Filter

Zo'n duidelijke en snelle service is echt waardevol

Duidelijke informatie en ontvangen wat je is belooft is echt prettig. Zo weet ik precies waar ik aan toe ben en kan ik de juiste producten bestellen. In één keer de juiste maat ontvangen voor een BH is voor mijn een zeldzaamheid en Annadiva is daar met vlag en wimpel in geslaagd.

Prettig

Ik ben erg blij met de lingerie die worden aangeboden! Ik ben een jonge dame en vind het verschrikkelijk om een grote cup te hebben, met de collectie op annadiva kan ik leuke lingerie setjes halen en maakt het lingerie shoppen voor mij leuker!

levering en retouren correct en veel keuze in Prima Donna!

In de coronaperiode thuis lingerie passen. Het is een feestje als het mooie doosje wordt bezorgd.

Prima alleen verzenden duurt ontzettend lang

Mijn pakketje was keurig verpakt. Alleen het verzenden duurde lang. Jammer omdat ik denk dat het sneller kan. Of ze hebben de producten zelf niet op voorraad?

Bestellingwas snelen mooien goedverpakt binnen.

Snelle verzending en een goede prijs

De beste deal voor de BH die ik graaf wilde. Snelle levering, duidelijke site en wat een fantastisch leuke verpakking!

Veel keuze, goede merken

De producten worden goed verpakt en snel bezorgd, altijd veel keuze in alle maten, goede merken.

Ik wilde heel graag nieuwe bh s , maar in deze Corona tijd kun je niet gaan winkelen! Ik vond het geweldig om online te kunnen winkelen en twee prachtige bh s te kunnen uitzoeken! Ik kom zeker terug bij Annadiva!

Heel lang wachten

Ruim 3 weken was mijn bestelling onderweg. Werd wel op de hoogte gehouden dat is prima. Producten kwaliteit goed maar maat voering is niet als gangbare maat! De L is zo groot als de S. Ga ze weggeven. Misschien dat produkten die geen kleding zijn beter zijn! Wat ik zag is zeer gevarieerd. Daarom beveel ik wel aan, maar niet voor onderkleding.

Netjes ingepakt en snel geleverd

Ik heb 2 bikinisets besteld en meerdere maten broekjes omdat ik niet naar de winkel kon. Ik heb thuis op mijn gemak gepast en de mooiste bikini uitgekozen. De rest heb ik retour gestuurd en binnen 2 dagen had ik het geld retour. De spullen zaten allemaal mooi verpakt kortom geweldig. Ik ben zeer tevreden.

Feestje

Het was een feest om zo je bestelling te ontvangen. Zo mooi ingepakt....het voelde alsof ik jarig was en een prachtig verpakt cadeautje kreeg

Prima verzorgd

Zat keurig ingepakt , helaas moest ik het terug sturen , kreeg meteen mail dat het pakket in goede orde terug ontvangen was .

Super service kan niet beter!

Snel antwoord, nette hulp en super service.

Snel en vriendelijk en altijd mooi ingepakt!!

Duidelijke website. Altijd vriendelijk , snelle levering en persoonlijke touch.

Een goede ervaring

Een hele goede snelle service en prima verpakt

Prima winkel, netjes op de hoogte gehouden over levering.

Ik had een setje gekocht dat nogal populair was. Lange levertijden als gevolg. COVID hielp ook even niet mee, maar Anna heeft zich niet als als een Diva gedragen. Ik werd netjes op de hoogte gehouden over het verloop van de levering. Dus ook als het even tegen zit zorgt men dat het toch netjes in orde komt.

Klasse

Top collectie, keurig netjes verpakt en binnen de afgesproken tijd in huis.

Koop bij annadiva zeer klantvriendelijk en goed winkelen!

Vind alles zeer goed verlopen. Ook al moet er iets retour. Altyd zeer vriendelijk

Mooi, en snel bezorgd

Mooie collectie,

Mooie merken. Ideaal voor grote cupmaten.

Op zich goede ervaring. Levertijd wel lang. Liever gezien dat Postnl levering en retour verzorgt. Wegbrengpunt retour zit niet dichtbij. Wel snelle terugbetaling.

keurige winkel, vriendelijk personeel en goede kwaliteit merken

keurige winkel, vriendelijk personeel en goede kwaliteit merken. Ook in de webshop fijn bestellen, levering heel netjes en met aandacht ingepakt, echt een feestje om uit te pakken. Retouren worden snel geregeld, geld binnen paar dagen op de rekening.

Superrrr

Superrrr nette levering.

super tevreden

snelle levering en heel erg netjes ingepakt

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB