Filter

Goed geholpen!

Wat een goede service! Ik dacht dat de verkeerde maat bikini was opgestuurd. Ik werd na 10 minuten teruggebeld met een oplossing. Zeer tevreden , dankjewel!

Ik ben erg tevreden met de bestelling

Het zijn mooie materialen met een goede pasvorm, en snel bezorgd of geruild. Ik geef jullie een 8!

Bestelling nog niet ontvangen

Jammer! De bestelling is nog niet binnen en ik krijg wel al een uitnodiging voor beoordeling.

Altijd goede kwaliteit!

Ik ben altijd tevreden over de producten van Annadiva. Of het nou slips, bh’s of bikini’s zijn... de kwaliteit is goed en het ziet er echt prachtig uit!!

Vlotte levering, veilig/eenvoudig retourneren. Bestelde wordt altijd netjes verpakt geleverd. Gewoonte klant dus koop vaak hetzelfde. Helaas van "mijn favoriete merk" niet alles uit gehele lijn beschikbaar in hun assortiment.

Snelle service, verpakt als cadeautje!

Prima en snelle verzending, mooi ingepakt, een cadeautje voor jezelf! Prima kwaliteit!

Prima vlotte service en mooie produxten

Ik ben heel blij met mijn bestelling. En hele fijne service. Dank!

Snelle levering en goede communicatie.

Snelle levering en toen bleek dat bestelling vertraagd zou zijn, kreeg ik telefoontje dat het later zou aankomen.

Top BH's en super snelle levering!

Ontzettend fijne BH's voor een redelijke prijs. Hele snelle levering. Ik bestel hier zeker vaker!

super tevreden

Goed produkt, snelle levering, leuk verpakt!

Mijn favoriete shop voor lingerie en bikini’s

Bij vragen word je goed en vriendelijk te woord gestaan. Goede service!

Snel, mooi verpakt en prima service

Meerdere keren besteld bij Annadiva. Hele fijne ervaring mee. Keurig verpakt en levering altijd op afgesproken datum. Kortom uitstekend. Hoop nog vaak mooie lingerie bij jullie te bestellen.

Bestel hier altijd, dit zegt genoeg

Geweldig merk, topservice!!

Super netjes verpakt. Goede service van de klantenservice...

Snelle levering en gemakkelijk retour. Hele fijne winkel om te bestellen.

Goede kwaliteit en snelle levering!

Duidelijke website, ruime keuze

Product netjes verpakt en website was duidelijk over de maat, zodat ik de goede heb besteld. Levering zou wel wat sneller kunnen, 4 werkdagen is best lang voor een brievenbus pakketje.

Goede service en kwaliteit!

Kwalitatief hoog...1 artikel geretourneerd en binnen week netjes terug gestort.uitstekende service! Mvg georgia

Snel geleverd, Goedkoop en mooi verpakt

Met mijn plussize cup maat is het niet altijd even makkelijk winkelen. Gelukkig weet ik nu welk merk en model bij mijn figuur past. Via Annadiva bestel ik mijn maat in welke kleur ik maar wil. Daarbij wordt de beste prijs aangeboden. Ontvangst is altijd na een paar werkdagen en het wordt keurig in vloeipapier verpakt gestuurd, compleet met handgeschreven kaartje. Ik heb hier inmiddels meerdere malen besteld en zeer tevreden!

geweldig

mooie spullen in de juiste maat. Mooi verpakt, het pakket ontvangen is al een beleving.

Hebt ontvangen wat ik bestelde. Heel mooi precies als de foto.

Quality and correctness

I ordered on line a bra and I was very happy with the quality. The order process was clear, the shipping was quick and the packaging was very carefully and nicely prepared.

Luxe via de post

Via een duidelijke website met mooie foto's en heldere tekst werd een paar dagen later (werd keurig op de hoogte gehouden van de status van transport) een klein doosje bezorgd. Daarin was in mooi vloeipapier, als een cadeautje, mijn bestelling verpakt. Met attent kaartje word je daar echt blij van!

mooi materiaal keurig afgewerkt

ik ben voor het eerst in kontakt geweest met annadiva het is een goed bedrijf vlotte bestelling kan het iedereen aanbevelen ga beslist nog wel meer bestellen

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB