Filter

Snelle levering, leuke verpakking, duidelijk met aandacht verzorgd!

Schept vertrouwen! Chapeau!

Ervaring met producten goed, levertijd verwarrend.

Ik heb producten besteld , die op dat moment in voorraad waren. Echter later bleek er een levertijd van 3 tot 10 dagen te zijn en dit is nog wat verder uitgelopen. Dat is jammer , verder is mijn ervaring met de producten en de contacten goed. Vragen via e-mail worden snel en correct beantwoord.

ALTIJD GOED

Goed underwear en prima service

Slecht

Er wordt mij gevraagd een beoordeling te schrijven maar ik heb mijn pakket, na 4 wkn, nog niet ontvangen! Waar gaat dit dus over??

snelle levering en mooi verpakt

snelle levering en super leuk verpakt, echt een cadeautje. helaas had ik zelf niet de juiste maat besteld en moest mn bestelling terug sturen. Ook dit ging soepel en binnen een paar dagen was het geld terug gestort. Keurig! Ga nu snel de goeie maat bestellen!

Snelle levering en uitstekende service

Producten de volgende dag geleverd en mooie kwaliteit. Snelle reactie en adequate afhandeling van een vraag

Zeer snelle en correcte levering.

Goed en mooie verpakking.

Snel geleverd in mooie verpakking,

Geweldig goede service en snelle levering

Zoals altijd krijg ik mijn bestelling supersnel. Prachtig ingepakt in een mooie doos, keurig verzorgd. Ik ben superblij met mijn bestelling! Top Annadiva ga zo door!

Mooi aanbod, maar slechte afhandeling

Annadiva heeft prachtige bikini's maar na het bestellen hiervan duurde het niet alleen weken voordat ik ze binnen had, maar zat er in 1 van de bikinibroekjes een vlek (en geen hygiene sticker).

Mooie doos thuis bezorgd. Verzending duurde wel wat langer voordat ik het had. Mogelijk kwam dat doordat 1 artikel niet op voorraad was. Terug sturen is voor eigen kosten ongeveer 3 euro

Elk jaar weer!

Sinds 5 jaar draag ik de bikini's van AnnaDiva i.v.m. mijn postuur. Het is al vervelend genoeg dat je bij een maatje meer (zowel grotere borsten als kont ;-)) vaak niet in goedkopere bikini's past, maar op het moment dat het allemaal bikini's zijn met spaghetti bandjes waardoor je rollen er aan alle kanten onder vandaan komen, ben je er he-le-maal klaar mee. Ik heb lang moeten zoeken naar mooie bikini's, waarbij je ook gewoon trots in de spiegel kan kijken zonder je te schamen. AnnaDiva is voor mij vaste prik bij het aanschaffen van een nieuwe bikini. Ook deze bikini (Snake Bralette) van de nieuwe collectie, past perfect en zit mooi. Levering en service is perfect, snel en correct. Prijs wellicht wat aan de dure kant maar dit heb ik er graag voor over gezien de kwaliteit!!

Super fijne website met mooie lingerie

Duidelijke en handzame website. BH's zijn snel geleverd.

Goede pasvorm

Ik heb veel bikini's besteld en gepast, omdat ik grote borsten heb. Ik dacht ik probeer het nu nog een x, en dat is bij jullie gelukt. Goede pasvorm en mooie kleuren .

Snelle levering in een luxe verpakking

Een snelle levering in een luxe verpakking!

Heel blij met mijn aankoop

Top super service

Ik heb al meerdere keren besteld en het is super netjes geleverd.

Vorige week voor mijn moeder besteld en zij is er echt super blij mee! De kwaliteit is enorm goed en de stof zit lekker. Je merkt gewoon dat het goeie broekjes zijn. Daarnaast zien ze er ook nog eens erg leuk uit. Wij hebben allemaal verschillende besteld en ze zijn allemaal helemaal top, geen verschil in kwaliteit! Zou het zeker aanraden aan een ander! Als je twijfelt, investeer! Ze gaan ook lang mee! Ps. Ook snelle levering

Behulpzaam en flexibel.

Binnen 2 dagen mijn bestelling gekregen, hsel netjes verpakt en in een prachtig doosje!

Goede service en ruim assortiment, ook voor 'moeilijke' maten

Bestellen gaat makkelijk en er wordt snel geleverd. In de winkel word ik geduldig en professioneel geholpen. Het assortiment is ruim en voorziet goed in grote maten of minder voorkomende maten. De bikini's zijn ook heel leuk en gaan jaren mee, omdat het de wat betere merken zijn. Goede prijs kwaliteit verhouding en retourneren is geen probleem.

Fantastische collectie, goede voorraad en snelle levering!

Annadiva, is een geweldig bedrijf waar men altijd klaar staat voor vragen of advies. Een uitgebreide collectie, goede voorraad en snelle nette levering. Ga zo door. Liefs van een zeer tevreden klant.

Brilliant service , top quality products.

Always impressed with both the products and service from Annadiva. Easy to order and extremely efficient handling of the order. Many thanks.

Toppie

Goede levering Mooie en goede verpakking

Prima online winkelshop

En goedwerkende online web shop, met duidelijke foto,s en omschrijvingen bij de producten. Ruime keus voor groot publiek. van sport tot casual van een fijne normale bh tot sjiek in mooie details. Vlotte verzending en altijd met een leuk handgeschreven kaartje voor het persoonlijke tintje. Fijne online webshop ervaring.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB