Mooi ingepakt snelle levering
Beste Kampers, Hartelijk dank voor jouw review. Een cadeautje voor jezelf. Geniet ervan! Lotte | Customer Care
Ik kreeg de verkeerde maat toegestuurd. Iets met Engelse maten die niet overeen komen met de Europese. Artikel teruggestuurd en ik dacht dat ik verzend kosten zou moeten betalen, maar ik kreeg bericht dat ik niets meer hoef te betalen. Dat noem ik nog eens service.
Beste Margon, Hartelijk dank voor jouw review. Het kan inderdaad verwarrend zijn met de verschillende maatvoeringen, en we vinden het fijn dat we je hierin hebben kunnen ondersteunen. We staan voor je klaar om mee te denken en eventuele verwarring op te lossen! Lotte | Customer Care
Heel goed, jullie hebben mij goed geadviseerd. Maar ik ga toch liever naar jullie winkel. Dan kan ik precies passen wat ik voor de maat moet hebben. Tot in den Bosch. Gr. Rian
Beste Rian, Hartelijk dank voor jouw review. We begrijpen helemaal dat passen in de winkel voor jou de beste optie is. We kijken ernaar uit je snel in Den Bosch te zien! Tot dan. Lotte | Customer Care
Ik heb deze webshop ontdekt omdat ik op zoek was naar kwalitatieve bh’s voor grotere maten. 3 bh’s kunnen vinden voor een mooie prijs en de kwaliteit is echt top. De levering was verder netjes.
Beste Aari, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te horen dat je de perfecte bh’s hebt gevonden! We wensen je veel draagplezier. Lotte | Customer Care
Mooie merken met uitstekende kwaliteiten.
Beste Tineke, Hartelijk dank voor jouw review. We zijn trots op de merken die we aanbieden! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Lotte | Customer Care
Beste Charlotte, Hartelijk dank voor jouw review. We zijn blij om te vernemen dat je tevreden bent en wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop! Lotte | Customer Care
Laatste bestelling was bikini die ik al heb in andere kleur maar de top zit heel anders, jammer. Minder puntje van Anna diva vind ik de retourkosten van €5,- ( zeker na de 2e bestelling waar ik dan op gehoopt had dat ie perfect zo zitten net als de vorige)
Beste Patricia, Hartelijk dank voor jouw review. We begrijpen dat de pasvorm soms kan variëren, aangezien elk item natuurlijk uniek is. Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van de perfecte pasvorm of model, neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee en helpen je graag om iets te vinden dat helemaal bij je past. Lotte | Customer Care
Snelle, conforme levering en het item is geheel naar wens. Helemaal blij ;)
Beste Jacqueline, Hartelijk dank voor jouw review. Yes, dat klinkt als een geslaagde bestelling. Geniet ervan! Lotte | Customer Care
diverse spullen besteld zowel lingerie als badmode, netjes verzorg en mooi op tijd geleverd.
Beste Harrie, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk dat je zowel lingerie als badmode bij ons hebt geshopt – we hopen dat alles helemaal naar wens is. Bedankt voor je vertrouwen! Lotte | Customer Care
Ik ging mijn bikini’s ophalen in de winkel in Amsterdam. De eerste bikini zat perfect, helaas vier de andere tegen. In de winkel zag ik een andere bikini en wat krijg je toch een goede service en advies van de dames in de winkel! Echt een aanrader voor goede beha’ en bikini’s.
Beste Odette, Hartelijk dank voor jouw review. Zo’n fijne ervaring gunnen we iedereen – we geven je compliment graag door aan het team in Amsterdam! Lotte | Customer Care
Het ontvangen van het bestelde item duurde langer dan aangegeven. Maar ik kreeg wel een kortingscode, zodat ik geen verzenkosten hoefde te betalen, toen ik later iets aan mijn bestelling wilde toevoegen. Goede kwaliteit van de bestelde items en netjes verpakt.
Beste Ida, Hartelijk dank voor jouw review. Het is natuurlijk niet ideaal als een levering langer duurt dan verwacht, maar we zijn blij dat we een passende oplossing konden bieden. Bedankt voor je geduld en je begrip! Lotte | Customer Care
Prettige klantenservice en ruim aanbod. Annadiva winkel in Breda zou welkom zijn nu Naron weg is..
Beste Laura, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze klantenservice en ons aanbod. Hoewel we helaas geen winkel in Breda hebben, kun je altijd bij onze winkel in Den Bosch terecht. Als je binnenkort iets wilt passen, mag je ons gerust bellen. We leggen graag een paar items voor je klaar! We hopen je snel te mogen verwelkomen. Lotte | Customer Care
Omdat ik op zoek was naar een zeer grote omtrek is het lastig te een winkel te vinden. Liever zouden we naar een fysieke winkel gaan, maar omdat we de maat wisten konden we bestellen. Hij valt alleen kleiner dan precies dezelfde in een andere kleur, dus helaas toch een inzetstukje nodig.
Beste Hilde, Hartelijk dank voor jouw review. We begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste maat te vinden en vinden het daarom ook jammer om te lezen dat de pasvorm niet helemaal overeenkwam met je verwachtingen. We willen je graag helpen met toekomstige aankopen. Mocht je twijfelen over de maten of advies nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor je klaar! Lotte | Customer Care
De ervaring met Annadive is zeer goed Wat af en toe niet goed gaat is DHL maar daar kunnen zij niets aan doen.
Beste Arjo, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te horen dat je ervaring met ons zo positief is! Het is desondanks vervelend om te vernemen dat de levering niet geheel naar wens verliep. We komen hier graag nog via mail op terug, zodat we dit kunnen opvolgen met DHL. Lotte | Customer Care
In de winkel ij den Bosch goed geholpen, helaas de tankini die ik wou niet op voorraad. Kreeg maat en advies mee wat ik het beste kan bestellen via de website... heel goed gegaan. Nu blij met mijn nieuwe tankini in de juiste maat . Ik ga hier vaker naar toe!
Beste Judith, Hartelijk dank voor jouw review. Wat een mooi voorbeeld van hoe winkel en webshop elkaar versterken. We zijn blij dat je uiteindelijk geslaagd bent. Tot de volgende keer! Lotte | Customer Care
Prachtig
Beste Suus, Hartelijk dank voor jouw review. We wensen je heel veel plezier van je mooie aankoop! Lotte | Customer Care
Als je bestelling plaatst wordt het snel geleverd. Ze hebben een mooi assortiment in verschillende prijsklasse
Beste C.M., Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat zowel de service als de collectie in de smaak vallen! We blijven ons inzetten voor een aanbod waar jij blij van wordt. Lotte | Customer Care
Bestelling via webshop was gemakkelijk en snel. Prachtig en groot assortiment van mijn favoriete merken. Klein gedeelte retour gebracht in de winkel den bosch. De persoonlijke aanpak viel daar tegen. Misschien omdat het zaterdagkrachten waren? Verder erg positief over het aanbod en concept.
Beste Astrid, Hartelijk dank voor jouw review. Wat mooi om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop en het assortiment. Het is echter vervelend om te lezen dat je ervaring in de winkel niet helemaal was wat je had gehoopt. We hebben geprobeerd contact met je op te nemen, maar dat is helaas nog niet gelukt. Voel je vrij om ons even te bellen of te mailen, zodat wij dit verder kunnen bespreken. Lotte | Customer Care
Vaste klant, zegt voldoende
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om zo’n trouwe klant als jou te mogen verwelkomen! Tot snel. Lotte | Customer Care
Snelle levering helemaal tevreden
Beste Agnieszka, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor! Lotte | Customer Care
Na 1 set te hebben gekocht. 2de set paste niet goed,retour afwikkeling ging vlot en zonder gedoe.
Beste M.A., Hartelijk dank voor jouw review. Super dat de retour zo makkelijk verliep. We hopen je snel weer blij te maken met een nieuwe set! Team Annadiva
meteen 2e gekocht zit erg goed
Beste Anneke, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat de pasvorm zo perfect is! We wensen je veel plezier van je nieuwe items. Team Annadiva
Vriendelijk personeel, behulpzaam, goede levering. Ik bestel eigenlijk alleen nog bij Anna Diva . Ik weet gewoon dat de service goed is. Achteraf betalen vind ik ook een pré. Want ik wil graag meerdere modellen en of maten ( word ook wat ouder en figuur veranderd) passen. Is er iets mis met de lingerie altijd even mailen en of appje sturen. Dan wordt het netjes opgelost. Top! Ik kan niets anders zeggen. Ik ben een trouwe en zeer tevreden klant.
Beste Desiree, Hartelijk dank voor jouw review. We zijn ontzettend blij met jou als trouwe klant en doen er alles aan om je te blijven verrassen met onze service en producten! Team Annadiva
Door wat gestoei met de maten, 2 keer een verkeerde bh besteld. Zeer vriendelijk geholpen door de klantenservice, en gelukkig toen de juiste maat gekregen!
Beste Sonja, Hartelijk dank voor jouw review. Wat goed dat je de juiste maat hebt kunnen vinden met hulp van onze klantenservice. We staan altijd voor je klaar! Team Annadiva
Vriendelijke dames, erg fijn geholpen!!
Beste Belinda, Hartelijk dank voor jouw review. Wat mooi dat je ervaring zo positief was. We geven je compliment graag door aan het team! Team Annadiva