Feestje.
De bestelde producten werden snel en goed geleverd. Helaas moest een product geruild worden omdat de maar niet goed was. Het retourproces kan beter. Jammer dat aan het retourneren kosten zijn verbonden. Daarnaast konden ze bij het dhl punt de retourstikker niet uitprinten, waardoor ik onverrichter zake weer naar huis kon om iemand te vinden met een printer.. De door jullie ingeschakelde retourservice van returnista kan in mijn optiek echt beter.
Beste Henriette, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te vernemen dat jij niet tevreden bent over onze retour service. Helaas bieden wij geen kosteloze retourzending. Uiteraard zijn aan een dergelijke service ook voor ons kosten verbonden. Wij hebben ervoor gekozen deze kosten te investeren in het opleiden en trainen van onze medewerkers om klanten van advies te voorzien. Het is ook goed om te weten dat je bij Returnista ook jouw pakket kan laten ophalen bij jouw thuis, bij deze optie is een geprint label niet nodig. Mocht jij hier nog vragen over hebben, vernemen wij dat uiteraard ook graag. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Tot nu toe heb ik geen goede ervaring met Annadiva. Zit met een bh die ik wil omruilen maar op de site lukt het me niet om de juiste maat in mijn winkelmandje te krijgen. Zodra ik naar afrekenen ga staat er een andere maat.Dus maar besloten om naar de winkel te gaan. Aangezien ik het toch zonde vind om mijn retour kosten te moeten betalen. 2x gemailt met vragen geen enkele reactie. Gebeld met de vraag over ruilen. Zeggen ze dat de site en winkel 2 verschillende dingen zijn.Dus op de site besteld is niet ruilen in de winkel. Hoe zit dat nou?
Beste Ghislaine, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te vernemen dat jij niet tevreden bent over ons retour beleid. Deze maatvoering van de door jou bestelde BH is anders dan wij in Nederland gewend zijn. De vertaling naar de Europese maat die het merk zelf maakt in het label, is volgens ons dan ook niet juist. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om de Europese maat niet op onze website te vermelden, enkel de omvang in inches vertaald naar centimeters, hierdoor maakt het systeem een automatisch de vertaling in de winkelmand. Mocht je jouw retour alsnog in de winkel willen terug brengen kan dat uiteraard, jouw retour wordt vervolgens verwerkt op ons hoofdkantoor, hiervan krijg je nog een bevestiging met de creditnota. Het is goed om te weten dat je sinds kort in de winkel in Den bosch ook webbestellingen kan plaatsen. Wij zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 beschikbaar om met jou mee te kijken. Wij zien dan ook dat jij op Zaterdag ons een bericht het gestuurd. Een medewerker van de klantenservice heeft jou zojuist een e-mail terug gestuurd. Mocht jij hier nog vragen over hebben, vernemen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Alle service heel prettig en efficiënt. Maar wel vervelend dat er 2-5 dgn levertijd beloofd worden en ik 7 dagen voor vertrek op vakantie mijn bestelling plaats en de bestelling uiteindelijk niet op tijd binnen is.(een zwempak voor juist die vakantie)
Snelle levering, mooi product
(Web)shop met groot aanbod aan lingerie en badkleding. Goede, duidelijke foto’s, Mooie merken en ook leuke sale :-) Ik had de bestelling supersnel in huis. Heel tevreden!
Mooie spullen, goede communicatie. Snelle verzending, goed verpakt. Mijn bestelde BH bleek wat later leverbaar dan op de site vermeld stond, maar ik werd hiervan keurig op de hoogte gebracht. Aanrader om hier te kopen, ik kom zeker terug.
Dit is mijn tweede bestelling bij Anna diva. Net als de eerste keer is het pakket netjes en op tijd geleverd. En opnieuw ben ik heel blij met de keuze en leuke bh's is mijn maat. Vooral de wollen panalp zit erg lekker. Maar ook de katoenen Jana. Zo fijn dat er ook dagen kunnen zijn zonder synthetisch materiaal tegen mijn huid. De panache sport bh heb ik direct geshowd aan iedereen. Wat is hij leuk! De racerback is ook nog eens super fijn met sporten. Anna diva bedankt voor deze opsteker in mijn leven! En het einde aan rusteloos zoeken dat bij een nieuwe bh leek te horen.
Ik ben al bekend met het merk prima Donna Deauville dus goede kwaliteit en perfecte pasvorm is het geld meer dan waard Bij Annadiva ruime keus aan lingerie en badkleding Levering netjes verpakt en snel
Super snelle levering en alles klopte perfect.
Ruim voor vakantie een nieuwe BH besteld maar hij kwam maar niet binnen, gemaild of ik hem nog kon verwachten voor een bepaalde datum… toen belde ze gelijk, ze gingen er nog eens achteraan. Anders kon ik de bestelling annuleren of iets anders uitzoeken.. uiteindelijk kwam ie op de valreep binnen dus een andere was niet meer nodig! Last minute nog een bikini besteld ook gelukt helemaal blij:))
Op de valreep voor mijn vakantie een tankini + 2 verschillende bikinibroekjes besteld. Alles past perfect en het werd op tijd geleverd. Ik ben er blij mee.
Prima ervaring. Alleen de levering mag wel sneller.
Product voldoet aan de verwachting en is snel geleverd.
Helaas was niet alles tegelijk leverbaar. Op verzoek toch leverbare opgestuurd. Netjes en klantvriendelijk en service gericht.
Snel en mooi
Dik tevreden, zelf bezorgmoment kunnen kiezen. Dik tevreden over de uitstraling en kwaliteit van de lingerie.
Het is voor mij gezien mijn lastige maat vrij lastig een goedzittende bh te vinden en bij Annadiva ben ik in één keer geslaagd, de levering was snel en ik ben erg content met mijn bh. Ik ga zeker vaker bestellen. Liefs Ilse
Levering was super!was super belangrijk want t moest 8000 km verder geleverd worden! Pasvorm is perfect!
Het product voldoet precies aan de omschrijving.
Troep. Ik was heel blij dat ik eindelijk een mooie bikinni had gevonden voor mijn grote cupmaat. Echter was dit geluk snel voorbij... Het kost ontzettend veel geld, wat al heel zuur is want goedkopere bikinni's pas ik niet. Maar met deze prijzen verwacht je wel wat. Ik heb de bikinni nu 3x gedragen en de sluiting op me rug springt gewoon iedere keer open. Ik sta net niet iedere keer in me blootje. Ook verliezen de gouden accenten al een beetje de kleur. Dat terwijl ik me heb gehouden aan alle wasvoorschriften etc. Super slecht als er zoveel geld voor wordt gevraagd!!!
Beste Dalou, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te vernemen dat jij niet tevreden bent over onze service. Indien jij een klacht hebt kijken wij graag met jou mee. De snelste en makkelijkste manier om jouw klacht te melden is dan ook via onze klantenservice. Om die reden hebben wij zojuist onze collega's van klantenservice verzocht jou een e-mail te sturen zodat zij jouw klacht verder in de behandeling kunnen nemen. Mocht jij hier nog vragen over hebben, vernemen wij dat uiteraard ook graag. Met vriendelijk groet, Team Annadiva
Had een lingeriesetje van Prima Donna besteld en een paar dagen later al in huis. Hele vlotte afhandeling en levering en heel mooi ingepakt. Leuk dat erbij geschreven was wie het had ingepakt, maar het zou nog leuker zijn als jullie dan ook ergens op de website je medewerkers laten zien/voorstellen. Misschien een leuk idee voor de toekomst? Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Het badpak is prachtig, goede kwaliteit en zo mooi ingepakt door jullie!