Filter

Betrouwbaar

Goede adviesservice en snelle aflevering

Betrouwbaar en snel

Snelle levering. Had vier bikini’s besteld en twee terug gestuurd. Geld binnen een paar dagen terug gestort na ontvangst. Goede stevige bikini’s, zeker voor een maatje meer. Heel erg blij mee.

Super!!

Hele fijne site en een top levering zelfs op maandag

Klantvriendelijk en zeer behulpzaam

Zocht al een poosje naar een lingeriezaak waar personeel met passie werkt. Ik heb deze gevonden bij Annadiva. Ook online bestellen wordt perfect geregeld.

Tevreden over product en versturen

Mijn nieuwe bikini is top erg blij mee! Ik zal stralen in Spanje! Annadiva zorgden voor een snelle verzending zodat de bikini nog mee kon naar mijn vakantiebestemming!

Prima assortiment, retourbeleid is slecht

Het retourbeleid is écht super slecht. Duurt lang voor je je geld terug hebt en je moet zelf betalen voor je retour als je deze per pakketpost wil versturen.

Prima webshop

Altijd goeie producten en service

Niet goed

Op internet duidelijk mijn maat aangegeven, krijg ik de bh thuisgestuurd met een begeleidend schrijven dat ik niet moet schrikken vanwege de maat. Dit is de UK maat en de Europese maat die ik opgegeven heb. Ik heb de bh uit de verpakking gehaald en hij was toen ik hem paste echt twee maten te groot. Van een G een J. Ik kon er nog wel twee borsten bij hebben. Toen moest ik de bh terugsturen op eigen kosten. Geen prettige webshop en op je geld kan je ook gewoon wachten.

Duidelijke webshop snelle levering prachtig verpakt een kadootje om uit te pakken

Echt een kadoothe om uit te pakken

Keurig!

Netjes verpakt en snel geleverd,hier hou ik van,dus ik kom zeker terug!

Super kwaliteit

Bestellen ging makelijk en het is precies zo als foto's en beschrijving

Ik koop altijd Prima donna twist. Zit perfect. Ik wacht tot de aanbieding, anders vind ik ze te duur. Maar top site

Veel keus

Annadiva heeft veel keus ook voor de grotere maten. Snelle levering Minpuntje vindt ik het vooruitbetalen, terwijl er afterpay op de website staat kun je dit niet aanvinken!

fijne winkel, zeker online

zeker als je twijfelt of je de juiste maat hebt besteld neemt men ruimschoots de tijd en schakelt de medewerkster van de klantenservice indien nodig een andere collega in met meer ervaring om tot de juist passende BH te komen. Er is echt aandacht voor de klant.

Zomerzin

Mooie lingerie, makkelijk bestellen , fijne webshop. Erg tevreden . Alleen de leverdag die aangegeven staat op de webshop klopt niet . Was 2 dagen later.

Goede service en kwaliteit

Snelle levering en mooie, chique verpakking. Bikini is van mooie kwaliteit en goede pasvorm. Assortiment badkleding biedt veel keuze. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Vlotte mooie verzending; een cadeautje!

Het was even zoeken naar de juiste maat en vorm. Alles ging snel en vriendelijk, erg prettig winkelen!

Mijn bestelling is fantastisch. Pasvorm en stof van de bikini zijn perfect. De levering was snel. Pakketje was zorgvuldig met vloeipapier verpakt. Ik ben er blij mee!

Tankini

Gevormde cups zijn niet mooi gevormd . Maat valt heel erg klein uit . Geld nog niet terug ontvangen , in afwachting hoelang dit nog gaat duren. Helaas niet tevreden

Omslachtige retourregeling

Jammer dat veel producten niet in de winkels te zien zijn. Online bestellen gaat snel en makkelijk retourneren is omslachtig of prijzig door hoge verzendkosten

Op bezorging na prima, de DHL chauffeur had geen zin om het aan de deur te brengen, maar wel een niet thuis vermelding, terwijl er iemand de gehele dag thuis was. Groetjes Lila

Het bestelproces was eenvoudig. Het pakketje kwam op tijd en het product was keurig ingepakt.

Perfecte bikini, snelle levering

Hele mooie bikini besteld bij Annadiva. Perfecte pasvorm. Ben er heel blij mee!

positiv

alles perfect

2 super mooie bh's gekocht, zo blij mee!!

2 super mooie bh's gekocht. Ben er erg blij mee en ze zitten heerlijk!!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB