Filter

Snelle verzending, leuk ingepakt, goede service

Hele snelle verzending en heel mooi ingepakt. Zou hier zeker vaker bestellen!

Snel geleverd en goede service

Prima keuzes voor grote maten!

prima geregeld en kleurig ingepakt met een persoonlijke boodschap. Komt heel prettig over,aangezien je bij het online kopen van een bh toch de persoolijke aandacht mist.

Top ervaring

Een hele fijne overzichtelijk site. Veel keus in maten en er staat netjes uitgelegd welke maat het best bij jou past. De bikini is ook een goede kwaliteit. Ik heb altijd problemen met bikini’s shoppen en heb er eindelijk een gevonden die zeker voor herhaling vatbaar is! Je word netjes op de hoogte gehouden over je bestelling en het word snel geleverd. Top service dus! Ik raad het iedereen aan, omdat je hier zowel met een maatje meer als minder terecht kan en de prijs kwaliteit verhouding top is!

Hele goede service

Als bh's niet zo zitten als verwacht wordt dit goed opgelost en er wordt bij problemen snel gereageerd. Heel fijn! Altijd een zo duidelijk mogelijke omschrijving over welke maat het beste zou moeten zitten.

Goede service, snel bezorgd, mooi verpakt.

Bestelling volgende dag in huis, heel luxe verpakt, gewoon een feestje om het uit te pakken. De eventuele retours worden ook zeer snel verwerkt. Ga zeker weer bij jullie bestellen!

Al mijn derde bh besteld, zo blij mee,en ga nog zeker voor de zwarte. Gr. Ingrid

Fijne website, alles gaat snel

Bestellingen altijd op tijd geleverd. Prima website, heel overzichtelijk!

Prachtige lingerie !

Leuke keuze in lingerie en wat ik ook zo leuk vond dat er even bij vermeld stond wie het ingepakt heeft en dat met hand geschreven!

Hier wordt ik blij van!

Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaring met Annadiva. Prima lingerie en een goede service.

Snel + top product

Super sneller levering. De BH zit ook echt perfect en is zeer stevig. Ik bestel hier vanaf nu vaker

Jammer van het retour

Jammer dat je 7.25 moet betalen om te retourneren!

Helemaal goed

Snelle levering Mooie verpakking waar je blij van word Fantastische kwaliteit producten.

Snelle verzending, prettig verpakt, mooi product.

Prima geregeld!

Alles keurig verzorgd, van levering tot verpakking.

Top bh

Prachtige bh goed model leuke bandjes mooie moderne kleur

Kon beter

Eerst een nog van een ander merk besteld maar de pasvorm was niet fijn dus teruggevallen op m’n oude merk prima-donna Madison wel een beetje gek dat je dan de retourkosten niet vergoed krijgt (ik ruil immers om) er zat een mooi boekje bij met andere bh’s maar ja die durf ik niet te bestellen anders ben ik NOG eens 6,75 kwijt. Heel jammer.

Goed, snel en zorgvuldig

Bestelling gedaan en de volgende dag al in huis. Het was netjes en zorgvuldig ingepakt. Ik ben erg blij met het product en hoop snel weer een bestelling te doen.

Tot nu prima,afwachten retour zending

Ik bestelde zelfde maat als net gekocht in winkel, bleek 6 cm verschil in omvang!…. Gang van zaken zie boven.

Supersnelle levering

Duidelijke site. Veel keus in alle maten en diverse merken zodat er verschillende pasvormen zijn

Persoonlijk advies en betrouwbaar adres

Na een lange zoektocht voor een stevige sportbh met grote cup, bij Annadiva uitgekomen. We weden netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, kregen korting toen de bestelde bh niet meer leverbaar bleek en kregen persoonlijk, telefonisch, advies voor een nieuwe bh. Heel fijn was dat.

Ik wilde de prima donna set meenemen op vakantie en na wat heen en weer mailen is de bestelling op tijd aangekomen. Blij!

Goede kwaliteit en vakmanschap

Hele mooie collectie van topkwaliteit. Vakkundige en zeer vriendelijke service.

Perfect!

Ik heb een Spanx besteld en deze is binnen een dag geleverd. Het doosje waarin mijn bestelling zat was op zichzelf al een cadeautje! Alles keurig ingepakt met vrolijke print en de Spanx zit perfect. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik bestel bij Annadiva.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB