Filter

Snel en goed verzorgd

Webwinkel was zeer overzichtelijk. Bestelling werd goed begeleidt. Ik was altijd ingelicht over de verschillende stadia van de verzending. Het pakketje kwam aan in een heel mooie doos. Net een cadeautje. Ik zou zeker weer bestellen bij Annadiva

Prachtig

Zeer goede kwaliteit

Super blij mee!

Heel blij met deze tankini! Altijd moeite gehad om iets te vinden waar ik mij fijn in voel met zwemmen, maar deze zit echt perfect en voel mij er goed in!

Ziet er zeer verzorgd uit, snel en aantrekkelijk.

Prachtig doosje, mooi bedrukt met citroenen. Is al erg leuk om te ontvangen. Bestelling was vlot. Product ook naar verwachting. Top!

Eindelijk n goede BH

Na veel miskopen vooral juist in mijn maat weinig aanbod of goed passende Bh’s . Ik ben zeer tevreden en happy dat ik t eindelijk bij Annadiva heb gevonden, ik blijf trouwe klant!

helemaal goed

snelle informatie gekregen en de bestelling in een mooi doosje om te bewaren.

Super service!

Prachtige lingerie die bovendien met zorg is ingepakt. Een cadeautje om uit te pakken en eenmaal besteld, de volgende dag al in huis. Ik koop nergens anders meer mijn lingerie dan bij Anna Diva.

Super snel

Snel goed ingepakt merci

Ze blijven mooi de bh Mooie verpakking Goede service

Snelle en correcte levering.

Mooie verpakking.

Mooi assortiment en alles tip top in orde

Ik vind het assortiment van Annadiva erg mooi en voor elk wat wils. De pakketjes zijn altijd tip top verzorgd en daardoor echt een cadeautje om uit te pakken. Daarnaast vind ik de communicatie ook erg goed. Goede en snelle service.

Prachtige kwaliteit

Prachtige set van mooi kwaliteit. Hee blij mee!

Snelle levering en goede informatie over de afhandeling.

Uitstekend.

Echt super winkel goede service

Perfecte en snelle levering.

Perfecte en snelle levering.

ik voel mij een diva

Super mooie site. Veel keus van bekende merken.

Snelle goede levering goed product

Snelle goede levering goed product alleen maar lof

Echt een super leatherlook legging.

Super-tevreden met mijn leatherlook legging, hij zit perfect!

Goede service!

Ben zo blij dat Anna diva bestaat. Het is DE uitkomst voor dames met een grotere cupmaat. Ook goed geslaagd voor een voedingsbh. En je ontvangt het in een prachtig doosje dat met aandacht is ingepakt. Top!

Alles paste prima

Snel en verzorgde levering

Je wordt super geadviseerd welke maten je moet nemen..Je bestelling is binnen de aangeven dagen in huis,prachtig en met zorg ingepakt en feestje om het uit te mogen pakken..

Prachtige verpakking en mooi bh super tevreden

Mooi verpakking en ben zeer tevreden over de snelle levering, ga zeker in de toekomst nog bestellen mvg

Een cadeautje

Lingerie is altijd mooi..maar die dan toegestuurd krijgen in een mooie verpakking is letterlijk een cadeautje...toch nog een verrassing!!

Makkelijk besteld. Keurig verpakt.

Prachtige producten en goede service.

Erg mooie merken en veel keuze. Dat wat ik besteld werd goed verpakt en snel verzonden. De informatie voorziening tijdens het proces was ook goed. Ik ben er heel blij mee en bestel in de toekomst zeker weer!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB