Filter

Sluit goed aan

Bikinibroekje is groter of kleiner te maken dmv de knoopjes aan de zijkant. L besteld, valt ietsjes ruimer naar mijn idee. Bikinitop 75g besteld, valt ook zo, alhoewel op het etiket 75i staat vermeld. Maar sluit erg mooi aan.

Goede ervaring

Heb een goede ervaring en een uitstekende service mee gemaakt, had een probleem met een retour pakket en is ook meteen voor me op gelost, dus een nette service heb ik gekregen.

Snelle levering Gewoon top

klopt als een bus

Gemakkelijk zoeken op model en maat. Correct en op tijd geleverd.

Prima service en snelle levering!

De bestelde artikelen werden de volgende dag al geleverd, heel netjes ingepakt.

Altijd goed! Goede prijs, kwaliteit verhouding. Heel blij dat Annadiva Prima Donna verkoopt. Heel groot pluspunt

Snel geleverd en leuk kaartje erbij. Gratis retour was nog fijner geweest maar de optie via UPS voor 2,96 is een mooie middenweg.

Uitstekend!

Mijn online ervaringen zijn uitstekend. Snelle levering en altijd mooi verpakt en voorzien van een handgeschreven kaartje. Wordt door mij zeer gewaardeerd.

ruim en leuk assortiment in lastige maten

AnnaDiva heeft een ruim en leuk assortiment in lingerie en maten waarin het vaak lastig is om wat leuks te vinden dat ook nog goed zit. Ze hebben regelmatig kortingsacties. De verzending ziet er altijd goed verzorgd uit, zonder dat het heel opvallend is dat er lingerie in zit. Het hielp wel dat ik door mijn aankopen bij een goede lingeriezaak (Belle Lingerie in Meppel) al wist welke merken bij mij goed zitten.

Altijd goede service!

Dit keer een tankini besteld en zoals altijd snel en keurig geleverd. Wat me altijd verrast is de manier hoe het verstuurd wordt, nu een mooi doosje met citroenen en een handgeschreven kaartje.

Enorm veel keus en deskundigheid

Bij Annadiva is altijd veel om uit te kiezen en de verkoopsters hebben verstand van zaken. Enige nadeel is dat het best veel kost om iets retour te zenden. Of dat hè ervoor naar de winkel moet.

Een prima website en keurige, snelle levering in de winkel

Keurige aflevering in de winkel. Nog even passen en alles Okay! Aardige en behulpzaam personeel!

Prachtige producten, zeer netjes verpakt en verstuurd

Mijn bestelling is keurig verpakt en verzonden. Helaas wel wat later aangekomen dan gehoopt.

Uitstekend!

Goed uitleg maatvoering. Snelle en goede levering.

Altijd een ruime collectie en fijne service

Voor een bikini slaag ik bij Anna Diva altijd. Vol op keus! Uit gebreide collectie en is er iets dan zijn ze ook prima bereikbaar met een fijne en vriendelijke service.

Very professional and quick service

I was very happy with my first order and the speed at which I received my order. When rang to enquire about my deliver, I found the staff friendly and knowledgeable. I would highly recommend Anna Diva.

Duidelijke website

Ik heb jaren het idee gehad dat er niets bestond aan mooie bh’s en of bikini’s in grote cupmaten. Maar hier is er grote keuze. Super handig dat er bij vermeld wordt hoe het valt en of je beter een maat groter kan nemen bijv. De mogelijkheid in betaling is ook fijn. Ik bestel graag mijn badkleding en lingerie hier.

AnnaDiva op zich prima maar Pakket terugsturen lastig. In mijn omgeving zijn geen ups access points meer .. ik ga dus niets meer bij annadiva bestellen

veel keuze en overzichtelijke website. snel geleverd.

Mooie website, met duidelijke info en foto's. Snel geleverd

Perfecte bh

Prima Donna

Matig

Heb een paar keel besteld bij Annadiva, prima snelle bezorging. Een keel iets teruggestuurd incl de kosten voor terug sturen, wat ik prijzig vond. De keer daarop heb ik het badpak persoonlijk terug gebracht naar de winkel in Den Bosch daar mocht ik een foto maken met mijn mobieltje van de rekening waar de verkoopster op schreef wanneer ik het teruggebracht had met de reden, dat was op 6 aug, en vervolgens nog steeds niets van gehoord ?....

Ik had al eerder een bestelling gedaan en nu ging alles weer perfect!

Ik had al eerder een bestelling gedaan en nu ging alles weer perfect!

Mooie bh

Na veel heen en weer gemail daar waar ik lang op antwoord moest wachten heb ik ze gebeld en toen kwam mijn bh toch nog. De 2e bh moet ik nog krijgen dmv een " omruiling" met korting omdat een eerdere bestelling uiteindelijk toch niet leverbaar bleek te zijn. Die korting vond ik wel attent van ze.

Goede Service

Fijn om met AfterPay te betalen zo kan je eest passen thuis!

Snelle levering en mooie producten

Onlangs een aantal items in diverse maten besteld. Deze werden snel geleverd en de items die niet paste kon ik makkelijk en zonder gedoe in een van de winkels retourneren.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB