Filter

Goed .

Nette en snelle verzending, mooi verpakt

Ik heb 2x kort achter elkaar iets besteld. Het werd snel en netjes verpakt geleverd. De foto’s van de bikini zoals hij op de site stond en zoals hij in het echt eruit zag klopte perfect en daar was ik dus erg blij mee. Helaas zat de bikini ondanks gebruik van de maattabel niet goed, het bikinibroekje viel kleiner dan normaal en dat stond niet vermeld op de site bij hun eigen merk. De top zal meer aan mijn eigen borsten liggen ;-) Ook heb ik de maat die ik daarna nog bestelde met wat pijn in mijn hart retour moeten sturen. Over het verwerken van retouren kan ik nog niet echt iets zeggen, daar heb ik na 2 dagen nog geen bevestiging van ontvangen.

Keurige levering en geweldig product

Een cadeautje, dat wordt aan de deur bezorgd als je iets bestelt bij AnnaDiva. En het product? Dat is altijd weer fantastisch. Kwaliteit, fijne pasvorm en ook nog elegant, ook voor een maatje (of 2) meer!

Prima service zowel online als in de winkel

Geweldige service

Persoonlijke aandacht in de webshop

Annadiva is goed bereikbaar voor vragen via de mail en chat. Geen standaard opmerkingen, maar persoonlijke reactie op vragen. De artikelen zijn van goede kwaliteit. Wel wat prijziger, maar zijn het zeker waard. Mijn bestelling was netjes verpakt en werd de volgende dag al bezorgd.

Een feestjes

Duidelijke webshop. Vrij snelle levering. Prachtige kwaliteit en pasvorm. Heel blij mee! Groetjes rachel

Ontzettend behulpzaam

Mijn artikel werd door de leverancier niet geleverd maar de dames vd klantenservice waren altijd heel behulpzaam en kwamen hun afspraken altijd na. Heel netjes geholpen. Zeker een aanrader

Mooi spul

Fijn materiaal, mooi verpakt, goede levering

Duidelijke website. Aanbiedingen en goede voorraad. En snel geleverd.

Uitstekend! Goede maatadvies en veel keuze.

3 bikini’s besteld, uitleg over de maten (UK maat) en hoe ervoor te zorgen dat je het juiste maat besteld voor, was goed en de maten bleek ook precies goed. Snel geleverd met een persoonlijke touch! Uitstekend!

Te lange levertijd

De 1e bestelling werd na een telefoontje van mij pas na 1 week verstuurd. Op de 2e bestelling heb ik nu 2 weken gewacht. Telefonisch contact gehad blijkt dat product niet geleverd zal worden i.v.m. onvoldoende voorraad. Ik had graag vanuit Annadiva zelf geïnformeerd willen worden over problemen met verzending

Heb nog steeds niets ontvangen

Slecht

Zoals altijd: levering op tijd en zeer tevreden over het product!

zie boven

Snelle levering!

Mijn bestelling werd snel geleverd, helaas zat de bikini niet naar mn zin. Na retournering snelle reactie dat hij ontvangen was.

Goede communicatie en snel verzonden.

Bestelling nog niet ontvangen

Ik hoor helemaal niks, bestelling niet ontvangen

Top!!!

Zeer snel geleverd, top kwaliteit en zeer mooie stof en de bikni die ik had gekocht nd ik echt goed geschikt voor vrouwen met grotere borsten.

Niet prettig ervaren

Eerst een bestelling gedaan en vervolgens telefonisch contact gehad waarbij verteld werd dat een aantal artikelen niet op voorraad waren. Bij een nieuwe bestelling die ik wil retourneren is t niet gelukt via een UPS point. Op jullie site staat dat je geen retourticket nodig hebt. De balie medewerker van UPS beweerd van wel ondanks dat ik hem op de site v Annadiva heb laten zien wat er staat. Niet echt prettig om zo een bestelling te moeten doen!!

Bestelling nog steeds niet binnen

Duurt erg lang voordat jouw bestelling binnen is. Duurt langer dan de twee tot vijf dagen die ze op de site zetten. Dit is al de tweede keer dat het zo lang duurt. Erg jammer

Prima service, meerdere malen al iets besteld naar volle tevredenheid.

Kan niet beoordelen bestelling nog niet ontvangen!

Veoordeling vragen terwijl de verzending van de bestellin op zich katen wachten. Lijkt mij een verkeerde gang van zaken!

Mooi

Mooi materiaal,snel geleverd

Super goed

Nog nooit zo goed geholpen !! Aan de telefoon en in de winkel!!

Snel, netjes, goede kwaliteit

Snelle levering en cadeautje om uit te pakken