Filter

Snelle, nette afhandeling van de bestelling. Prettig

Makkelijke site qua bestellen. Netjes verpakte bezorging. Duidelijk en fijn.

Mn bestelling is er altijd snel netjes verpakt

Ruime keuze, snelle levering

Ruime keuze uit merken, printjes en modellen! Heel gaf! Snelle levering en duidelijke communicatie. Ik zou er zeker vaker kopen en ik heb annadiva al verschillende vriendinnen aanbevolen

Great choice of bras and lovely customer service

I order online and found the website easy to use. Unfortunately I had to return my items, but was able to do this in store, where I got some great assistance from the people working there. I always choose this shop for my lingerie and swimwear because they're so helpful and friendly.

Duidelijke website en ruime keuze.

Duidelijke informatie over levering en deze is zeer verzorgd. E.v.t. ruilen , mits ongedragen geen probleem. Fijne winkel

Heel positief!

Goede communicatie en snelle levering via webshop, goede en snelle afhandeling van retourzending en erg vriendelijk en professioneel personeel in winkel in Nijmegen! Ik beveel Annadiva zeker aan en kom hier graag terug.

Mooie producten. Na een onduidelijkheid gebeld met klantenservice. Zeer prettig contact. Persoonlijk en duidelijk antwoord.

Super snelle levering!

Heel mooi en netjes verpakt. Info op de website bij artikelen duidelijk. Fijne website.

Prachtige bikini, fantastische prijs

Besteld, nog dezelfde dag een ontvangstbevestiging en twee dagen later de bestelling binnen!

Top service!

Zowel online als telefonisch is de service perfect.

Cadeautje

Het is altijd weer een cadeautje om het bestelde item uit te pakken.

Snelle levering. Retouren snel verwerkt en heb een hele mooie bikini gehouden.

Groot assortiment, snelle levering en makkelijk retourneren

Genoeg keuze qua maten en producten. Snelle levering. Helaas paste het niet en kreeg ik na retourneren ook gelijk het volledige bedrag teruggestort. Top service!

Top website - Klasse producten - goede service!

Een hele berg aan bikini’s, broekjes en ondergoed besteld, want tja: welke maat heb je nu? Eigen merk badmode van Annadiva springt er wat betreft kwaliteit echt uit. Kunnen de grote merken niet aan tippen! Een aantal producten gehouden en een aantal terug gestuurd. Snelle levering en snelle afhandeling van retour. Ik ben zeer tevreden:-)

Superrrrrr

Mooie webwinkel, makkelijk te bestellen en snel in huis! Blij mee :)

Bestelling snel en goed geleverd

Mijn ervaring is dat het pakketje snel geleverd wordt en dat het heel mooi verpakt is.

Ik 1 woord geweldig!

Alles wat je wil als klant; Vlotte bezorging, duidelijke beschrijving bij bestelling met informatie over eventueel retourneren enz., overzichtelijke site. Heel blij met een site als deze! Ga zo door!

Super service!!

Het pakketje werd heel snel verzonden, alleen door de post weer is deze retour verzonden.. Ik werd door AnnaDiva gebeld en bleek dat ik een verkeerd huisnummer had ingevuld! Het werd gelijk gewijzigd en weer terug gestuurd! Geen gedoe, geen extra kosten, alleen super vriendelijke service! Toppppp! En mijn bikini is geweldig!!

Goed en snelle afhandeling

Fijn

Duidelijke communicatie en snelle levering

Anna Diva levert erg mooie producten in diverse prijsklasse. Er wordt duidelijk gecommuniceerd indien producten een lange levertermijn dan verwacht hebben. Levering wordt mooie verpakt.

Ik heb telefonisch contact gehad met één van de dames en ben daar heel vriendelijk en begripvol door behadeld. Daar ik al verschilkende bikini tops online hebt besteld bij verschillende bedrijven maar echt nooit tot de juiste maat kwam. Was ik nu duidelijk verrast bij het ontvangst van mijn bikini top die werkelijk heel fijn en prettig paste. Door het juiste advies van de dame. Vriendelijke groet, Lien

Prima snelle verzending van een Chantelle balconette 75F bh die overal uitverkocht was. Heel blij mee!

Snelle levering. Erg mooie badkleding

Uitstekende, snelle, efficiënte service.

Prachtige bikini met omslagdoek gekocht. Niet goedkoop, maar waar voor je geld.

Top ervaring

Top ervaring Bikini besteld Alles was de goede maat en de heel snel in huis ❤️

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB