Filter

Fijne winkel, volop keus

Makkelijk bestellen, fijne klantenservice en mooie producten

Iedere keer wanneer ik een bestelling plaats, zijn artikelen uiteindelijk toch niet leverbaar helaas

Met liefde ingepakt

Alleen van de verpakking werd ik al blij:, zonnige groengeel met daarop een grote zwarte @ van Annadiva. Van de inhoud werd ik nog blijer: lingerie zorgvuldig ingepakt in vloeipapier en een persoonlijke note. Maak mijn dag!

Fijnste zaak ooit

Ik koop hier altijd en de service is goed. Altijd een persoonlijk kaartje erbij. Goede kwaliteit lingerie.

Professioneel, goede kwaliteit, leuk ingepakt

Bestelling was makkelijk te plaatsen alleen was de lever tijd niet echt duidelijk. Bij 1 bh stond 2-5 dagen en dan sturen ze het pakket opa's alles klaar is. Maar ik wist niet meer hoeveel dagen en kon het ook niet duidelijk terug vinden tot dat ik de bh in mijn maat weer online opzocht. Een vermelding in de bevestigingsmail zou handig zijn. Verder heel mooi ingepakt en goede kwaliteit.

Persoonlijke note

De verpakking geeft je het idee dat je een cadeautje aan het uitpakken bent. Een ondertekend kaartje geeft een heel persoonlijke touch

Super service

Laat besteld en al snel in huis. Nergens meer een bijpassend broekje te vinden. Maar gelukkig wel bij annadiva op de website.

Super origineel en netjes verpakt

Snelle vlotte correcte afhandeling

Mooie BH en mooi verpakt prima levering!

Geweldige ervaring

Zo mooi verpakt, het was gewoon een cadeautje

Snelle levering, prima pasvorm

Snel geleverd, prima pasvorm.

Vlotte levering in mooie verpakking

Ik wist precies wat ik wilde dus zocht naar t product. Prijs was goed en de levering een cadeautje.

Fijne aankoop, goede service!

2 prachtige bh’s online besteld, 1 gehouden, omdat deze mij het mooiste paste. De andere gemakkelijk retour kunnen sturen en blij met mijn aankoop!

Prachtige wit lingeriesetje dat prima past.

Blij met levering van gewenste product in leuk doosje.

Bestelling werd uit voorraad geleverd.

Top service!

Goede aanbiedingen en goede kwaliteit. Ik zou hier weer bestellen.

Uitstekend!

Eerste keer was de bestelling er vlot. Top kwaliteit ook! Tweede keer was er vertraging ivm vertraging evering vanuit de leverancier. Echter, ik werd super goed op de hoogte gehouden en de bh die er wél al was, werd zonder extra kosten meteen verstuurd!

Klantvriendelijk, meedenkend en snel

1 artikel was niet op voorraad, netjes een mailtje ontvangen met de vraag om het bijbehorend bikini topje dan ook geannuleerd moest worden, dat is meedenken met de klant en zeer klantvriendelijk. Mooi ingepakt, mijn dochter hartstikke blij met haar mooie bikini! Zo moet dat gaan, dan voel je je als klant wel gewaardeerd.

Annadiva is netjes en betrouwbaar!

De beha is precies zoals ik hem verwachtte. Netjes ingepakt en snel thuisbezorgd! Complimenten Annadiva

Super fijn de juiste steun

11 jaar geleden heb ik met mijn zwangerschap ook een babbelt gedragen. Voor meer steun aan buik en bekken. Nu ben ik weer zwanger na 2 miskramen en hopen we nu dat het goed mag gaan. Kan mijn nieuwe partner ook papa worden. Maar hoe dom ook eerst een andere band gekocht maar die beviel niet zo en toen herinnerde ik mij her merk anita. Daar vond ik de juiste band.

Altijd tevreden!

Al vele malen bij Anna Diva besteld. Ik weet mijn maat en favoriete merk en da's gemakkelijk. De keuze is reuze, de pakketjes zijn net cadeautjes in de mooie doosjes, de bezorging is snel! Ik ga eens een keer live naar de winkel, want volgens mij word je daar professioneel geholpen, dat kan niet anders!

Super snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Snelle levering, goede aanbieding

Mijn favoriete merk met goede prijs en snelle levering, dik tevreden

Blij verrast

Het pakketje ,was niet zomaar een pakketje. Een mooie kadobox met aan de binnen zijde een mooie tekst . Het bestelde een bh van Chantell nog eens ingepakt. Ik heb er een foto van gemaakt en mijn oudste zwangere dochter gestuurd.Die onderweg was voor een voedings bh . Haar reactie was, mag ik het adres mam.!! Mooie service Dank je wel

Altijd goede service, helaas te klein

Ik bestel graag de Prima Donna producten hier. Heldere communicatie en het is altijd een cadeautje hoe t is ingepakt. Helaas was de bikini (ander merk) te klein en heb ik terug gestuurd.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB