijd van 2 tot 5 werkdagen, omdat we één artikel nog vanuit onze leverancier moesten ontvangen. Omdat het weekend ertussen viel, kan het wellicht langer hebben gevoeld dan het in werkelijkheid was. Fijn om te lezen dat de rest van het proces verder naar wens is verlopen! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Lotte | Customer Care
Een bikini besteld na 1 dag binnen de maat is prima en van hele mooie kwaliteit. Ik ben heel tevreden echt een aanrader.
Beste Marian, Hartelijk dank voor jouw review. Dat doet ons goed om te lezen. Geniet van je nieuwe aankoop! Lotte | Customer Care
Mooie kwaliteit voor een lagere prijs dan andere sites
Beste Marieke, Hartelijk dank voor jouw review. Altijd tof om te lezen dat je een goede vondst hebt gedaan – hou ons vooral in de gaten voor nog meer moois. Lotte | Customer Care
Netjes verpakt Snelle levering Misschien ga ik binnen kort een keer naar de fysieke winkel
Beste Corina, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te lezen! Je bent meer dan welkom om ook offline te komen shoppen. Lotte | Customer Care
Keurig verpakt, snel geleverd
Beste Jane, Hartelijk dank voor jouw review. We vinden het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Bedankt voor je mooie feedback en hopelijk tot de volgende keer! Lotte | Customer Care
Snel geleverd, niet helemaal wat ik wilde maar fijne ervaring.
Beste Annemiek, Hartelijk dank voor jouw review. Super dat je een positieve ervaring hebt gehad, het is echter jammer dat je niet precies hebt gevonden wat je zocht. We willen je graag verder helpen en nemen via e-mail contact met je op om te kijken of we je alsnog kunnen helpen. Lotte | Customer Care
Op tijd verzonden. Goed op de hoogte gehouden verloop van de zending
Beste Heleen, Hartelijk dank voor jouw review. We begrijpen dat je, zeker bij een cadeautje voor jezelf, graag weet wanneer het aan komt. We doen altijd ons best om je zo goed mogelijk te informeren over de zending, zodat je niet in het ongewisse hoeft te zitten. Veel plezier met je mooie producten! Lotte | Customer Care
Australielaan 8
5232BB Den Bosch
Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.