Filter

Keurige snelle levering Goede kwaliteit

Helaas bleek mijn bestelde bikini niet te passen, maar snelle reactie op mijn mail en top service bij het afhandelen van mijn retour. Ik ga hier zeker weer bestellen.

Heel erg prettige ervaring met Annadiva

De website is duidelijk overzichtelijk en snel,bestelling plaatsen gaat ook heel vlot ,de levering heeft nog geen dag geduurd en als laatste een feestje het pakje heel mooi verpakt dus een hele fijne ervaring bij Annadiva

Mooie winkel & webshop!

Na aanleiding van een aankoop in de winkel waar ze een mooie en ruime collectie hebben, een bestelling gedaan op de website. Ook weer super! Ruim aanbod en snelle levering.

Besteld en meteen in huis met persoonlijke touch qua verpakking.

Twee bikini’s, een topje en een omslagdoek besteld. Arriveerde binnen een paar dagen, fijn dat je een ander afleveradres kunt invullen wannrrr je niet zeker weet of je thuis bent. De spullen waren mooi verpakt en er was een kaartje bij met de naam van degene die het ingepakt had. Toch een wat persoonlijker gevoel. Dus gewaardeerd! Alles pastte goed dus superslim mee!

Hele fijne webshop snel verstuurd en leuk ingepakt

Top :)

Persoonlijke adviezen op afstand

Bij AnnaDiva helpen ze je supergoed met maatadviezen, ook als je op afstand koopt. Zo is de kans veel groter dat het goed past. En natuurlijk hebben ze een groot aanbod mooie dingen en gaat de bezorging supersnel. Fijne winkel!

Zeer netjes geholpen

Een uitstekend bedrijf die klanten nog begrijpt.

Snel, adequaat en voordelig!

Geweldige service, de klantenservice is heel bereidwillig om mee te denken in een oplossing

Nadat mijn artikel niet op voorraad was. Heeft een medewerkster van de klantenservice er alles aan gedaan om een alternatief te zoeken. Prima service en voor mijn vakantie ontvangen.

Snelle levering, ook de retour zending. Het geld wat ik betaald heb stond snel weer op mijn rekening.

Alles is overzichtelijk en duidelijk. Nu mijn retour afwachten maar alle vertrouwen in!

Uitgebreide webwinkel en zeer snelle levering

Bestellen was gemakkelijk met de uitgebreide informatie over de items. De levering was perfect. De volgende dag had ik de bestelling al thuis!

Het is de allerbeste BH die er is.

Zitcomfort en pasvorm en model kleur enz

Snelle verzending, mooi en zorgvuldig ingepakt!

Zeer klantvriendelijk. Prachtige producten en goede service.

Super geweldig geholpen wist mijn maat niet meer even bellen zo vriendelijk geweldig geholpen mijn maat wisten ze zo echt super

Leuke lingerie, super service

Ik heb bij annadiva leuke bikini’s van Freya gekocht. Ze hebben heel veel keuze en ook veel voorraad waardoor je echt goed setjes kunt maken. Levering ging snel en alles was heel netjes ingepakt. Voelde als een cadeautje. Wat ik terug heb gestuurd werd snel verwerkt en heb nu al mijn geld terug. Hier ga ik vaker mijn lingerie kopen :0)

Snel verzonden, mooi verpakt en de artikelen zoals omschreven. Ik ben tevreden.

Groot assortiment en goede service

Fijn dat er ook in de grotere (cup) maten ruime keuze is. Ook telefonisch advies gehad ivm maatkeuze en hierbij netjes en goed geholpen. Nu een mooie bikini aangeschaft. Mijn enige minpuntje is de kosten voor retourzending. Ik bestel graag meer om tot juiste keuze (en maat) te komen en om rest retour te sturen hoge verzendkosten (ook geen ups punt in de buurt).

Snelle service en gedeelte bestelling in de winkel in Nijmegen terug kunnen brengen Zeer vriendelijk geholpen

Snel en goed

Bestelling wordt snel geleverd en mooi verpakt. Producten zijn van goede kwaliteit

Mooie badkleding, en goede service

Snelle service, mooie producten

Het begint bij de duidelijke en overzichtelijke webshop, met prachtige lingerie. Snelle service en duidelijk wanneer alle producten bezorgd worden. Aanrader

Snelle verzending, prettige communicatie, ontzettend mooie lingerie! Zeker een aanrader!

Prima service!

Annadiva heeft goede kwaliteit producten. Daarnaast is de klantenservice goed bereikbaar en zeer klantvriendelijk, denkt mee en geeft advies.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB