Filter

Goede service en medewerking. Na online bestelling geplaatst te hebben, bleken niet alle adresgegevens volledig ingevuld. Er werd vriendelijk contact op genomen en het pakketje werd vervolgens direct verstuurd.

Goede en snelle levering

Super snelle en goede levering van fijne producten

Heel fijne BH gekocht

Ik heb een heel fijne BH gekocht, die nog mooi is ook. Als je een afwijkende maat hebt is dit echt een goede plek om te zoeken! Bestelling mooi op tijd in een keurige doos binnen. Het enige minpuntje: dat retourneren niet gratis is. Bh's zijn toch maatwerk en terugsturen is soms gewoon nodig.

Uitstekende service

Mooie kwaliteit lingerie, pasvorm is heel goed. Zeker een aanrader! Ik zocht specifiek een setje en deze was lastig te krijgen, hierbij werd ik netjes geholpen. En uiteindelijk heb ik het toch weten te bemachtigen, ben er heel blij mee!

Anna diva doet wat zij beloofd!

Altijd prima in orde!

Fijne site en goede levering

Ik ben blij met de duidelijke uitleg van de verschillende maatvoering en.

Mooie spullen

Mooie setje gekocht zit zeker goed. Als je twijfelt bij bh maten kies dan een maatje kleiner. De bestelling kwam wel erg laat aan ik heb twee weken moeten wachten zonder een melding te krijgen van een vertraagde bezorging. Verder aardige klantenservice.

bestelgemak

groot assortiment, alles volgens afspraak

Snelle en nette bezorging

Mooi product en snelle bezorging. Uitstekende service.

Uitstekende service, snel geleverd

Duidelijke website, ruime keuze, snelle levering

Prima service, top assortiment

Mooie bh's tegen normale prijzen. Mooi verpakt en snel geleverd.

Prima service en levering.

Snelle levering in een feestelijke verpakking.

Snel en zorgvuldig

Gewoon goed.

Prima services!! Keurig verpakt. Snelle levering

Super netjes geleverd en goede merken

Super mooi en netjes geleverd. Snel ook

Prima.

Ik heb mijn bestelling weliswaar terug gestuurd, maar de service was uitstekend.

Alles top geregeld

Prima service en prachtig verpakt

snel en top

makkelijk shoppen en goede service

Mijn bikini zit als gegoten, maat besteld aan de hand van tips op de site.. snelle levering. Leuk verpakt, kadootje voor mezelf op deze manier

Fijn!!

Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling in huis. Mooi verpakt, heel aardig en persoonlijk kaartje van Annadiva erbij! Ik kan Annadiva aanbevelen bij iedere (potentiele) klant.

snel, service en goed

1 x zelf verkeerd besteld. keurig retour en nieuwe zending weer vlot en goed verpakt.

Zeer behulpzaam

Zeer overzichtelijke website en goed geholpen via de telefoon

Super snelle levering

Al jaren bekend met Prima Donna en wil niets anders. Maat is bekend dus online bestellen geen probleem en zit altijd goed.

Super snel 10

Super. Ik ben tevreden Super voor grote maten. Bedankt

Fijne producten en goede klantenservice

Mijn bralette zou later komen dan gepland en nu sturen ze de rest van de producten alvast op. Het contact met de klantenservice was snel en vriendelijk. Verder vind ik dat er erg fijne merken lingerie op de site staan.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB