Altijd goed!

Ik vind het zelf al lastig genoeg met mijn “ maat” om goede en mooie badpakken te kopen . Maar wat ben ik ieder jaar weer blij als ik mijn bestelling binnen krijg….. dat het perfect zit en mij mooier maakt. Dat ik wat ondergoed en badkleding voor mij moet doen. En de service perfect en altijd bereikbaar hoe fijn is dat.

Hele fijne bh

Ik ben heel tevreden met deze hh. Ik draag ze altijd . Geeft hele mooie vorm aan de borsten

mooi product maar valt klein

mooi product helemaal naar wens maar ik had al 1 maat groter gedaan maar moest nog 1 maat groter. nu heb ik het zelf versteld-genaaid en past het ook

Nette en snelle levering

Netjes ingepakt en een snelle levering. Erg tevreden.

De bestelling die ik tien minuten ervoor gedaan had direct annuleren ging stroef en ging niet. Levering snel dag erna en moet zeggen de bh zat perfect. En ook nog eens geweldig dat je sale mag retourneren als het niet goed is.

Mooie lingerie, veel keus

Mooie lingerie, veel (ook grote cup) maten beschikbaar. Retourneren is gemakkelijk. Het enige lastige is de andere maatvoering, maar na een keer bestellen wel duidelijk.

Mooi badpak, sneller geleverd dan ik dacht!

Prima,

Helemaal prima!

Producten zijn net zoals op de afbeelding en verzending is vlot en zeer netjes verpakt.

Mooie producten fijne service

Mooie producten, snel verzonden en mooi ingepakt

Goede service, vriendelijk en behulpzaam

Ik heb alleen maar goede ervaringen bij Anna diva. Zeer professioneel en kundig. Mooie winkel in Nijmegen. Het aanbod is zeer divers. Voor de duurdere merken tot goed betaalbare lingerie. Ook aan de telefoon kan ik goed terecht voor advies. Door het vakkundig opmeten heb ik eindelijk de juiste bh maat. Voor mij geen andere winkel meer.

Goede pasvorm voor grotere cupmaat

Vroeger werd ik altijd goed geholpen in de winkel in Nijmegen. Sinds ik verhuist ben naar het noorden, bestel ik online. Prima retour service en snelle afhandeling. Heel tevreden over Annadiva

Prima, maten, levering en pasvorm

Annadiva heeft mooie badmode.. Bij sommige wil je dat bepaalde modellen altijd in de collectie blijven.

Jammer van de retourkosten

Uitgebreide collectie van mooie merken met grotere cupmaten die lastig in fysieke winkels te vinden zijn. Helaas moet ik toch best regelmatig iets terugsturen en daar zitten kosten aan verbonden. Het weerhoudt me steeds vaker bij Annadiva te bestellen.

Lang op mijn bestelling moeten wachten.

Keurig verzorgd pakket ontvangen maar ik moest er erg lang op wachten. Dat is jammer!

Goede communicatie als het nodig is

Mooi product en snelle levering

Zie boven. Ik heb 1 bikini geretourneerd en het geld was ook snel terug gestort. Dat is fijn.

Gewoon kan sneller

Goed tevreden

Mijn bestelde badpak bleek niet meer voorradig. Ik heb n ander badpak besteld en kreeg daar €10 korting op. Het bedrag van het eerste badpak is snel geretourneerd.

Kwaliteit!

Netjes opgestuurd en zorgvuldig ingepakt. Retourneren gaat makkelijk en is niet zo omslachtig

Zoek en je zult Annadiva vinden !

Ik zocht wat ik vond bij jullie en ben jullie dankbaar ! Een bikini, precies m’n lievelings kleur , goede pasvorm , daarna een pracht bh en nog een bikini top met dezelfde goede kwaliteit !!

Mooie kwaliteit

2 bh's en slips gekocht, beide bh's in dezelfde maat besteld maar kreeg toch twee verschillende maten toe gestuurd. Dus te vluchtig gekeken met inpakken misschien? Maar mooie kwaliteit.

Koop veel digitaal. Past altijd goed en mooie kwaliteit

Heel goede hulp/ advies bij passen en aankoop

hele goeie snelle service!!

hele goede snelle service!

Leveren

Top product maar de levering duurt beetje lang. Verder super

Australielaan 8

5232BB Den Bosch

073 - 8512017

Over Annadiva

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.