Filter

Prachtige ligerie

Ik bestel altijd mijn bh's bij Annadiva. Ze pakken ze prachtig en en goede kwaliteit

Online bh’s besteld, maar was niet zoals het was. Toen naar de winkel in Den Bosch geweest en geweldig geholpen. Hartstikke bedankt

Goede ervaring

Gemakkelijk om te bestellen, goede levering, goede kwaliteit en vriendelijke servicemedewerker.

Prachtig pakket alsof je jarig bent

Ik ontving een prachtig pakket, mooi aan de buitenkant en heel fijn ingepakt aan de binnenkant. Het lijkt erop dat je een verrassing gaat uitpakken en je ontvangt zo leuke producten van een heel hoge kwaliteit. Leuke foldertjes en alles heel netjes. Hele erg bedankt!

zeer tevreden

Prima kwaliteit en snelle levering.

Mooie lingerie

Marie Jo avero is mijn favoriete lingerie

Zeer tevreden over snelheid verzending product en kwaliteit van product

Het bestellen ging gemakkelijk. Op de site stond aangegeven dat de verzending wat vertraging had. Toen ik via de mail om extra informatie vroeg, kreeg ik erg snel een reactie. Dit was erg fijn. Helaas werd er zonder dit mij te laten weten een aantal artikelen niet bezorgd. Wel was netjes het geld op mijn rekening teruggestort. Het retourproces is goed geregeld en werkt erg handig. Al met al een prima service. Ik zou hier in het vervolg zeker nog eens bestellen!

Snelle levering, product als verwacht Helaas deel retour omdat 't niet pastte

Fantastische service!

Ik had een bikini gekocht maar deze was te klein. Ik ben ermee naar de winkel gegaan en daar werd ik super vriendelijk geholpen en werd er gekeken naar een passende oplossing! Daardoor alsnog kunnen slagen! Super bedankt!

Super goede service, een echte aanrader.

Snelle service, mooi en netjes ingepakt.

supermooie collectie

Uitgebreide en hele mooie collectie. Mooie freya bikini uitgezocht. bestelling is snel binnen. 1 bikini was niet goed, geld stond supersnel op de rekening. De spullen van Annadiva zijn altijd kwalitatief heel goed. Supergoede service! top!

Heerlijk winkelen online bij Annadiva. EINDELIJK eens een site waar je als vrouw met een voller cup tóch leuke badkleding kunt krijgen voor een aangename prijs ! Heb verschillende items besteld en de leukste gehouden. Maar allen stuk voor stuk kwaliteit .

Service

Alles netjes geleverd , mooie producten en goede service

Perfecte levering

Goede keuze voor vrouwen met grotere borsten ! En snelle levering !

Een feestje om een bestelling te ontvangen!

Wat een geluksmomentje toen mijn bestelling binnenkwam. Het met zomerse citroenen bedrukte doosje stond te stralen naast het plastic zakje van een ander postorderbedrijf waar de bestelde kleding van zoonlief in zat. Ook na openen werd ik positief verrast: mijn bikini in een mooi papier verpakt en een persoonlijk ondertekend kaartje van de dame die mijn bestelling heeft ingepakt. Bikini paste perfect! Hier mogen andere postorderbedrijven een voorbeeld aan nemen. Chapeau!

Super mooie bikini!

De bikini is duur maar zeker erg mooi en van goede kwaliteit. Snelle levering van de bikini! Top!

Precies pas

Mooie bikini, past perfect.

Prima verlopen snelle levering mooi verpakt en waar het om gaat: een prima prima donna bh..

Helemaal top!

Goede overzichtelijke website, en alles word snel geleverd. Topkwaliteit! Er is goede communicatie!

Super.

Snelle levering. En ingepakt als een kadootje. Prachtig.

Prima webshop en winkel

Fijne webwinkel en bezorging in de winkel mogelijk. In de winkel in Amsterdam Utrechtsestraat de bestelling opgehaald; erg prettige en gezellige dames in de winkel. Ik ga er voortaan direct kopen, wist niet dat daar een winkel van Annadiva zit.

niet slecht niet goed

Als eerste wil ik melden dat ik uiteindelijk een hele leuke bikini top en broekje bij AnnaDiva gekocht waar ik erg blij mee ben. Wat ik niet zo netjes vond was dat de levertijd niet overeenkwam met de werkelijkheid. Op de website stond 3 tot 5 dagen, echter bleek dit 14 dagen te zijn. Omdat de levering langer op zich liet wachten dan de 5 dagen, heb ik contact opgenomen met AnnaDiva. Ik heb mijn beklag gedaan. De medewerker gaf toe dat het afwijken van de levertijd niet netjes was en ik de bestelling kon annuleren. Dat heb ik uiteindelijk niet gedaan. Advies: neem zelf contact op met de klant als er afwijkingen zijn en laat de klant niet zelf bellen.

fantastisch model!

Een hele fijne en passende bikini, goede pasvorm, heel mooi model (zelfs in mijn maat) en prima kwaliteit voor een hele redelijke prijs. en niet te vergeten, supersnelle levering en héél leuk ingepakt. Echt een cadeautje voor jezelf :-) ! (een verpakkingsdoosje om te bewaren)

Snel en mooi!

Heel mooi bikini topje, precies wat ik zocht. Prima prijs en snelle levering in mooie doos.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB