Filter

Super goed

Ben bij met mijn aankoop, vaker bij jullie gekocht en het is altijd goed

Eerlijke, fijne service!

Bij mijn bestelling stond dat deze 3-10 werkdagen levertijd had. Dit klopte precies, waardoor ik niet onnodig heb zitten wachten! Voordat hij bezorgd werd keurig een track&trace gekregen. Pakketje netjes ingepakt, paste door de brievenbus! Zag er keurig uit. De bestelling was precies zoals ik verwacht had. Top!

gewoon goed geregeld

geen probleem met retourzending en restitutie betaald geld

Perfecte Service!

heel blij met deze zaak , de service is perfect wordt prachtig verpakt met persoonlijke note , collectie zeer uitgebreid en makkelijk retour te sturen dus heel blij mee.

Eindelijk een mooie bikini met fatsoenlijke pasvorm!

Ik heb een half jaar gezocht en op Annadiva eindelijk een prachtige bikini gevonden waarbij de pasvorm ook mooi uitkomt van degelijke kwaliteit! Ik ben er super blij mee en zou het iedereen aanbevelen. Ook nog een super snelle levering. Top bedrijf!

zeer tevreden

Snelle service en heel netjes verpakt

Hele mooie spullen, klein minpuntje is de duur van de levering. Maar verder super tevreden

Prima en verzorgde bestelling

Veel keuze op de site.

Prachtig

Mooie kwaliteit.

Jammer dat’ie niet paste...

Eerder had ik van hetzelfde merk dezelfde maat besteld maar helaas, deze was echt te klein. Dus maar teruggestuurd. Ik probeer het nog wel een keer, maar jammer dat de maat tabel dus niet altijd overeenkomt met de werkelijkheid van mijn lijf...

Goed assortiment, snelle service

Fijne webwinkel met mooie lingerie die snel en netjes verpakt wordt geleverd. Als er iets is, kun je de klantenservice goed benaderen. Aanrader! En ik ben heel blij met m'n nieuwste aankoop, een heel fijne PrimaDonna Twist beha :)

Mooie bikini's, snel geleverd!

Annadiva heeft mooie bikini's ook in grotere cupmaten, de bikini's werden volgens afspraak snel geleverd. Ik heb meerdere maten besteld ivm passen en kon de te kleine bikini's makkelijk via ups retourneren. Top!

Goede klantenservice

Helaas was mijn bestelling na twee weken nog niet geleverd, terwijl dit een Moederdag kado moest zijn. Nadat ik telefonisch contact heb opgenomen met de klantenservice is dit direct opgelost. Jammer dat door jullie order systeem niet gesignaleerd werd dat mijn order bleef hangen doordat een setje niet leverbaar was.

Niet tevreden

Pas na 6 dagen bericht gekregen dat drie bestellingen niet meer geleverd worden terwijl op site stond dat deze op voorraad waren. Ondertussen werd rest van bestelling wel opgestuurd maar had ik natuurlijk niks aan omdat set niet compleet meer was. Rest van bestelling was wel netjes en in een leuke verpakking afgeleverd maar helaas terug moeten zenden omdat de juiste maat er niet bij was.

Super tevreden over bestelling

Super tevreden

Goede service!

Goede service, door duidelijke website en snelle levering van het juiste product

Geweldige service

Altijd leuk en keurig verpakt.

Bhs altijd mooi en goed

Ik heb deze keer online besteld maar bij de winkel laten afleveren. Ik ben ontzettend blij dat er weer een bh winkel in de buurt is want ze leken achter elkaar te verdwijnen. Ikben niet enorm te spreken over de service helaas! Vond dat er weinig tijd en aandacht was en er stond steeds weer een ander bij mn hokje, gestuurd door een collega.... die even wat anders ging doen. Niet wat ik gewend ben bij bh’s passen.

Ruime keuze goede service

Door mijn grote cup maat is het lastig de juiste bh te vinden. Laat staan badmode. Ik vind het dan ook fijn wanneer ik iets gevonden denk te hebben dat ik alle rust thuis kan passen. De ene merk is de andere niet dus kan er soms wat verschil in zitten welke maat goed is. Van een en t zelfde model dan 2 bestellen kan je dan heel goed doen via hun achteraf betalen mogelijkheid.

Overzichtelijke website

De website is overzichtelijk. Goed werkende filters en een mooie collectie! Ben zelf een groot fan van Rima Donna en daar heeft Anna Diva een uitgebreide keuze in.

Lang gewacht

Ik heb deze bh in het wit, zelfde maat, maar is heel ander matetiaal. Ik heb lang op de bh moeten wachten. Toch heb ik de bh gehouden. Maat is goed en de bandjes vind ik erg leuk.

geweldig

netjes en zeer zorgvuldig ingepakt en verstuurd in een leuk doosje met de vriendelijk groeten van de inpakster.

Veel keus, mooie merken en giede service.

Het is prettig om zoveel keus te hebben tussen prachtige merken. Toen het pakketje werd afgeleverd, leek het op een cadeautje, wat een mooie verpakking. Ik word daar erg blij van. Top.

Snelle behandeling

Snelle levering, mooi verstuurd

Mijn bikini werd snel en mooi/netjes verstuurd.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB