Snel en vlot

Levering volledig naar verwachting.

Geen communicatie online bestelling

Bestelling geplaatst online. Binnen 2-5 werkdagen zou het komen. Nou niet dus. Ook helemaal geen mail van wanneer het verzonden zou zijn met track en trace. Moest zelf dus 2x contact leggen met de klantenservice over waar mijn bestelling nou was. Daar kwam ook weinig duidelijkheid vanaf. Bestelling zou in winkel geleverd worden want leek me makkelijker, maar is dus alles behalve waar. Uiteindelijk 2 weken later bestelling kunnen ophalen Product prima maar de communicatie echt niks

Fijne webshop met vriendelijke service

Uitgebreide collectie, alles in 1 x verzonden en vriendelijke service

goede prijs kwaliteit

goede kwaliteit snelle levering

Makkelijk contact. Mooie spullen

Fijn contact

Mooie bikini's gekocht. Kwaliteits productenWerden snel geleverd! Retourneren gaat ook makkelijk

Een maand geleden besteld en nog steeds niet geleverd

Ik hoop dat mijn bh nog komt!

Levering

Mijn bestelling kwam erg laat heb er meerdere keren over gebeld. Na bijna 3 weken pas ontvangen.

Prachtige lingeriezaak met goede service!

Bij Annadiva in Nijmegen ben ik erg goed geholpen. Het personeel is vriendelijk en deskundig. Ik voelde me volledig op mijn gemak. Prettige sfeer!

Goede levering

Fijne webshop met een goed assortiment en snelle levering

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Snelle levering en prima kwaliteit.

Prachtig!!

Al een tijdje op zoek naar een mooi badpak. Op de meeste sites komen dezelfde voorbij...maar toen zag ik Annadiva. Dat is toch echt wel een klasse apart , goede kwaliteit en prachtige modellen en kleuren. Je hebt echt wat bijzonders en de pasvorrm is ook super.

Uitstekende service

Uitstekende service.

Ruiling duurt te lang

Ik heb na ik ontvangst de lingerie ter ruiling aangeboden. Hoewel de klantenservice snel antwoord op apps, duurt de uiteindelijke ruil naar mijn mening erg lang

Perfect!

Snelle toezending en achteraf contact/advies ook goed! Voor herhaling vatbaar!

Zoals altijd snelle en correcte levering

Prachtige tankini

Heel mooie stof. Verzending is prima gegaan. Helaas is de tankini te groot en moet het terugsturen. Ik ga naar de winkel om de juiste maat te kunnen nemen.

Top zaak

Prachtig badpak besteld. Badpak was van goede en luxe kwaliteit zo ook de verpakking, mooie kleur . Helaas niet geschikt voor mijn figuur en terug gestuurd. De levering was snel en binnen 2 dagen het geld weer retour.

Snelle levering, heel goed advies bij mujn twijfel ivm de maat. Nu heb ik een superleuke bikini in bezit. Blij!

Fijne winkel met groot assortiment en mooie merken

Hele uitgebreide website. Bestelling binnen een week binnen

Altijd goed

Perfect geregeld enorm assortiment

Netjes ingepakt en bezorgd

Een Bh die altijd past

AnnaDiva heeft een ruim aanbod in BH’s van merken tot kleur en vorm!

Snelle verzending en retourneren ging makkelijk

Een bikiniset van beachlife gekocht wat perfect zat. De maat die niet goed aansloot makkelijk in de winkel kunnen ruilen.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB