Filter

De mooiste merken

Veel keuze in de mooiste merken. Veel voorraad van mijn favoriete merk MarieJo. Duidelijke communicatie. Mooi verpakt pakketje.

Fijne webwinkel

Via de website kan je heel handig bestellen. De service is goed. De bestelde lingerie wordt in een mooi doosje netjes verstuurd. Bestellen via annadiva kan ik echt aanraden!

Persoonlijk geholpen

Heel fijn geholpen en meegedacht aan de telefoon. Helaas paste het niet wat ik besteld had en was de dan geadviseerde maat niet op voorraad, maar toch een fijne ervaring.

Producten goed, service superslecht

Ze zeggen dat je het via UPS goedkoop kan retourneren. In de praktijk is "dat maar bij sommige punten van UPS mogelijk', compleet onduidelijk waar wel, dus voor niks op verwchillende punten geweest. Ook via DHL was terugsturen niet mogelijk vanwege het niet kunnen verstrekken van een retourlabel door Annadiva. Dus volle pond moeten betalen via postnl. Erg misleidende informatie dus op de website en niet meedenkende klantenservice. Ik zal hier niet snel meer iets bestellen.

Grote klasse

Een top zaak

Supersnelle service en levering

Omdat ik mijn bestelde product sneller dan verwacht nodig had voor een feest, werd er na een bericht aan de klantenservice vlot en vriendelijk gereageerd en met me meegedacht. Het bestelde product had ik de volgende dag al in huis. Supertevreden dus!

Snel, netjes verpakt.

Perfect!!!

Goede snelle service! Heel blij met mijn MARIE JO

Uitstekende kwaliteit!

Al een paar keer van jullie aanbod gebruik gemaakt, ga niet meer naar een andere aanbieder! Zeer tevreden met mijn mijn product!

Fantastische lingerie

Super mooie lingerie,goede kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit, zit als gegoten, snelle levering Ik heb een Elomi besteld. Ik vond hem niet groter vallen. Maat is gelijk aan mijn normale Bh maat

Tevreden!

Duidelijke omschrijving van artikel en maat. Mooi stevig materiaal van de bh's van Elomi. Pasvorm zeer goed. Ik zou weer bestellen. Enige dingetje is dat de levertijd relatief lang is. Ik ontving mijn pakje (overigens mooi ingepakt, lijkt net of je een cadeautje ontvangt) na 4-5 dagen

Prachtige collectie badmode. Vooral grote cup maten. Gelukkig n prachtige gele high waist bikini gevonden in B cup. Mooie kwaliteit en kleur. Heel blij mee. Super snelle verzending …

Lingerie van Annadiva is altijd een kadootje voor je zelf.

De online bestellingen altijd correct uitgevoerd. Met zorg verpakt. Ziet er altijd uit als een kadootje. Retouren ook altijd naar tevredenheid afgehandeld. Het bedrag staat ook snel weer op mijn rekening. Kortom heel tevreden.

Zeer tevreden met aankoop!

Vele maten en pasvormen en kwalitatief hoogwaardige producten.

Snelle bezorging, netjes ingepakt. Heldere emails.

Altijd top geregeld!

Veel keuze ook voor grote cupmaten. Goede kwaliteit. Snelle levering. Annadiva is een top bedrijf!

Fantastische service

Bij Annadiva slaag ik altijd. De service is perfect zowel de klantenservice als in de winkel. Ben altijd blij als ik er weer geshopt hebt

Keurige levering!

2 beha's besteld, deze werden keurig verpakt geleverd op de afgesproken dag.

Top bedrijf

Een goed bedrijf, Makkelijk te bestellen, Volgende dag in huis,

Duurde lang voor de bestelling binnen was

2-5 dagen waren zeker 10 dagen. 1 artikel bleek er niet meer te zijn en 1 artikel was niet door de kwaliteitscontrole gekomen. De maten onderling per merk wisselen nogal, misschien is dat goed om aan te geven op de website. Nadat ik er zelf naar vroeg kreeg ik wel netjes respons. Voor grotere maten is er wel veel keus.

Betrouwbaar

Goede adviesservice en snelle aflevering

Betrouwbaar en snel

Snelle levering. Had vier bikini’s besteld en twee terug gestuurd. Geld binnen een paar dagen terug gestort na ontvangst. Goede stevige bikini’s, zeker voor een maatje meer. Heel erg blij mee.

Super!!

Hele fijne site en een top levering zelfs op maandag

Klantvriendelijk en zeer behulpzaam

Zocht al een poosje naar een lingeriezaak waar personeel met passie werkt. Ik heb deze gevonden bij Annadiva. Ook online bestellen wordt perfect geregeld.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB