Filter

Supersnelle levering

Alles was keurig netjes ingepakt en het werd al binnen twee dagen bezorgd!

Prima service en fijne producten

Wederom prettig gewinkeld!

Hele snelle levering en omruiling

Hele grote keuze en superservice , heel blij mee. Ik vind t nl vreselijk om te passen

Perfect!

Hele fijne site, je kunt gemakkelijk selecties maken. Snelle afhandeling en netjes verpakt in een leuk doosje. Aanrader.

Gewoon helemaal top

Ontvangen en niet naar de zin. Terug sturen en t geld staat snel weer op de rekening !

Mooie verpakking en klantvriendelijk

Heb een paar keer telefonisch contact gehad, en zijn heel vriendelijk, Als je vragen heb over iets ,je kan altijd bellen. Alles is netjes verpakt. En er is heel veel keus,gewoon heel fijn.

Mooi verpakt en snel geleverd.

Prima assortiment, goede voorraad.

Prima wegshop

Goede en snelle levering, mooie spullen, mooi verpakt!

Supersnelle levering. Uiteindelijk paste het niet en heb ik het terug moeten sturen. Het bedrag stond na enkele dagen alweer op mijn rekening. Ik ben meer dan tevreden over de webshop van Annadiva.

Alles correct

Super snelle levering

Goede overzichtelijke website en snelle levering retour ging ook vlot en terugbetaling ook dikke pluim andere maat besteld ook weer snel geleverd

Duidelijke site, snelle levering, mooi verpakt

Al lang klant van de voorganger in de Amsterdamse Utrechtsestraat. Zowel in de winkel als online (nog steeds) goede service, van aardig personeel.

Fantastisch, snel en altijd weer een cadeautje

Duidelijke website, snelle levering en pakketje altijd leuk verpakt met een persoonlijke touch

Mooie kwaliteit spullen

Super blij snelle levering mooi verpakt en zoveel keus. En waar ik blij mee ben de grotere broekjes omdat ik een buik vol littekens hebt. . Ik ben er heel blij mee dat ik jullie via me vriendin gevonden hebt. Zeker een klant erbij ❤

Snelle levering.Alle maten voorradig

Opnieuw snelle levering van uitstekende kwaliteit bh. Retourzending en afwikkeling ook prima en snel.

Bikini broekje besteld. Met AfterPay. Retour gestuurd, toch een bericht van AfterPay om te betalen. Mail contact gehad, duurde paar dagen. Konden pakket niet traceren. Na een week toch opgelost. Top en tip: graag snellere reactie. Prima winkel

Supersnelle levering in een mooie doos

uitstekende service

zondag ochtend een bikini top besteld, maandag ochtend al met de post binnen, netjes en keurig verpakt dikke pluim voor de afhandeling

Prachtige bh. Maat was perfect

Snelle levering info over de bh was goed

Enige plek met de juiste maten en lekker thuis kunnen passen!

Na jarenlang gefrustreerd zoeken in winkels waar zelden de juiste maat bh verkrijgbaar is uitgekomen bij Annadiva. Genoeg mooie bh’s in mijn ‘afwijkende’ maat. Erg fijn!

Mooie producten die snel geleverd worden.

Het is enorm lastig om fijne bh‘s te vinden in cupmaat F. Per toeval kwam ik op de site terecht en was meteen enthousiast. De bh van Elomi is perfect!!!

Gewoon geweldig.

Ik heb grote maat. Helaas niet altijd mijn wens kunnen aanschaffen...omdst deze maat er niet altijd is. Zo vlug als ik dan zie dat jullie mijn maat hebben. Maak ik gebruik dan om een mooie bh te bestellen... En binnen enkele dagen ontvang ik deze dan. En ben tot nu toe altijd DIK tevreden.

Goede snelle service

Goede snelle service, gratis via de post retourneren zou de service fantastisch maken.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB