Filter

Hele fijne en duidelijke site met prachtige lingerie. En wat fijn dat er zoveel keuze is in de grotere maten!

Supersnelle correcte, met persoonlijke noot, levering

Snelle levering met in de verpakking een persoonlijke kaart. Via de mail word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Prima service

Erg goed

Bikini besteld en deze had ik de volgende dag al in huis. Goede kwaliteit en goede pasvorm. Ben er blij mee..

De b.h was te groot, retour gestuurd en had binnen een paar dagen geld terug Mijn vorige bestellingen waren altijd in orde en met veel aandacht verpakt Hulde

Snel

Online een bestelling gedaan, en zeer snel geleverd in een mooie verpakking.

Prima snel en mooi verpakt

Ook fijn om telefonisch goed contact te hebben voor vragen. Prima levering nette verpakking. Gewoon goed .

Duidelijk en snel

Website is er overzichtelijk en de levering was goed te volgen. Super snel in huis.

Fijne site! Snelle levering

Super fijne site, overzichtelijk en grote collectie. Ik bestel hier graag zowel lingerie als badmode.

Compleet assortiment en snelle levering.

Weer iemand heel blij gemaakt.

Snelle levering goede service

de levering is snel, uitstekende producten en een goede service met een persoonlijke touch.

Verwarrend

Ik bestelde Maat 70F, maar ik had niet door dat het een UK-maat was, waardoor m’n bh’s te groot waren (70G). Het is een Nederlandse site, waarom dan een UK-maat? Ik heb het pakket terug gestuurd, maar nog geen reactie (week geleden). Hoop dat ik gauw iets hoor, want ik heb inmiddels nieuwe BH’s besteld in juiste maat en wacht op het bedrag retour.

Prachtige body’s

Ik had 2 body’s besteld, omdat ik altijd last van bh’s heb wegens fibromyalgie. Ik ben zeer tevreden. Zitten fantastisch. Mooi materiaal.

heel servicegericht bedrijf!!

had een set besteld vond het me niet goed passen dus teruggestuurd geen enkel probleem geld snel teruggestort iets nieuws besteld binnen een paar dagen bezorgd , echt top , ook het assortiment is heel groot fijn om uit te kiezen als je wat grotere maat hebt ! voor het eerst gekocht maar zal hier zeker bij blijven .

Zoals omschreven op de site was het geleverde product. Keurig verpakt met duidelijke informatie over het eventuele retour zenden. Volgende dag al geleverd.

Goede service , vriendelijke medewerkers

Snelle en correcte afhandeling en goede service. Vriendelijke medewerkers

Mooie slip

Mooie slip snel geleverd

Groot assortiment en snelle levering. Altijd keurig verpakt.

Makkelijk te bestellen, snel in huis. En een persoonlijke noot door een geschreven naam maakt het toch een ver-persoonlijkte aankoop.

Ondanks de afstand echt goed geholpen

Prachtige bh’s ontvangen. Bikini’s helaas is een te kleine maat, dus deze zijn geretourneerd. Om dit keer de goede maat te bestellen hebben jullie mij telefonisch te woord gestaan, erg fijn !!

Goede service en warm advies

De contacten online zijn warm en gemoedelijk. We zijn uiteindelijk ook nog in de winkel geweest en zijn daar super ontvangen en heel professioneel geholpen. Fantastische beleving.

Duidelijke webshop. Zeer snelle levering en zeer verzorgd ingepakt.

Goede site, eerste bestelling was snel geleverd, was op voorraad. Tweede bestelling duurde een paar dagen langer omdat de levertijd langer was. Dit stond netjes erbij vermeld. Alles netjes geleverd en in een stijlvolle verpakking verzonden. Uiterst tevreden dus.

Prima product !

Had hier al ervaring mee, een heel comfortabele sport BH ,

Nooit meer Annadiva

Voor de corona kwam ik met heel veel plezier naar Annadiva in Amsterdam. Ik was altijd uiterst tevreden. Tijdens online bestellen had ik enorm incident. Ik wilde een nieuw merk proberen en was niet zeker van de maat. Eerste bestelling moest ik retourneren. Een paar dagen later krijg ik een bericht dat de geretourneerde bh was bevlekt en gedragen (dit kon gewoon niet, want ik miste 5cm kwa omvang). Ik voelde mijzelf beledigd. Na het mislukte contact met Annadiva, mocht ik voor een extra bedrag van 6,95 de te kleine bh terugkrijgen. Ik zit nu met bh die bijna 80 euro heeft me gekost en die te klein is. Nooit meer Annadiva.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB