Filter

Groot aanbod, snelle levering

Altijd een snelle levering en mocht het toch niet goed zijn , snelle afhandeling. Groot aanbod en

Goede service en producten

De beha's en bikini's van Primadonna zitten heerlijk en de kwaliteit is heel goed. De service van Annadiva is super.

Helaas niet goed

Door een fout bij de orderpicking is mijn bestelling kwijt geraakt. Toen bleek dat iemand anders mijn bestelling gewoon geeft gehouden en het artikel niet meer leverbaar was. Slechte eerste ervaring helaas.

Annadiva staat bij mij voor kwaliteit. Ik vind de keuze reuze en de kwaliteit een dikke plus.

Alles goed geregeld. En prachtige kwaliteit.

Goede prijs kwaliteit verhoudingen en mooi verpakt.

Mooie producten die goed en mooi verpakt worden bezorgd. Wordt er blij van.

Snelle service!

Snelle service en uitgebreid assortiment! Mooi verpakt ook !

Mooi en goed verpakt

Mooi lingerie en goed verpakt. Ben er heel Blij mee.

Goede webshop ervaring

Duidelijke website. Producten zoals op de foto's. Snelle reacties van de klantenservice.

Prettige website. Goede service.

Netjes ingepakt.

Mooi materiaal en goede pasvorm

De artikelen kwamen op tijd

Levertijd

Levertijd was 2 weken ipv 2 tot 5 werkdagen. Er was 1 artikel dat niet leverbaar was. Hier werd niet over gecommuniceerd. Na bellen met de klantenservice werd alles wel keurig geregeld.

Mooie kwaliteit, perfecte pasvorm en snelle service

Zeer mooie bikini van hoge kwaliteit, perfecte pasvorm en supersnel geleverd.

Prima shop! Ruime keuze

Snelle aflevering. Vlotte afhandeling. Kom zeker terug!

Altijd prima

Ik bestel al een ruime tijd bij annadiva en de spullen die ik bestel variëren van bh's tot aan bikini's. Komt netjes op tijd en je kan het ook retouren.

Erg fijn

De bestelling was snel geleverd. Daarnaast kon ik goed vinden wat ik zocht.

Snelle levering en goeie kwaliteit

Voor het eerst besteld bij Annadiva op hun website. Er staat duidelijk bij welke maat en pasvorm. Nog geen dag later had ik mijn bestelling al binnen in een super schattige doos met een persoonlijk berichtje! Super mooie bikini’s ontvangen en na een lange zoektocht voor goeie bikini’s in mijn (grote cup)maat heb ik mijn vaste winkel gevonden. Annadiva is echt een topwinkel met divers aanbod met goeie prijs/kwaliteit verhouding.

Goede snelle levering

Geweldige service

Een paar keer een grote bestelling gedaan, omdat ik niet wist hoe de bikini's zouden vallen. Tussendoor ging er nog iets verkeerd met post.nl en dus een aantal keer aan de telefoon gehangen met Annadiva. Ook daar ging er iets fout, maar super goed opgelost. Uiteindelijk 2 bikini's gehouden, waar ik echt super blij mee ben. Dit blijft swso mijn adresje voor bikini's. Snelle en goede service en vriendelijk personeel aan de telefoon gehad.

Goed snel en mooi verpakt

Snel geleverd, mooi verpakt

Erg mooi!

De volgende dag al bezorgt. Mooi verpakt!

Goede service en altijd snelle levering. Producten zijn van zeer goede kwaliteit en de website is duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering, mooi verpakt. Ik zou een spaarsysteem voor trouwe klanten waarderen.

goede nette sevice.mooie producten.beste kwaliteit

zowel jn de winkel als online.alles duidelijk.beste kwaliteit.goede uitleg bij producten.hele mooie fijne winkel.ik koop graag met mijn wat grotere maat.goed passende bikini

Aandacht, verzorgd, kwaliteit!

Een hele fijne ervaring met een online geplaatste bestelling. Bikini’s en bh’s online kopen is soms lastig in te schatten kwa maat. Nu is er rekening gehouden met de Nederlandse maten. Verzorgd pakket in mooie makkelijk te openen doos. Top kwaiteit!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB