Filter

Top site en vriendelijke verkoopster in de winkel Amsterdam

Zie boven

Prima.

Goed telefonisch contact. Adequaat geholpen. Niks op aan te merken.

Goede telefonische bereikbaarheid. Mooie producten en vlotte levering.

Slecht retour beleid

Het terug sturen van artikelen moet je zelf betalen. Dit vind ik slechte helemaal in coronatijd.

Prima,

Ruime keuze. Alleen erg vervelend dat je retourkosten zelf moet betalen. Houdt me tegen om vlgd keer hier wat te bestellen.

Duidelijke site..snel besteld..snel geleverd..mooi verpakkingsmateriaal...genieten van de lingerie

Heel tevreden

Makkelijk online shoppen. Redelijk snel in huis. Mooi verpakt.

Snelle en vriendelijke service

Telefonisch om raad gevraagd i.v.m. de maten in verschillende merken. Vriendelijk en duidelijk antwoord met daarna snelle levering.

Snelle levering en mooi collectie.

Supergoed

Ik had bikini's besteld, ze waren er al de volgende dag. De bikini's waren zoals ze eruit zagen op de site,de omschrijving klopte goed. Helaas stonden ze mij niet mooi, dus heb ik ze weer teruggestuurd in de originele verpakking. Het geld van de bikini's stond binnen 2 dagen alweer op mijn rekening. Zo snel, heb ik nog niet eerder meegemaakt!! Grote klasse.

Uitstekend!!!

Súper goed geholpen door een hele aardige dame aan de telefoon! Prima service!!!

De maat de kleur alles was naar mijn zin!

Snel en netjes

Mijn bestelling heb ik de volgende dag ontvangen en ook prachtig ingepakt.

Mooie website echter langere leertijd als aangegeven

Mooie website met veel keuze. Helaas kwamen de artikelen later als gepland waardoor het helaas niet gegeven kon worden op mijn vrouw haar verjaardag. Tussentijds gebeld en werd wel vriendelijk te woord gestaan. Met vriendelijke groet. Frank

Zoooo blij met mij badpak!

Eeuwig drama, het vinden van een passend badpak met een grote cupmaat. Voor het eerst in lange tijd is het gelukt. Ik ben zo blij! Laat de zomer maar komen!

Vlotte levering in mooi en handig doosje

enige minpuntje: de betaling van €2.96voor de retourlevering door UPS. Wel fijn dat het doosje waarin wordt uitermate geschikt is om ook te retourneren.

Prima ervaring

Prima ervaring

De ene dag besteld de andere dag in huis. Keurig verpakt

Uitstekend!

Een overzichtelijke site met duidelijke beschrijvingen en foto’s. Na het bestellen wordt je goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Absolute aanrader!

Zeer goed bevallen

Op de site Anna diva staat een duidelijke product en maat omschrijving. Mooie site en overzichtelijk om doorheen te scrollen.

Goede weergave van de producten. Snelle levering, mooie verpakking.

Super tevreden

Had een hele mooie bikini besteld, helaas omvang te klein broekje te laag Snel op de site gekeken en andere maat en ander model broekje besteld ... past perfect Helaas moet dus 1 bikini retour Ik ben helemaal blij laat de zon maar komen

zeer goede service. Ik ben er blij mee!

Zeer positief ben ik over Annadiva. Ze leveren vlot, hebben veel keus en wat een prachtige verzenddoos.

Hele fijne, overzichtelijke webwinkel met mooie producten

Mooie lingerie en badmode voor de grote cupmaat.

Prima en zeer betrouwbare webshop

Het is niet mijn eerste aankoop, heb al eerder artikelen gekocht die kwalitatief zeer goed en bovenal erg mooi zijn, het garandeert je tevens van een absoluut lang draag plezier.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB