Filter

Heel fijn. Snel advies, snelle service, mooie kwaliteit

Vanuit buitenland moesten we op de gok online een paar sets bikini's en ondergoed bestellen. Best een gokje maar paste perfect, ging heel snel en toen (we zelf) fout in adres hadden(gemaakt) was dat ook snel weer opgelost. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

Echt een kadootje zoals het geleverd word.

Als je iets koopt wat best een uitgaven is. En er komt dan een mooi doosje met vrolijke citroentjes. Met daarin mijn nieuwe BH altijd mooi en vertrouwd. Dank ik ben blij.

Ze hebben een grote sor****** van Prima Donna. Daar word ik heel blij van. De omschrijvingen bij de artikelen is perfect. Ik zoek altijd naar een bh met 3 haakjes dat is dus bij Annadiva duidelijk weergegeven. Ik doe regelmatig mensen deze site adviseren.

Fantastisch !

Perfecte pasvorm en mooie kwaliteit. Ontzettend blij met mijn bestelde producten. Kan niet wachten tot mijn volgende bestelling binnen is :)

Goede service en geweldige producten

Mijn bestelling kwam snel aan, de website is erg duidelijk en de producten zijn erg mooi.

Prima geen klachten

Snel en verzorgt geleverd meer als tevreden

Snelle goede service

Pakketje werd snel geleverd en was mooi ingepakt met een leuk kaartje erbij. Annadiva verkoopt mooie merken in veel maten. Topservice!

Snel en goed

Snelle levering en goed

Goede en snelle levering

Artikelen keurig netjes verpakt, snelle levering.

Super site

Je krijgt ook altijd antwoord op vragen via app

super snel geleverd

lekker snel en juiste product en maat enzo.

Mijn ervaring was erg goed

Ik had online een bikini besteld. Verkeerde maat uiteindelijk. Bikini terug gebracht in de winkel in amsterdam. Goed geholpen voor de juiste maat. Goede service over het algemeen.

Hele fijne, kundige ondersteuning vanuit klantenservice

Ik wilde een bikini bestellen maar, ondanks maattabel, kwam ik er toch niet uit. Tja, niet elk lichaam past zomaar in de maattabel, toch? Via de chat en later telefonisch, kreeg ik hele goede ondersteuning.

Nog mooier in het echt.

Precies het bikinitopje wat ik zocht en het zit nog eens als gegoten. Dat komt bij mij niet vaak voor!

Duurt allemaal veel te lang voor je je bestelling ontvangt

Wacht al 1 week op bestelling

Goede, snelle service.

Nette snelle service en goed advies

Nette afhandeling van de order en bij vraag stuk over maat goed en netjes geholpen. Een aanrader.

Een paar weken geleden een "impuls" bezoekje gebracht aan jullie winkel in Nijmegen. Ik ben zo ontzetten goed geholpen. Heel erg bedankt!! Mooie collectie, ontzettend goed advies. Ik ben nu fan van Annadiva!

Snelle levering en echt een mooie bikini zit goed

Na lang overwegen toch besloten deze aan bikini aan te kopen helaas is alles voor mijn cup maar zo duur en meestal zit het dan nog niet lekker! Ik ben nu zwanger al over de helft en heb deze bikini gekocht omdat ik een cup maat groter heb als ik had! En toch leuk de zomer door wil gaan! Volgend jaar als m’n borsten de normale omvang hebben gekregen wil ik graag ook hier een bikini kopen en hopen dat die ook zo mooi past! Uiteraard hoop ik met korting…:)

Goede service, prachtige spullen

Veel keuze voor een grote cup maat: stijlvol en modieus

Belevenis!

Wat ben ik blij met mijn bestelde tankini. Mooie pasvorm, goede kleur en model. Helemaal tevreden. Wat ik ook echt leuk vond was de mooie doos met een kaartje erin, en de persoonlijke noot daarop. Top!

Geweldige service

Bikini besteld snel in huis en keurig afgeleverd ga daar graag weer bestellen

Goeie en snelle levering

Mooie overzichtelijke website. Zoeken naar items is eenvoudig. Fijn dat je nog in contact kan komen als je advies nodig hebt. Snelle levering. Kortom, ik ben zeer tevreden!

Erg blij met mijn nieuwe lingerie. Snelle levering, mooi verpakt, perfect!

Snelle service. Top badpakken

Zie hier boven . Top.