Filter

Had de verkeerde maat besteld..te snel met versturen...maar 1 mailtje en mn bestelling werd gecorrigeerd. Het setje kwam keurig aan in een leuke verpakking. Alles was prima. Reden om dit vaker te doen.

Product voldoet aan de verwachtingen, snelle levering.

Allemaal netjes!

Fijne website, snelle levering en een heel mooi pakketje. Waardoor je bestelling bijna een kadootje is!

Beha's die passen!

Eindelijk een winkel waar beha's verkocht worden in afwijkende maten. En nog keuze hebben ook. Het is fijn om niet als afwijkend te voelen en nu meerdere beha's te hebben die de boel goed ondersteunen.

Snelle en keurige levering

Producten worden altijd netjes ingepakt geleverd binnen de vooraf aangegeven levertijd.

Top website

Fijne website, mooie goede producten

prima donna een uitstekende pasform.

blijf zo doorgaan.

Verzorgd, vrouwelijk en een tikkeltje feestelijk

Toen ik mijn badpak toegestuurd kreeg werd ik al blij van de stijlvolle en vrolijke verpakking. Annadiva heeft barkoude voor iedere vrouw en in alle maten. Je betaald wat maar dan heb je ook wat! Fijne winkel waar ik zéker terugkom.

Geweldige service, snelle levering

Mijn BH was niet de goede maat. Terug gestuurd en er bij geschreven dat ik een andere maat wilde. Zonder probleem BH met de juiste maat ontvangen. Goede service, snel geleverd.

Annadiva geweldig!

Voor het eerst een bh besteld van prima donna in de grotere maten. Normaal koop ik in Limburg bij lingeriewinkels. Ik wist mijn maat, en omdat Annadiva ook nog eens een leuke klantenkorting heeft, en veel keuze in lingerie, en een mooie duidelijke site heeft, was voor mij de keuze gemaakt om iets te bestellen. De levering was uitstekend! Vandaag besteld en morgen gekregen, in een mooie luxe verpakking. Het gaf meteen de uitstraling waar Annadiva voor staat. Ik ga bij Annadiva voortaan bestellen en kan het iedereen aanraden!

Héél goed!

Enige zaak in Nederland waar ik voor mijn grote cupmaat zoveel keus heb, zowel voor lingerie als badmode. De kwaliteit is ook uitstekend en de service prima! Bedankt!!!

Snelle levering!

Wat een ontzettend sneller levering! Blij met mijn nieuwe bh!

Prima ervaring

Ten eerste was het artikel, waarvan ik er 3 heb besteld, voordeliger dan elders. Gratis verzending en de mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen vind ik een groot voordeel. Bovendien worden de artikelen zorgvuldig verpakt verzonden. Duurt wel wat lang voordat je de artikelen in huis hebt, echter daarvan word je vooraf geïnformeerd. Kortom: ik ben uitermate tevreden.

Heel goed en klantvriendelijk.

Ze verkopen goede producten en als je hulp nodig hebt bij een bestelling is dat geen enkel probleem.

Snelle levering, uitstekende service

Mijn bestelling was snel geleverd, maar belangrijker nog: mijn retour was eveneens binnen 1 dag bevestigd en geld binnen 2 dagen terug op mijn rekening. Zeer betrouwbare site!

Prima service, al vind ik soms dat je lang moet wachten op je pakketje.

De levering en op de hoogte gebracht zijn van de beha is voorspoedig gegaan.

Ik kan nog niet oordelen over de beha zelf, aangezien ik hem nog niet gedragen heb. Wel viel me op, dat, in tegenstelling tot de Prima Donna beha's die ik altijd heb gekocht, het materiaal anders is. Niet met katoen gemaakt. Iets wat ik heel prettig vind zitten. Het is voor het eerst dat ik deze probeer. Normaliter draag ik de Madison. Helaas is deze type beha niet meer te bestellen in de maat 80 J. En ga ik deze dragen. Ik hoop dat hij zó goed bevalt, dat ik er meer van kan bestellen. De maar is gelukkig goed.

Perfecte omschrijving mooie kwaliteit

Echt n kadootje voor jezelf, t komt al zo’n leuke verpakking aan en dan moet je het nog openen! Aanrader deze website en de producten, k zou het iedereen willen aanraden!

Ondersteunend advies zowel online als in de winkel

Ik bestel al jaren bh's via Anna Diva online. Stabiele levering en veel keuze. Toen ik laatst in ''s-Hertogenbosch was geen ik de winkel eens bezocht voor advies. Ik ben zelden zo snel geholpen. Resultaat is een nieuwe voorraad favoriete items in mijn kleding kast.

Wat belooft is bij de koop is ook zo geleverd

Eerste keer goed 2de bestelling weinig communicatie

Pluspunt Netjes verpakt Eerste levering kwam snel. Minpunt 2de levering was vertraagd en iets niet op voorraad meer. Weinig communicatie erover. Retourneren kost geld. Wel aangepast tarief maar daarvoor moet ik 15 km rijden. Met post nl betaal je veel.

Snelle levering en goed contact

Erg tevreden als er een besteld product niet goed is afgewerkt wordt je netjes gebeld dat er een nieuwe wordt besteld Snelle levering !

Annadiva heeft er een nieuwe klant bij

Ik ben perfect geholpen zowel telefonisch alsmede per mail. Het pakket is een kadootje zo mooi verpakt. Online bestellen is heel makkelijk, ik zal daar beslist in de toekomst gebruik van blijven maken.

Mwoah...

Na mijn bestelling bleef het stil. Na bijna een week zelf gemaild waar mijn bestelling bleef. Mijn product bleek niet meer op voorraad te zijn en dat kan gebeuren maar is het zo'n grote moeite om dit correct af te handelen?

Distributie totaal niet op orde

Meerdere bestellingen (3) geplaatst, telkens dezelfde ervaring. Annadiva komt de afspraken in 3 van de 3 gevallen niet na qua levertijd. Dat de bestelling allemaal langer duurt dan op de website staat vermeld, wordt bevestigd door de klantenservice, maar daar blijft het dan bij, je moet er zelf achteraangaan. Er is totaal geen proactieve houding vanuit Annadiva te bekennen om klanten over de vertraging hierover te informeren. Vetraging was meer dan 3 werkdagen.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB