Als je de juiste maten weet koop je nergens anders meer: grote collectie, ruime voorraad, snelle levering.
Beste Sandra, Hartelijk dank voor jouw review. Als je weet wat goed zit, is kiezen ineens heel leuk. Dank voor je mooie woorden! Lotte | Customer Care
Beste W, Hartelijk dank voor jouw review. Dat klinkt als muziek in onze oren! Anna | Customer Care
Groot assortiment voor grotere cupmaat. Nette en snelle levering en snelle verwerking van retour. Top!
Beste Wendy, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je ons assortiment waardeert — iedereen verdient volop keuze! Lotte | Customer Care
Snelle service zowel versturen als retour regeling
Beste Paula, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te lezen dat alles naar wens was! We staan altijd klaar om snel te helpen, ook bij retouren. Lotte | Customer Care
Helemaal goed
Beste Magda, Hartelijk dank voor jouw review. Zo’n ervaring motiveert ons enorm. Bedankt voor je vertrouwen! Lotte | Customer Care
Mooie overzichtelijke site
Beste Alexandra, Hartelijk dank voor jouw review. We maken het shoppen graag zo prettig mogelijk voor jou! Tot snel. Lotte | Customer Care
wat een geweldige webshop; goede informatie over de producten, snelle levering, uitstekende producten. ik was al langere tijd op zoek naar een beha zonder beugel maar die wel een vorm geeft van een beugelbeha; gevonden op de site van AnnaDiva.
Beste Alice, Hartelijk dank voor jouw review. Geweldig dat je bij ons geslaagd bent. Dat we je hebben kunnen helpen met een item die precies bij je past, is waar we het voor doen! Lotte | Customer Care
Goede kwaliteit bh, netjes verpakt. Levering duurde iets langer dan vermeld. Ga zeker vaker bestellen bij Annadiva.
Beste Helen, Hartelijk dank voor jouw review. We zijn er trots op dat je voor Annadiva kiest en helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Anna | Customer Care
In de winkel hebben ze ons al super goed geholpen. Echt alle mogelijkheden bekijken. Wat ook heel fijn is dat ze ook echt eerlijk zijn. Ze willen dat mensen tevreden zijn en als het niet direct lukt iets te vinden wat goed past dan zijn ze daar eerlijk in. Dat geeft je als klant een fijn gevoel dat ze niet alleen maar geld willen verdienen. Op hun advies hebben wij via de webshop een bestelling geplaatst. Toen bleek dat dit toch niet de juiste maat was hebben ze ook dit weer top geregeld, dus de service via de webshop is ook nog een super!
Beste Femke, Hartelijk dank voor jouw review. Super om te lezen dat onze persoonlijke aandacht en nazorg zo gewaardeerd worden. We staan altijd klaar om te helpen, in de winkel en online! Lotte | Customer Care
Ik zou het prettig hebben gevonden als er een retourzending-etiket bij de factuur had gezeten.
Beste Adrie, Hartelijk dank voor jouw review. We begrijpen dat het fijn zou zijn om een retourlabel bij je bestelling te ontvangen. Wij hebben er echter bewust voor gekozen om retourzendingen online aan te laten melden. Op die manier kunnen we onnodige retourlabels voorkomen, iets wat beter is voor het milieu én omdat het merendeel van de bestellingen niet retour komt. We waarderen je suggestie en nemen dit mee om onze service verder te verbeteren. Anna | Customer Care
Snelle levering … en het badpak zit perfect .. ik was ook al in de winkel geweest super goed en leuk geholpen maar woon zelf in Rotterdam dus had het dit keer online gedaan .. ook weer TOP!!! Dank jullie wel
Beste Mireille, Hartelijk dank voor jouw review. Of je nu bij ons langskomt of online bestelt – we doen ons best om je altijd goed te helpen. Veel plezier met je nieuwe badpak! Anna | Customer Care
Had naar mijn idee de goede maat besteld maar door de engels maat klopte het toch niet . Heb contact opgenomen met de klantenservice en ben daar heel goed geholpen. Werd duidelijk verteld wat ik doen moest en mocht het kosteloos omruilen voor een andere maat.
Beste Alice, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je de weg naar onze klantenservice hebt gevonden – we staan voor je klaar om te zorgen dat alles goed past en klopt. Anna | Customer Care
Mooie producten, uitstekende klantenservice
Beste, Hartelijk dank voor jouw review. Heel leuk om te lezen! We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen én blij te maken met mooie items. Lotte | Customer Care
Uitstekende service
Beste Tiny, Hartelijk dank voor jouw review. We vinden het belangrijk dat je je als klant gezien en geholpen voelt. Dank voor het vertrouwen! Lotte | Customer Care
Na veel bellen en ruilen voor een andere maat, wel tot 3 x toe. Altijd vriendelijk en meedenkend ,toch nu de juiste maat ontvangen.
Beste Sabine, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je nu de juiste maat te pakken hebt! Een goede pasvorm is zó belangrijk – en we helpen daar natuurlijk graag bij. Lotte | Customer Care
Super service
Beste Ellen, Hartelijk dank voor jouw review. Super om te lezen dat je je zo verwend voelde – daar doen we het voor! Lotte | Customer Care
Andere maat tankini ontvangen dan besteld Omdat het om de laatste maat ging was de bestelde en juiste maat al verkocht toen ik erachter kwam na ontvangst . Slordig, en ook niet verwacht van Annadiva
Beste Jeanette, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij teleurgesteld bent over de maat van de ontvangen tankini, wij begrijpen dat dit vervelend is, zeker als je zo naar uit had gekeken. Voor sommige merken, waaronder deze, hanteren wij de Engelse maatvoering in plats van de Europese. Dit geven we ook aan op onze webshop bij het product, maar we begrijpen dat dit verwarrend kan zijn. De maat die je hebt ontvangen is de maat die je hebt geselecteerd tijdens het bestellen. Het feit dat het om het laatste item ging, heeft hier verder geen invloed op gehad. We vinden het vervelend dat dit zo is overgekomen en nemen jouw feedback dan ook mee. Als we je nog ergens mee kunnen helpen of met je mee kunnen denken over een alternatief horen we dat natuurlijk graag. Chantal | Customer Care
Netjes verpakt en snel geleverd!
Beste Loes, Hartelijk dank voor jouw review. Geweldig dat alles naar wens was, van verpakking tot levering. We wensen je veel plezier met je aankoop! Lotte | Customer Care
Zocht een BH van Marie Jo in bepaalde maat en kleur: Er was er nog 1 op voorraad bij Annadiva. Laat in de middag een account aangemaakt en besteld: De volgende dag stond de DHL bezorger al op de stoep. Het enige aandachtspuntje is dat ik een bericht van verzending kreeg van Annadiva met het track&tracenummer toen het pakketje al bezorgd was! Dat kan natuurlijk beter. De BH was keurig verpakt en precies zoals ik besteld had. Ik ben fan!
Beste Marianne, Hartelijk dank voor jouw review. Super dat we je snel konden helpen met de BH en dat alles precies was zoals je hoopte. Veel draagplezier! Dank voor je feedback over de verzending. Lotte | Customer Care
Prima site Goed geregeld Op tijd geleverd
Beste Alexandra, Hartelijk dank voor jouw review. Top dat alles naar wens was! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Lotte | Customer Care
Snelle levering mooie kwaliteit en een goede prijs.Netjes verpakt. Tweede keer dat ik hier mijn badkleding bestel helemaal blij mee..
Beste Yvonne, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk dat je voor de tweede keer bij ons besteld — we doen ons best om je altijd blij te maken! Lotte | Customer Care
Producten worden met zorg verpakt een kaartje erbij vanuit de winkel Mooie kwaliteit
Beste Floranne, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je onze persoonlijke touch waardeert! Hopelijk tot snel weer. Lotte | Customer Care
Netjes en snel. Scheelde veel geld bij andere shows!
Beste Gordine, Hartelijk dank voor jouw review. Precies wat we willen: mooie producten voor een goede prijs. Veel plezier met je aankoop! Lotte | Customer Care
Goede en ruime keus. Juiste informatie. Snelle verzending en goed en netjes verpakt.
Beste Monique, Hartelijk dank voor jouw review. We zijn blij om te vernemen dat je zo tevreden bent met onze service en keuze. Graag tot een volgende keer! Lotte | Customer Care
ik heb een mail gestuurd naar aanleiding van een retournering en heb hierop niets vernomen. Wacht nog steeds omdat ik wil weten of dat goed is gegaan.
Beste Leida, Hartelijk dank voor je bericht. We hebben dit direct gecontroleerd, maar kunnen geen mail of bericht vinden onder de naam of het e-mailadres waarmee de review is geplaatst. Daardoor hebben wij helaas niet kunnen reageren. Wij streven er altijd naar om onze mails zo snel mogelijk te beantwoorden. Als je geen reactie ontvangt, kan er technisch iets mis zijn gegaan. Je mag altijd een reactie van ons verwachten, dus neem gerust opnieuw contact met ons op, dan helpen we je direct verder! Lotte | Customer Care