Filter

Super fijne site.

Snelle levering, mooie kwaliteit. Ik bestel hier zeker meer

Mooie lingerie. Eenvoudig te bestellen. Keurige verpakking.

De lingerie wordt mooi verpakt en afgeleverd binnen de beloofde periode.

In 1 woord GEWELDIG!

Duidelijke site, heel veel keuze, uitstekend advies en supersnelle bezorging! Keer op keer bestel ik hier mijn favoriete Prima Donna's!

Blij verrast

Lingerie is heel mooi en luxe verpakt. Snel geleverd. Lingerie set is prachtig en past perfect. Heel blij mee. Het was mijn 1e bestelling, maar niet de laatste.

Snel,goed verzorgd verpakt dus zeer tevreden

prima donna!

Geweldige collectie en prima levering.

Geweldig goede snelle levering

Ik ben zeer tevreden

Het was zoals beschreven op de site en bovendien een prima service!

Het was de eerste keer dat ik iets bij Annadiva bestelde, maar heb er beslist geen spijt van. Alles was keurig verpakt toen ik het binnen kreeg en was precies zoals ik verwacht had. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.!

Heel mooi

Zit perfect, en snel geleverd!

Helemaal top!

Word elke keer weer blij als in een AnnaDiva doosje ontvangt. Echt een kadootje met mooie kwaliteitsproducten

Prachtige lingerie ..

Draag al jaren primadonna goede pasvorm en bij Anna Diva snelle service en soms mooie aanbiedingen

Snelle en nette service

Goed contact, snelle en nette service. Keurig en gezellig verpakt; kortom, zeer tevreden.

Helemaal tevreden met Annadiva

Goede en persoonlijke service, goede kwaliteit en ruime keus!

Groot assortiment, snelle levering en goede afhandeling retouren! Ook fijn dat je achteraf kunt betalen.

Zeer handige website!

Heel makkelijk om de juiste maat bh te vinden op de website. Het werd snel geleverd in een mooi doosje. Ik ben heel tevreden.

Geen levering en update

Ik vind het echt jammer dat ik zo slecht op de hoogte wordt gehouden van een levering die niet plaats kan vinden. De leveringstijd is al mega lang overschreden en ik moet er zelf maar achteraan bellen wat de stand van zaken is. Telkens krijg ik te horen ‘oh ja, normaal gesproken zouden we dat wel doen’. En de enige belofte die nagekomen is dat ik teruggebeld ben om te vertellen dat de leverancier nog steeds niet geleverd heeft, waarbij ook weer niet aan verwachtingsmanagement gedaan is. Ik vind het echt jammer omdat ik een trouwe en vaste klant bij jullie ben. Ik had gedacht dat jullie dat konden waarderen en je eigen fouten of misbeloften dan in ieder geval zelf de verantwoordelijkheid voor neemt Vriendelijke groet, Heidi Euverman

Super tevreden

Makkelijk bestellen, snelle levering en de bestelling is altijd prachtig verpakt net een kadootje

Super snelle en een verzorgde levering

Zeer goed.

Niet zo best

Bestellen ging oké Maar contact ivm retourneren vond ik onpersoonlijk en totaal niet klantvriendelijk

duidelijke site, bestelling geleverd zoals beloofd.

Groot assortiment. Mooie artikelen. Voldoet aan de verwachting.

Gewoon top geregeld!

Snel geleverd en pakketje ziet er zeer verzorgd uit!

Goed assortiment, jammer dat ik moet betalen voor een retourzending

Wat ik hebben wilde was op voorraad, het bestelproces is simpel, mijn pakketje was netjes op tijd. Helaas paste één van de twee bestelde BH's niet en moest die retour. Ik vind het jammer dat ik daarvoor moet betalen; als er een kledingstuk is wat perfect moet passen is het wel je BH en als gespecialiseerde webshop zou dit geen probleem moeten zijn. Het assortiment van AnnaDiva is niet zo exclusief dat de producten niet te vinden zijn in een webshop met betere klantenservice

Helemaal goed

Mooie kwaliteit Snelle en nette levering

Ben erg blij met de pasvorm Eindelijk mooie bikini’s in een kleine cup grote omvang en geweldige slips.

Ik heb met Chantal goed telefonisch gesprek gehad en top advies!

Dat ik de volgende keer weer bij Andiva ga bestellen zoveel keus!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB