Filter

niet zo goed

Erg lange levertijd, retour van één van de artikelen is niet gratis. Afhandeling retour duurt ook erg lang, nog steeds geld niet terug ontvangen. Dit is denk ik de laatste keer geweest.

Prachtige badmode!

Na een lange zoektocht naar de juiste bikini, attendeerde iemand mij op ‘Annadiva’ Wat mij meteen opviel waren de mooie, eerlijke modellen qua postuur. De bikini die ik bestelde was prachtig en zat als gegoten. Bedankt!

Blijmakers!

Altijd als ik 'n bestelling ontvang, is het 'n kado, ' word ik blij van' momentje. Komen afspraken na, als het langer duurt, word je geïnformeerd. En het product is met zorg en aandacht ingepakt.

Snelle service, overzichtelijke site

Duidelijke website: ze doen wat ze zeggen

Je kunt makkelijk een bestelling plaatsen. Ze geven duidelijk aan wat je kan verwachten, bijvoorbeeld levertijd. Alhoewel ik die wel wat lang vind. Bestelling werd geleverd in een brievenbus pakketje, dat vind ik top. Sommige andere leveranciers gebruiken allerlei overbodig verpakkingsmateriaal.

Overzichtelijke site, snelle levering

De site is mooi overzichtelijk, kwam er voor mijzelf niet helemaal uit maar na gemaild te hebben kon ik met hun antwoord een goede keus maken. Levering duurde iets langer dan verwacht maar kreeg hier netjes bericht van. Top!

Levering duurde wat lang maar daar zullen de coronaperikelen debet aan zijn geweest. Jullie hielden me in ieder geval goed op de hoogte! Pakketje was een feestje in zo’n mooie verpakking met citroenenprint, erg leuk.

Prima de luxe!

Erg blij met mijn Mey slips. Goede levering en mooie kwaliteit !

Fijn dat er een winkel bestaat die mijn onmogelijke maat heeft (60GG). Levering was snel en bestellen was makkelijk. Ik ga hier vaker bestellen!

Prima product, maar te lange bezorging

Mooi en goed product geleverd. Echter duurde het 2x zo lang met bezorgen dan er gezegd werd tijdens de bestelling. Indien ik dit had geweten had ik het ergens anders bestelt.

Snelle levering, altijd goede kwaliteit en aftersales. Goed contact met klantenservice en goed advies

Snelle levering mooie producten

Beetje jammer

Bikini bij jullie gekocht en eentje terug gestuurd en de maat was te groot kan gebeuren. De andere gehouden best veel geld aan uitgeven een keer mee wezen zwemmen en je kijkt er vol doorheen zit alles en de kleur is al vervaagd. Erg jammer nu kan ik hem natuurlijk ook niet meer terug sturen jammer dat ik zoveel geld betaal voor iets wat gewoon dootschijnt voor de rest ben ik echt verliefd op de badpak maar dit vind ik wel echt jammer doe hem dus ook niet meer aan helaas.

klantvriendelijk

telefonisch klantvriendelijk en probleem snel opgelost

volgende dag al in huis!

Snel besteld en snel geleverd.

Veel keuze. Snelle levering. Leuk ingepakt. Een kadootje voor jezelf.

pakketje op tijd geleverd. Goed op de hoogte gehouden van de levering. Leuk verpakt een dikke prima

Leuke en aandachtvolle service!

Niet voor de eerste keer bij Annadiva besteld en zeker ook niet voor de laatste keer. Altijd een feestje om het doosje met lingerie te ontvangen. Het kwam ook heel snel, dat is fijn.

Mijn ervaringen met Annadiva zijn uitstekend! Keurige verzending en duidelijke communicatie.

Verzending duurde erg lang. Kwaliteit is goed

Het duurde weken voor mijn pakket verzonden was. Gelukkig kwam het uiteindelijk en was het wat ik verwacht/ gehoopt had. Wel jammer dat het retourneren geld kost.

Super snelle levering en hele mooi verpakking

Zeer proffesionele service. Perfect geregeld

Goeie prijs en kwaliteit verhouding, zeker aan te raden.

Ik was verrast over de mooie bikini's, die ik thuis heb ontvangen. Een mooie kwaliteit!

Mooie BH's besteld, snelle en nette levering, prima kwaliteit, goede prijs

Jammer dat jullie met UPS versturen. Er zit bij ons in de buurt geen UPS. Helaas is de website van UPS ook niet bijgewerkt. Hierdoor heb ik op verschillende locaties gestaan die geen UPS punt meer waren.

Snel en netjes geleverd

8 Australielaan