Annadiva is een betrouwbare en betrokken organisatie.

Al jaren bestel ik mijn lingerie en ook badkleding bij Annadivs. De service is top en de persoonlijke benadering vind ik fijn.

Zeer tevreden!

Snelle verzending en mijn gekochte bikini was leuk ingepakt!

Zeer Goed

Goede site, en bestelling snel binnen

Snelle service en ruime keuze

Veel keuze in werkelijk alle maten! En super snelle service, dag na bestellen al op je deurmat.

Netjes

Snel geleverd, goede service, duidelijk retourproces en niet duur. Ik ben tevreden!

Slechte klantenservice

Ik had een BH besteld van het merk Fantasia. Op de orderbevestiging stond de maat zoals ik hem had besteld maar in de verpakking zat een andere maat. Veel te groot. Toen ik hierover belde was er geen begrip, want bij Fantasia werken de maten anders dus ik had bij het bestellen zelf een fout gemaakt?!! We kwamen er niet uit. Ik gaf aan de BH retour te sturen en omdat ik van mening was dat dit niet mij aan te rekenen is ik ook de retourkosten wilde ontvangen kreeg ik de mededeling dat ze dit niet doen! Erg jammer, want de rest was wel prima snelheid van leveren, verpakking, retourneren bedrag.

Bestelling kwam snel en paste goed. Top

Zeer tevreden met de zending en met de pasvorm

Uitstekende service

Makkelijk bestellen op tijd geleverd en schadevrij

Erg klantvriendelijk, wel retour betaling

Fijne service vanuit de fysieke winkel en online is daar een mooie aanvulling van. Afterpay maakt het mogelijk iets thuis te passen voordat er betaald moet worden.

Snel en verzorgd!

Binnen een paar dagen mijn items in huis in een met zorg ingepakt pakketje! Top!

Goede en snelle levering! Prachtige nieuwe kleur van prima Donna serie deauville

Heel erg blij mee

Fijne webwinkel voor grotere bh-maten. Zowel de bezorging als de afhandeling van de retour ging snel. Bh's zijn altijd een gedoe voor mij, maar Annadiva heeft precies het merk en de maat die mij perfect past. Voortaan bestel ik ze daar altijd.

Snelle levering prachtige website en zeer mooie badkleding.

Mooie website, Zeer duidelijk en prachtige artikelen. En niet te vergeten snelle levering en zeer zorgvuldig ingepakt!!

Geweldige service

Ik had iets online besteld. Aangezien broekje paste maar bh niet moesten we betalen voor het terug sturen. Aangezien ik in die week van limburg afreizde naar Den Bosch had ik gezien dat je het ook bij een winkel mocht inleveren. Dit deed ik dus en ik ben hier top geholpen. Ook werd het geld na verwerking gestort op je rekening. Hier hadden ze helemaal gelijk in het stond er binnen een week op.

Uitstekende service!

Ontzettend vriendelijk geholpen via de telefoon en daarna super snel mijn bestelling ontvangen in een prachtige doos. Ik ga zeker vaker bestellen bij AnnaDiva!

Mooie collectie

De collectie met Beachlife is prachtig. Verzending is snel. Erg blij met de bikini !

Fijne webshop, goeie service

Duidelijk en netjes

Duidelijk, goede kwaliteit en goede service. Uiterst tevreden.

Mooie badpakken

Volgens verwachting Goed zitcomfort

Heel snel in huis en goede service

Ik had een bikini besteld die bij het passen toch niet perfekt zat. Via de mail het probleem uitgelegd en een andere maat besteld. Prima! Snel antwoord en de volgende dag in huis.

Uitvoering na communicatie laat te wensen over

De producten zijn prachtig daar is niks mis mee. Maar nadat mijn bestelling te klein was en er een grotere maat moest komen uit een filiaal kwam deze door mis communicatie toch op het net met gevolg dat ik er na kon fluiten.

Fijne en mooi items

Ik ben altijd erg tevreden met de items die ik bestel bij Anna Diva! Het zit fijn en heeft een goede pasvorm voor mij. De verzending was ook super snel. Helaas deze keer zat er in het bikinibroekje een hardnekkige sticker. Deze krijg ik met moeite los en bij het er af halen blijven stukjes sticker erin zitten.

Fijne winkel en webshop

Hele mooie merken en vooral heel veel keuze in grote cupmaten. Ik kreeg ook een leuke attentie bij mijn aankopen dat is nog leuker uitpakken natuurlijk het pakketje was sowieso een kadootje heel mooi verpakt.

Zoals het hoort bij een bestelling

Besteld en de volgende dag ontvangen. Zeer netjes verpakt, het leek wel een cadeautje.

Goede snelle levering

Op de site gekeken en een bikini en bh besteld. Op de gok gekocht en het zit prima. Super snelle levering en netjes verpakt.

Australielaan 8

5232BB Den Bosch

073 - 8512017

Over Annadiva

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.