Geweldige internetwinkel voor lingerie en badmode

Annadiva heeft een groot assortiment bh's voor wat grotere maten. Vaak ook een mooie korting in de sale. Zoekfunctie is uitstekend, met de filters zie je snel wat er nog in je maat en het juiste model beschikbaar is.

Duurde langer als verwacht maar na 1 mailtje snel bezorgt

Na mijn bestelling te hebben geplaatst en betaald kreeg ik geen track en tracé bezorgen zou 3 tot 5 werkdagen zijn dus na 1 week maar gemaild voor een track en tracé nummer reactie binnen 1 dag met nummer en dat alles ingepakt was na 3 dagen had ik pakketje.

Wel voor herhaling vatbaar, ondanks trage levering

Wel voor herhaling vatbaar, ondanks trage levering. Ik ga zeker nog eens een bestelling plaatsen. Pakket was mooi verpakt!

Hele fijne pas vorm blijft zo als het is , voor mijn nooit niks anders meer

Mooie online lingeriewinkel, snelle levering en het geretourneerde netjes op tijd terugbetaald, Ik bestel hier zeker weer in de toekomst.

Fijne webwinkel met ruim assortiment

Inmiddels een aantal keren een bestelling gedaan bij Annadiva. Hebben een ruim assortiment; ook veel keuze binnen mijn favoriete merken. Heb ook steeds het geluk gehad dat ik in de sale nog kon slagen. Merken als Prima Donna en Empreinte zijn duur en dat scheelt dan toch weer.

Snelle verzending. Erg tevreden

Betrouwbaar en correct

De kwaliteit is uitstekend en de service is zeer goed. Ze zijn betrouwbaar en klantvriendelijk. Het is een aanrader.

Bestelling geplaatst maar verkeerd gedaan eigen fout, gebeld en meteen vriendelijk geholpen. Een nieuwe bestelling gedaan en terug gestuurd en wederom een goede en snelle afhandeling. Ga zo door Annadiva

Doen wat ze beloven

Fijne website, goede maattabellen. Prima online kopen.

Superblij!

Ik ben superblij met mijn nieuwe bikini. Het is heel lastig om een mooie vlotte bikini te vinden in een G-cup. Nou keuze genoeg bij Annadiva! Snelle levering ! Alles top!

Snel

Snelle levering, netjes verpakt en fijne merken. Ruime keus in lingerie en voor elk wat wils.

Top kwaliteit en fijn draagcomfort

Het is altijd weer een uitdaging om een hippe bikini te vinden voor een grotere cup; maar bij Annadiva zit je goed! Leuke bikini’s, goede pasvorm, snelle levering en ook bij eventueel retourneren krijg je goede service. Kortom, aanrader!

Zoals altijd enorme keus, ook in de afgeprijsde artikelen. Daarbij is de site heel makkelijk te gebruiken. Geen ingewikkelde procedures. Ik had een vraag en die werd telefonisch beantwoord, dat is een goede service die je niet overal tegenkomt

Geweldige pasvorm.

Heel blij met deze lingerieset. Mooie stof en het zit perfect.

Snelle bezorging , snelle terugbetaling !

Een bedrijf wat doet wat ze beloofd.

Goede snelle levering

Snelle kevering na goed advies over de whatsapp

Mooie stevige kwaliteit en top pasvorm

Simpel maar toch bijzonder door het slangenprintrelief in de stof

Snelle bezorging, mooi en verzorgd ingepakt, zeer gemakkelijke retourservice.

Ik was aangenaam verrast door het bovenstaande en het grote assortiment op de prettige, overzichtelijke website.

Ben al jaren klant bij Anna Diva. Eigenlijk koop ik alleen nog bij Anna Diva. Waarom? Ik bestel graag wat meerdere items zodat ik het verschil kan proberen . Dan is het fijn dat ik achteraf kan betalen. Laatst probleempje met bikini , dit werd keurig opgelost het geld werd teruggestort. En heb ik alsnog nieuwe besteld. Het assortiment is ook uitgebreid voor de grotere buste. Ik ben dus zeer tevreden . Tot de volgende x Anna Diva !

Fantastisch!

Altijd vlot en betrouwbaar. What you see is what you get. Mooie materialen, juiste maatvoering en je wordt netjes op de hoogte gehouden over de verzending. Echt heel fijn om hier mijn producten te halen.

uitstekende snelle bezorging van mijn BH !

Al de volgende dag kreeg ik mijn gekochte BH thuis bezorgd. fijn!

Heel netjes!

Fijne website met heldere zoekfunctie op maat en goede foto’s. Netjes verpakt en op tijd geleverd. Top!

De pakjes zijn telkens weer kadootjes .

De bestellingen worden altijd met veel zorg verpakt. De levering zoals afgesproken. Retouren ook correct afgehandeld. Kortom ,Heel tevreden

fantastische webshop en snelle levering

Overzichtelijke website, snelle levering en ruime keuze! Top!

Australielaan 8

5232BB Den Bosch

073 - 8512017

Over Annadiva

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.