Filter

Snel en goed

Snelle levering en goede communicatie

Snel geleverd en goed beschreven en past perfect

Snel bezorgd, zit perfect!

16.45 besteld, volgende ochtend in huis! Super snel bezorgd dus, leuk en met zorg ingepakt. Zit de bikini ook nog eens heerlijk! Wat wil een mens nog meer?

Zeer goed bedrijf

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en je heb zeer ruime keuze aan lingerie en leveren snel

Snelle, mooi en kleurig verzorgde levering van mijn bestelling

De afhandeling van bestelling is goed. Bezorging in een fleurige doos :-). Vragen over de bestelling worden snel en correct beantwoord. Fijne 'online-'winkel.

Betrouwbaar!

Kwaliteit!

Helaas lange levertijd Enige minpuntje

Fijne service en aandacht

Wat ontzettend fijn dat er voedingsbh's zijn met smalle omtrek en grotere cup bij Annadiva! Daarmee alleen al ben ik ontzettend gered. Maar dat de medewerkers in de winkel echt de tijd nemen om verschillende merken en modellen met je te passen, zodat je écht met de fijnste bh verder kunt, die ze zelfs in een andere kleur online voor je bestellen, dat is echt een cadeau.

Superblij!

Superblij dat ik bij AnnaDiva toch nog de mooie roze PrimaDonna Deauville BH in mijn maat heb gevonden! En ook lekker snel met Postnl

Bestellen bij Annadiva loopt altijd probleemloos. Er staat altijd netjes bij als verzending wat langer duurt. Dit was bij mij nu het geval. Altijd keurig netjes verzorgd en ingepakt. Heerlijk die ruime keus. Een echte aanrader!

Alles netjes ontvangen!

Netjes en snel geleverd!

Hele goede service, had de verkeerde besteld met een telefoontje was het opgelost. En de verpakking... wat een kadootje, zo mooi en zorgvuldig ingepakt! geweldig

Zeer mooie badkleding

Erg mooie badkleding

Vlotte en persoonlijke service

Het pakketje was keurig en vlot afgeleverd

Top webshop simpel, snel en top service

Mooie kwaliteit en prijs

Veel keus en wanneer nodig een goede after sale. Geen gedoe gewoon snel je geld terug. E

Snelle, vriendelijke service

De bestelling was de volgende dag al binnen. Netjes ingepakt met een vriendelijk, bijgevoegd kaartje.

Geweldig product en service

Ik heb meerdere keren iets bij Annadiva besteld. Het product voldeed altijd aan mijn verwachting. Ook vind ik het fijn dat het met veel zorg en aandacht wordt ingepakt en verstuurd.

Top kwaliteit

Snel geleverd, open voor vragen! Top service en kwaliteit.

Bezorging zeer laat

Ik ben altijd heel tevreden over Annadiva als ik in de winkel kom. Goede adviezen en mooie producten. Mijn online bestelling kwam echter pas na 4 weken en ik moest er telkens zelf achteraan om te vragen waar de bestelling bleef. In 1 van de mails stond zelfs dat er niet gebeld of gemaild moest worden, want dat hield hun van het werk. Aanbeveling in de winkel: jaaa Online: nee

Fijne bh met goede pasvorm

Zeer prettige bh, gemaakt van fijn materiaal en met een goede pasvorm

Super mooie bikini met goede ondersteuning

Was snel geleverd en het product was in goede staat

Mooie lingerie, late levering

Ik had een BH en string besteld bij Annadiva met een levertijd van 2-5 werkdagen. Helaas hoorde ik na ruim een week nog niets over de te verwachte levering. Nadat ik een mail had gestuurd ontving ik binnen een dag een reactie. De string was niet op voorraad en werd geannuleerd. Direct daarna werd de BH verstuurd. Wat mij betreft was dit prima, maar als je een setje wil bestellen is dit niet handig. Levering ging daarna vlot en goede kwaliteit.

Mooie aanbiedingen gevonden op de site van annadiva

Meestal vind ik geen aanbiedingen van Bh's van PrimaDonna voor mij en mijn dochters, maar op annadiva.nl werd ik aangenaam verrast!

Ruime keuze, keurige verpakking, top

Het is een overzichtelijke website met veel keus en voorraad. De artikelen zijn netjes verpakt bij ontvangst en helaas moest ik 1 artikel van de 3 retourneren en dit was ook een duidelijke procedure met goede prijsafspraak bij UPS

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB