Filter

Eindelijk de goede bikini's gevonden!

Eindelijk heb ik de bikini's gevonden die goed zitten. Vaak blubbert er aan de zijkant toch wat overheen door mn grote cupmaat. Maar deze zitten echt heel erg mooi. Ben er blij mee!!

Goede informatie snelle levering

Op de site staat goede informatie over het bepalen van de juiste maat. Elk product heeft een uitgebreide productbeschrijving, gecombineerd met goede foto’s. Daardoor kun je goed beoordelen dit het product is dat je wil hebben. Bijna alsof je in een lingeriewinkel bent maar dan wel met het comfort van thuis. Ik heb zelden via deze site een verkeerde keuze gemaakt.

Makkelijk bestellen, netjes bezorgd.

Goede snelle.levering

Snelle goede levering. Jammer dat bikinitop te klein uitviel (zeker maat groter bestellen) Retouren kost aardig wat, maakt het nogmaals bestllen niet leuker. Geld terugontvangen vd retouren ging weer netjes en vlot.

Super tevreden

Mooie bikini, past perfect. Ben er super blij mee. Helemaal toppie

Top winkel/webshop

Ik koop hier mijn favoriete merk. Heel fijn dat je achteraf kan betalen en rustig thuis kunt passen. Bezorging is keurig, je pakt echt een cadeautje voor jezelf uit.

Veel vertragen maar het wachten waard

Er was met het verzenden een vertraging van een maand wat wel erg lang was. Er werd in eerste instantie vermeld dat er binnen een week zou worden verzonden. Goede kwaliteit bh.

Keurig en netjes ingepakt.

Fijn dat er zoveel aandacht aan je pakketje wordt besteed. Het is altijd een hele uitgave en dan is het fijn dat het als een soort cadeautje bij je thuis komt.

Prachtige bikini en snelle levering!

Prachtige bikini ontvangen. Past perfect! Snelle levering.

Lange levertijd

Zeer ruum assortiment en daarom had ik bij Annadiva besteld. Helaas bleek van mijn bestelling 2 items niet meer leverbaar. Keurig een mail over gehad met de vraag of ik de bijpassende alips nog wel wilde. Aangegeven dat dit inderdaad dan niet hoefde. Wel gelijk een nieuwe bestelling gedaan. Wacht unmiddels 9 dagen op mijn bestelde artikelen. De bestelling is nog steeds niet verzonden...Eerste bestelling duurde een week. Ben bang dat deze tweede bestelling veel langer gaat duren. Had wel veel meer service verwacht.

Hele lange levertijd ca 1 maand

Had mijn bestelling gedaan op 3 juni , maar aangezien ik moest wachten vanwege een artikel van een leverancier die maar niet kwam werd de rest van mijn bestelling ook niet afgestuurd !!! Bijna 4 weken later kwam mijn bestelling ook nog op aandringen dat ik mijn bestelling nu eindelijk eens wou ontvangen . Echter nog zonder het artikel die nog niet binnen was van de leverancier. Had een totaal bedrag van ca €450,00 besteld dan vindt ik het heel jammer dat je n a v zo’n bedrag zolang moet wachten . Geen goede service ! Na telefonisch onderhoud gesproken met een heel vriendelijke dame en die mij ook wel begreep had ik eindelijk mijn bestelling binnen 2 dagen in huis . En de artikel die nog niet voorradig was wordt later verzonden . Nu ben ik alweer 1 week verder en nog niks mogen ontvangen Dit was voor mij ook eenmalig dat ik hier besteld heb . Heel jammer want het zijn mooie producten We hebben zelf ook een bedrijf maar gaan niet op deze wijze met onze klanten om ! Service , en snelle leveringen staan bij ons op de 1e plaats ! Klant is Koning ! Klanten werven is de kunst maar klanten behouden is goud waard ! Jammer dat ik deze ervaring heb meegemaakt na mijn 1e bezoek aan deze webshop

Snel ontvangen

Fantastisch!

Ik heb een bikini gekocht en online is dat meestal best een beetje gedoe, om in één keer de juiste maat te kopen. De maten tabel enzo is hartstikke handig en klopt ook (dat is niet overal zo). De bikini is goede kwaliteit zit erg mooi en was ook nog snel binnen. Al met al hele goede service enz.

Mooie collectie, snelle levering, netjes verzorgd

Zoals hierboven

Mooie producten, snelle levering

Altijd mooie bikini’s. Fijn dat BH en slips los te bestellen zijn. Snelle levering

Perfecte pasvorm

Wel wat priizig, maar dan heb je ook wat!

Favoriet!

Zeer duidelijke site, goed omschreven producten. Uiteraard is het jammer dat je niet direct kunt passen, maar wanneer je voor je vaste merk gaat, is er geen probleem. Soms mogen de foto's iets duidelijker zijn zodat een naad of structuur beter zichtbaar is, maar verder altijd goed. Verzending gebeurt echt top, ziet er uit als een cadeautje! En ook met retouren alleen maar goede ervaringen. 1 ding wat beter kan in mijn optiek, het duurt vrij lang tot je ziet of ze met je bestelling bezig zijn. Tussendoor een enkel extra berichtje zou ik op prijs stellen. Maar verder is dit mijn site voor lingerie!

Mooi verpakt, en klantenservice is top

Netjes te woord gestaan over een artikel wat ik had terug gestuurd. En waar ik de betaling nog niet van had terug ontvangen.

Veel keuze. Super kwaliteit

Ik heb lastige maten als het een bikini betreft. Bij Annadiva kun je goed filteren op maat en een keuze maken. Ook deze keer weer heel goed geslaagd. De prijs is royaal maar zeker de moeite waard, kwaliteit prijs verhouding is in orde. Netjes verpakt, een echt kadootje om uit te pakken. Helemaal top.

Zit perfect

Hele goeie pasvorm van de bh’s

Ik heb onlangs 2 sets besteld van PrimaDonna. Ze zijn prachtig. Ik had er over gebeld, omdat ik twijfelde over de maat. Ik ben heel goed geadviseerd.

Mooi en snel!!

De ene dag bestellen en dan ook echt de andere dag je bestelling bezorgt krijgen. Top! Enne…..de producten waren ook nog eens super!! Dank!

Zorgvuldige levering, mooie, kwalitatieve bh’s , zoals verwacht

Meerdere bh’s besteld, uiteindelijk één gehouden waar ik erg tevreden over ben. Het is een heerlijk stofje, voel bijna niet dat ik hem aan heb. Fijn om thuis op het gemakje te kunnen passen en pas nadien te betalen. Levering duurde minstens een week, maar fijn om alles in één keer opgestuurd te krijgen ipv meerdere losse artikelen. Tevreden dus.

Goede service!!

Top winkel.

Ze hebben badkleding die gelijk goed zit. En altijd zo leuk ingepakt.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB