Filter

Geweldige service en snelle levering blij mee!

bestel graag bij jullie, prachtige lingerie, snelle levering, altijd goede kwaliteit! zeer tevreden. Blijf zeker klant!

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten en snelle levering

Snel

Mooi en snel geleverd

Hartverwarmend

Annadiva heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.Lingerie zit heerlijk en de verpakking is met zorg gemaakt. Top!

Fijne webshop

Ik slaag voor mooie bh’s van prima donna bij deze webshop.

Snelle levering, mooi verpakt in een doos met citrusvruchten, dus oogt als een echt kado

Persoonlijke touch!!

Met zorg ingepakt en altijd een kaart erbij met de naam van degene die je bestelling ingepakt heeft. Top!! Ik ben er blij mee. Hartelijke groet Joske

Zeker voor herhaling vatbaar

Snelle verzending goede tracking en mooi met aandacht en goed verpakt. Voelt als het ontvangen van een cadeautje.

Super bedrijf

Ben altijd erg tevreden over Annalise. Ze denken met je mee als je vragen hebt en geven dan een goed advies. De bestelling is er binnen de aangegeven tijd.

Hele fijne bh's( prima donna twist). Goede pasvorm, leuke kleuren. Alleen zou het wel iets goedkoper mogen.

Wat je ziet wat je krijgt.

Fijne duidelijke site en goede en verzorgde levering.

Goede kwaliteit bikini en snel geleverd

Mooie bikini. Goede kwaliteit. Snel geleverd. Leuk verpakt.

Annadiva maakt online lingerie kopen dat een beleving!

Mooie verpakking en mooi ingepakt, zodat het kopen van lingerie, toch speciaal blijft. En erg leuk om naast een mooi collectieboekje ook een handgeschreven kaartje bij de zending te krijgen, maakt het net wat persoonlijker. Daarnaast een gebruiksvriendelijke webshop met een prachtige collectie. De service is echt heel goed en snel, zowel met opsturen van je bestelling als het verwerken van een retourzending.

Wel jammer dat het zo lang duurt

De bestelling liet erg, erg op zich wachten !!!

De bestelling liet erg, erg lang op zich wachten. Ik heb na ruim een week navraag gedaan. Een aardige mevrouw aan de telefoon, maar het hielp helaas niet. Ik draag, mooie en vooral kwalitatief goede Bhs, dus jammer dat het zo liep. Ik zou dus een tegoed bon erg op prijs stellen, zodat ik er weer vertrouwen in krijg, dat het bij een volgende bestelling beter gaat. Groetjes Belinda.

Op artikelen heb ik niets aan te merken , alleen op de verzend en retourkosten . Je betaald €3,95 verzendkosten en als je wilt retourneren ook nog eens €2,95. Ondanks voor hoeveel je besteld.

Zeer goed geholpen

Annadiva heeft mooie bikinis voor grotere cub maten en een smalle omtrek. In de winkel in Amsterdam ben ik heel vriendelijk geholpen met een goed advies. Uiteindelijk mijn maat bikini samen met de verjoper besteld via de Annadiva site en mijn bikini top was de dag erna al gearriveerd. Zeer tevreden over Annadiva.

Zeer goede service en snelle levering!

Mooie bikini, enorm snel geleverd in een al even mooie verpakking.

Prima Donna

Mooie lingerie, uitstekende kwaliteit en fijne medewerkers.

Mooie Envy wit en snelle levering

Na de Panache Envy in het zwart en rood nu ook in het wit besteld. Mooie bh met een goede pasvorm voor de grotere cupmaat. En zoals ik gewend ben van Annadiva een snelle levering.

Een hele mooie goeie service

Snel en goed ingepakt binnen super te vreden

Helemaal tevreden

Op donderdag avond een nieuwe bikini besteld en ondanks dat er een melding kwam dat het langer kin gaan duren ivm drukte bij het postbedrijf had ik op zaterdag de bikini al in huis. Goede beschrijving en maat advies op de site.

Hele fijne site, vooral voor grote cubs

nou nee

ontzettend lang duren voor je het op gestuurd krijgt

Website is overzichtelijk Vriendelijk personeel aan de telefoon

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB