Dit was de eerste bestelling. Ik had steeds meer moeite om de juiste bh te vinden. Na verschillende winkels ( beperkte keuze, geen modellen zonder beugel, niet mijn merk) besloten 3 veschillende mode bh's bij Annadiva te bestellen. Omdat 1 bh niet op voorraad was duurde de levering 10 dagen. Maar toen bleek dat de merkkeuze, de maat, de pasform en de levering in een keer perfect te zijn. Ik ben overtuigd en weet waar ik de volgende bh bestel
Netjes afgehandeld snel gelverd
Ik had een bestelling gedaan in de sale. De volgende dag was er een actie waarbij bestellingen in de sale 10 % extra korting kregen. Ik heb hierover een mailtje gestuurd en er werd meteen positief op gereageerd. Ik kreeg alsnog de 10 % extra korting. Dat vond ik een zeer prettige service !
Bij Annadiva kom ik graag omdat ik mij daar op mijn gemak voel, met kleding aan of in lingerie, ook al weet ik dat ik geen supermodel ben. Ze denken met mij mee en vragen goed door naar mijn wensen. Er komt meestal een goed advies waardoor ik met het juiste mooie product naar huis ga.
Groot assortiment. Mooie en kwalitatief goede lingerie. Ik bestel hier altijd en ben erg tevreden. Ook de badpakken zijn goed. Ja het is aan de prijs, maar de kwaliteit is erg goed. Snelle levering.
Tevreden over de levering. Product zat goed verpakt in een gemakkelijk te openen doos die ook weer gebruikt kon worden voor de producten retour. Retour sturen is gemakkelijk en duidelijk beschreven. Het enige minpunt is de lange duur van levering. Verder heel erg tevreden over mijn nieuwe bikini van AnnaDiva (eigen merk). Mooie kwaliteit, stevig en heel fijn bikini broekje.
Ondanks dat ik een bh maat heb die je niet overal kunt kopen, ben ik hier gelijk geslaagd! Er staat ook duidelijk bij of het om een UK maat gaat of om een EU maat gaat. Ruime keuze, makkelijk te bestellen. En als je pakketje binnen komt is het een cadeautje!
ik ben zeer tevreden , en via u bedrijf kan bestellen
In plaats van vandaag besteld, morgen in huis is mijn bestelling ruim 2 weken onderweg geweest ondanks dat deze op voorraad was. Het heeft 2 weken geduurt om de bh van nijmegen naar het magazijn te krijgen. Na verschillende mailtjes te hebben geschreven ( waar uiteindelijk wel op werd gereageerd) en een telefoontje verder is hij een halve week na aankomst in het magazijn aangekomen. De bestelling die ik hiervoor had gedaan was hetzelfde verlopen. Voor mij geen anna diva meer. Heb me ook meteen uitgeschreven voor de nieuwemsbrief
Beste Mandy, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij onze service als onvoldoende hebt ervaren. Zo geef jij in jouw review aan dat jij langer op jouw bestelling hebt moeten wachten dan vooraf aangegeven. Helaas is er inderdaad iets misgegaan in de verwerking van jouw bestelling alsook de voorraad aanduiding in onze webshop, onze excuses daarvoor. Intussen hebben wij jouw review intern besproken om dit direct aan te grijpen als verbeterpunt, wij waarderen jouw feedback dan ook enorm. Wel vinden wij het ontzettend jammer te lezen dat dit aanleiding voor jou zal zijn geen bestelling meer te plaatsen. Wij komen hier dan ook graag via e-mail nog bij jou op terug. Mocht jij hier nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Aan 1 van de hemdjes zat nog beveiliging. Dat is echt vlot opgepakt door me een retour label te sturen zodat het terug kon om dat label eraf te halen. Echter daarna ging het fout. Het hemdje kwam niet terug. Wel werd het geld terug gestort. Ik had juist dat hemdje graag gehad, De andere had ik voor ‘erbij’. . Dus ik baal hier echt van. Het werd vervolgens ook niet opgelost. Het hemdje kwam niet terug op de site, dus was voor mij niet meer te bestellen. Ik heb nog gevraagd of ze het terug wilden sturen en me een tikkie wilden doen. Daar is niet op gereageerd. Kortom; ik denk dat de bedoelingen goed zijn, maar in de afwerking is dit slordig
Beste Monique, Hartelijk dank voor jouw review. Wat jammer om te lezen dat jij onze service als onvoldoende hebt ervaren. Uit jouw review maken wij op dat jij een andere service had verwacht. Helaas is jouw retour daadwerkelijk als retour verwerkt terwijl enkel het alarm verwijderd had moeten worden. Daarnaast kwam het item maar niet terug in onze voorraad waardoor het voor jou onmogelijk werd gemaakt het hemd opnieuw te bestellen. Intussen hebben wij jouw review intern besproken met diverse afdelingen om waar mogelijk herhaling te voorkomen. Daarnaast zien wij dat jij ook meerdere malen contact hebt gehad met een van onze medewerksters. Wij hopen dat zij jou in ieder geval naar tevredenheid te woord heeft gestaan. Wij zullen hier bovendien ook nog via e-mail bij jou op terug komen. Mocht jij hier echter nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Leveren snel. Producten zoals omschreven en bij evt niet tevreden retour geen probleem Ruime keuze aan grote maten lingerie en badmode
Kwaliteit bikini is goed! Goed op de hoogte gehouden vanaf de bestelling tm aflevering!
Voor de 1e keer een bestelling gedaan. Alles prima, snel geleverd en mooi verpakt.
Snelle levering, en ook een goede afhandeling en zeer snelle afhandeling van mijn retour . Ben zeer tevreden.
Annadiva, website is goed, en reageren snel op een vraag via de mail. Het opsturen vond ik lang duren (1 week). En dhl is ook niet de beste bezorgingsdienst. Ik heb op 19 maart een bestelling gedaan. Tot op heden niets ontvangen. Ik hoop dat ik het vandaag op kan halen.
Beste Sandy, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat jij langer op jouw bestelling hebt moeten wachten dan vooraf verwacht. Helaas bleken niet alle items direct uit voorraad leverbaar. De verwachtte levertijd was 2 tot 5 werkdagen, hier is echter enige vertraging ontstaan. Daarnaast bleek ook de levering via DHL vertraging op te lopen. Intussen is jouw pakket gelukkig af te halen bij het door jou gekozen afhaalpunt. Hierover hebben wij jou ook een e-mail gestuurd. Mocht jij hier echter nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard graag. Namens Annadiva excuses voor de onvoorziene vertraging. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Zelf kwam ik er niet uit wat de maatvoering betrof. Telefonisch contact gehad, erg vriendelijk en behulpzaam geadviseerd. Retourbedragen worden snel terug gestort.
Duidelijke en mooie website, snelle levering, ook bij retouren krijg je je geld redelijk snel teruggestort. Alles goed en mooi verpakt. Produkten zien er goed uit. Kortom heel tevreden.
Ik werd gebeld om te vragen of mijn bestelling klopte. Medewerker Annadiva dacht dat ik mogelijk iets verkeerd had gedaan....waar maak je dat tegenwoordig nog mee?
Vriendelijke service
Mijn ervaring is een zeer snelle levering, keurig verpakt. Bij retourzending direct geld retour op mijn rekening. Ik ben zeer tevreden over Annadiva.
Hele mooie en kwalitatief goede bh gekocht. Levertijd was helaas iets langer dan verwacht, maar dit is geen probleem. Hele fijne webshop aangezien het best lastig is om goede bh’s te vinden in een grotere maat die ook nog betaalbaar zijn. Al met al heel erg tevreden!
Ruime keus met mijn grotere cupmaat en dat is super! Makkelijk te bestellen via de site en snel geleverd. Ook goede retourservice mocht je ondanks het maatadvies toch een verkeerde keuze hebben gemaakt.
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop en er word goede uitleg over de maatvoering gegeven op de site.
Mooie badpak, snelle levering en mooi verpakt.
Een aantal badpakken en bikini besteld, waren snel binnen, bleken te klein. Weer een aantal badpakken besteld, waarna ik er 1 heb gehouden. De tweede levering was snel binnen en ik werd netjes op de hoogte gehouden dat de bestelling onderweg was. Badpak moet ik nog dragen tijdens het zwemmen. Ik vind hem fijn omdat er een beugel in zit, zodat alles netjes op zijn plek blijft zitten :)