Filter

Levering duurde dit keer iets langer dan gewend. Ben erg blij met de heerlijke zachte slipjes

Goede service maar jammer retourkosten

De site is duidelijk en zodra je hebt besteld is het er ook snel. De verpakking zag er netjes uit en de inhoud was mooi ingepakt. Het enige nadeel is dat je de kosten voor het retour zenden zelf moet betalen. Dit wist ik wel van tevoren maar is altijd jammer en makkelijker als er een retoursticker bij zit.

Super bikini!

Goede bikini zoals vermeld in de omschrijving.

Goede service en oke product

Ik had 3 sportbh's besteld om er uiteindelijk 1 te houden. Ze hadden alle 3 uitstekende ondersteuning moeten bieden, maar de meiden stuiterde alsnog alle kanten op. Uiteindelijk heb ik maar degene gehouden die het meeste steun bood. Dat ik €2.96 moest betalen voor het retouren wist ik vooraf niet. Erg jammer. Uiteindelijk had ik het retourgeld wel snel op de rekening. Dat was wel fijn.

Uitgebreid aanbod op site, correcte email over levertijd en levering, alleen maar goed

Na retour, snelle afhandeling

Prima pasvorm

Heb al enige malen BH`s besteld bij Annadiva en ze zitten altijd prima.

Slecht

Heb 3x dezelfde sportbh besteld met tussenliggende periode van maanden. Was bij bestelling telkens op voorraad/binnen enkele dagen. Maar dan hoor je niets en na weer informeren is de bh ineens niet op voorraad bij de leverancier. Weer geld retour enz. Maar zet hem dan op niet voorradig!!! Dit is irritant en niet meer geloofwaardig qua voorraad. Kreeg helaas ook (meermaals) geen enkele reactie op mijn mail hierover. Jammer want vlgs mij is dit niet nodig.

Lang moeten wachten op bestelling waarbij een gedeelte niet kwam.

Twee weken gewacht op bestelling. Uiteindelijk na mail contact te horen gekregen dat een deel van de bestelling niet geleverd kon worden. Daarna pas het deel dat er wel was ontvangen. Jammer dat ze kosten rekenen voor retourzendingen.

goede betrouwbare service

Keurig op tijd de bestelling ontvangen. Thuis passen is ideaal, retourneren ook top geregeld.

Helemaal top

Mijn bestelling is altijd super snel binnen en goede service. In de winkels ook altijd fijn geholpen!

Vriendelijk, behulpzaam en een waar cadeau om uit te pakken

Het lukt mij al enige jaren niet meer, wegens naar de winkel te gaan, wegens mijn gezondheid. Ik heb daarom de winkel in 's-Hertogenbosch gebeld, omdat ik hier 2 jaar eerder een bh in de winkel heb gekocht en hier erg tevreden mee ben en was. Ik werd vriendelijk geholpen en heb een aantal mooie BH's besproken die ik op de website had bekeken. De foto's zijn qua kleur erg overeenkomend. Echter 1 BH die is geleverd met een engelse maat (werd ik van te voren op gewezen en we hebben de juiste maat uitgekozen) kwam qua uiterlijk niet overeen met het plaatje (miste een stuk kant aan de onderzijde). En de cupmaat was duidelijk veel te groot. Het was een waar cadeau om uit te pakken toen ik het thuisgestuurd kreeg. Helaas heb ik mijn volledige bestelling wel terug gestuurd. Voor mijzelf is het beter dat ik naar de winkel zie te geraken en ter plekke pas.

Goed georganiseerd!

Ik had een bikini besteld en deze was binnen een paar dagen in de winkel geleverd. Daar mijn pakketje opgehaald en thuis open gemaakt. Fijn dat er extra reclame en een groet in zit, echter, niet per se nodig in het kader van (onnodig) papierverbruik.

Waanzinnig goede correspondentie en fijn contact over details van een item!

Heel goed, super!

Uitstekende website en service

Uitstekende keuze mooie merken en de levering ging supersnel, en verpakt in mooie doos.

Goede ervaringen met Annadiva. Prima Donna set zeer netjes verpakt en goed verzonden. Ook nog nooit lang hoeven te wachten op mijn bestelling. Dus raad iedereen aan bij Annadiva

Snelle levering, mooi pakketje, voelt als een verrassing

Helemaal top

Prima lingerie,prachtig verpakt ,een echt kado ! Jammer alleen dat ALS je wat terugstuurt wat net niet fijn zit ,het je toch € 7,25 kost…das dan toch weer veel geld voor 1 BH retourneren. (Staat overigens wel vermeld op de website)

Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment, voldoende op voorraad. op de website stond leveringstijd 5 dagen, en mijn pakketje werd ook daadwerkelijk binnen die tijd afgeleverd. In een mooi doosje vrij luxueus verpakt. Helemaal tevreden! Mijn volgende BH ga ik weer via AnnaDiva kopen.

Snelle leving, mooi ingepakt! Helemaal prima (donna)

Mooie online shop met ook nog grote maten( 95 e) op voorraad. De bestelling was zo binnen. Netjes ingepakt met een bedank kaartje, voordeelbon en reclame items. Ik kan iedereen deze online shop aanraden.

Handig en fijn

Makkelijk te bestellen. Zelfs nadat Post.NL een fout had gemaakt, herstelde Annadiva deze direct. Snel contact en actie. Ben zeer tevreden. Artikel kwam in een gezellig doosje thuis. Ben al jaren fan van Marie Jo en op deze manier hoef ik niet naar de gewone winkel waar ze vaak mijn maat niet hebben.

Prima website, goede en snelle levering, het zat verpakt in een mooie doos :-). Retourlevering ging ook goed, wel jammer dat ik daarvoor moest betalen. Aardige en begripvolle klantenservice.

Ik heb mijn bestelling online gedaan, verkeerde top, maar retour is goed gegaan en nieuwe besteld. Erg mooie bikini aangeschaft

Altijd vriendelijk en professioneel. Zeer goede adviezen.

Of je nu online besteld, in de winkel komt of belt. Alle medewerkers zijn super vriendelijk, professioneel en hebben kennis van zaken. Het is altijd fijn winkelen bin Anna Diva.

Fantastisch bedrijf

Alles heel goed verzorgt, geen problemen met retouren hele goede service.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB