Filter

duidelijke omschrijving, snelle levering.

snelle levering en een hele duidelijke site.

Positieve ervaringen , hier kan je opbouwen.

Zeer positief ,keurige behandeling ook telefonisch,zorgvuldige en leuke verpakking . Veel keus in allerlei maten en met regelmaat aanbiedingen . Het is altijd weer een feestje om je pakketje binnen te krijgen.

Geweldig….snelle bezorging

Fijn om bij jullie te bestellen

Goede ervaring Had een vraag maar werd meteen opgelost

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede snelle levering en alles van goede kwaliteit

Het past perfect!

Altijd lastig met de maten die ik heb om toch een leuke hippe bikini te vinden. Maar.... met Annadiva heb ik die gevonden! Superfijn dank.

Perfecte service

Ik heb besteld en 2 dagen later alles in huis en heel mooi verpakt..

Fijne bikini

Ondanks de aangegeven drukte werd mijn bestelling de volgende dag al verzonden.

Cadeautje

Erg leuk ingepakt; zelfs complimenten van bezorgservice . Duidelijke instructie w.b. maat dus het was in 1x goed

Product van goede kwaliteit en snel in huis

Bikini gekocht die heel erg aan mijn verwachting voldeed, zoals maat, kwaliteit als pasvorm. Bovendien super snel in huis. Top dus!

Snel geleverd en netjes verpakt

Eindelijk

Eindelijk echt leuke bikini's voor iemand met een grote cupmaat! Hierbij zijn ook gewoon kleine taillematen en broekjes te bestellen! Echt een verademing als twintiger!!

Jammer dat de kosten voor retourneren voorde klant zijn

Jammer dat de kosten voor retourneren voor de klant zijn

Snel ontvangen en goede service. Aankoop was ook mooi verpakt.

Fantastisch!

Wat een prachtige bikini’s hebben ze hier. Perfecte maten en allemaal leuke designs. Levering was ook supersnel. I’m in love!!

Helaas nog niets geleverd

Bestelling op 6 juni gedaan. Helaas nog niets ontvangen

Top service en heerlijke pasvorm!

Van begin tot eind een duidelijke en vriendelijke service. Hele prettige winkelervaring en daarnaast ook nog eens bikini's met een perfecte pasvorm. Ik ben heel tevreden!

Snelle levering, netjes verpakt, de gebruikelijke prima service!

Snelle goede levering

Makkelijk online te bestellen, erg gebruiksvriendelijke site. Levering ging heel vlot en retourneren (indien nodig) gaat supergemakkelijk!

Mijn product werd snel geleverd. Helaas bleek bij het dragen dat de informatie over het product (Spanx broekje) niet klopte omdat de pijpjes van het broekje constant oprolden. Daardoor niet fijn te dragen. Laten weten aan AnnaDiva, nog geen reactie helaas.

Prachtige bikini, snel geleverd en super leuk verpakt!

Mooie badmode, betaalbaar en snel geleverd in een leuk doosje met persoonlijke boodschap. Echt de moeite!

Verrassend

Verrast was ik om mijn 1e box te ontvangen. Alle kleding in de box paste ik. Ook al heb ik niet alles gehouden omdat een aantal kledingstukken mij niet allemaal leuk stonden ben ik toch heel tevreden.

Verwarrend en duur retour

Helaas was mijn ervaring niet zo goed. De uitleg over Engelse en Nlse maten maakte me vooral verward. De bh was te groot en toen ik die terug wilde sturen ging me dat ook nog 7 euro kosten. Ik zal mijn lingerie hier niet meer bestellen.

Snelle service en netjes.

Binnen 2 dagen het bestelde binnen in een mooie doos met een leuke kaart en wasinstructies erbij. Zeer tevreden.

Het was de eerste keer dat ik iets heb besteld bij jullie maar jullie geven meteen een goede indruk.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB