Goed assortiment met mooie artikelen

Zowel de webshop als de winkel in Nijmegen krijgen van mij een zeer goed/uitmunted. Een uitgebreid assortiment van mooie lingerie en badkleding. In de winkel krijg je volledige attentie van het personeel. De webshop levert de artikelen keurig verpakt. Een verbeterpuntje zou zijn dat wanneer een levering langer duurt een mail gestuurd wordt naar de klant.

Annadiva is een prettige winkel en webshop.

Over het algemeen snelle afhandeling. Levertijden ook prima. Foto’s bij de artikelen vind ik niet zo goed waardoor ik soms artikelen verkeerd inschat.

Heel prettig

Keus uit veel mooie merken en regelmatig leuke acties. Snelle levering in een mooie verzorgde verpakking. Een aanrader!

Netjes aangekomen

Vriendelijk personeel en heel behulpzaam

Hebben ervaring en nemen de tijd om te kijken wat bij je past. Uiteindelijk ook nog iets in de winkel via de website besteld en deze is keurig bij mij thuis afgeleverd. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een mooie en goedzittende lingerie.

Beste lingerie winkel!

Voor mij de beste lingerie winkel! Oók online! Snelle verzending en goede service. Top!

Fijn geholpen met goed advies

Ik had specifieke wensen en woon op bijna een uur rijden van Den Bosch. Van te voren gebeld waardoor ik een paar dagen later voldoende keuze had.

Mooie sets en netjes verpakt en snel geleverd!

uitstekende ervaring

Mijn vaste winkel in Breda is gestopt helaas. Dus even spannend om een nieuwe winkel te vinden. Mijn online bestelling ging foutloos en de producten waren netjes verpakt.... Mijn volgende bestelling zal hoogst waarschijnlijk weer bij Annadiva zijn.

Heel tevreden

En ook zo keurig ingepakt

Super geholpen met informatie, heel blij met de bh's

Ik wilde graag advies wat voor mij de beste modellen zouden zijn, inmiddels heb ik vier verschillende en allemaal niet zo fijn. Ik heb een gedeeltelijke amputatie na borstkanker dat maakt het niet eenvoudig maar geen probleem. De dame aan de telefoon weet precies wat ze moet adviseren, super blij mee

Bikini aankoop

Duidelijke foto,s, fijne website. Snelle levering

Super fijn

Had n vraag over mijn bestelling en werd goed geholpen en snel beantwoord Top service

Een duidelijke website

BH bested en binnen 24 uur in huis.

Pakketje goed en mooi ingepakt voor Valentijnsdag

Duidelijke communicatie over de verzending. Goed en verzorgd in gepakt en mooie inpakdoos voor Valentijnsdag. Helaas past de set niet (afwijkende maatvorm), dus gaat het retour. Maar ook dat kan je met 30dgn regelen.

X

X

Prettig winkelen

Makkelijk en fijne site. Alleen jammer dat de bezorging soms 5 dg kan duren.

Mooie lingerie, netjes ingepakt en een super service!

Mijn ervaring bij Annadiva is altijd positief. De medewerkers zijn professioneel en weten precies hoe ze mij het best kunnen helpen. Ik loop altijd de winkel uit met precies waar ik voor kwam.

Geweldige service en prachtige lingerie!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn bestellingen bij Annadiva! De webshop heeft een uitgebreid assortiment met mooie en kwalitatieve lingerie, vooral voor grotere cupmaten. De maattabel en productenbeschrijvingen zijn heel duidelijk, waardoor ik de perfecte pasvorm kon vinden. Daarnaast was de levering snel en netjes verpakt, bij het pakketje zit ook info over hoe je het beste je bh’s kunt wassen.

Top service!

Eenvoudig bestellen op een duidelijke website; super snelle levering en retourafhandeling gaat ook super snel en netjes. Mooie badkleding! Top service

Goede collectie!

Zeer tevreden, mooie lingerie en snelle levering. Altijd goed, ik hou ervan!

Prachtige bikini

Voor het eerst wat gekocht bij Annadiva en direct een schot In de roos, perfect zittende bikini, mooie kleur. Dit is niet de laatse x dat ik bij Annadiva iets bestel!

goede service

prettig

Australielaan 8

5232BB Den Bosch

073 - 8512017

Over Annadiva

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.