Filter

Snelle en nette levering

Goede en snelle levering Product voldoet aan verwachting

Keurig, zowel bestelling, verpakking en aflevering

Goed geregeld, niets op aan te merken!

Mooi verpakt,goed verzorgd.

Zoals gezegd,tevreden met de bezorging en het uiterlijk van de verpakking.

Snel geleverd en super mooi verpakt

Als je je partner eens wil verassen met een mooi setje kies dan voor de luxe geschenk verpakking! Keurig ingepakt en snel verzonden

Duidelijke website snelle levering

Snelle levering fantastische merken,mooi verpakt en goede voorwaarden en er zijn fysieke winkels.

Super snel geregeld

Snelle levering, goede telefonische service

Bestelling word snel geleverd. Ik had een vraag over de maat dus belde met de klantenservice. Zij gaf goed advies over maat en pasvorm. Direct nieuwe besteld en volgende dag weer in huis!

Goede online shop, retourneren slecht

Het is een mooie webshop met veel merken, kleuren en verschillende producten. Groot minpunt is het retourneren. Dit kan niet kosteloos, wat met lingerie vaak aan de orde is. Voor mij de reden om helaas niet weer te bestellen.

Snelle levering, keurig verpakt met een vriendelijk kaartje erbij en kwaliteits artikelen

Vlotte en toegankelijke webshop

Zowel het bestelproces als de levering verliep goed en vlot.

Perfect !!

Wat een fijne en snelle service ! Mijn bestelling kwam na 1 dag al binnen en was super netjes en mooi verpakt. Ik werd er blij van !

Snelle levering en enorm leuk ingepakt

Super snelle levering en heel leuk ingepakt! Cadeautje

Uitstekende service

Mijn bestelling voldeed helaas niet aan mijn verwachtingen en heb het pakje retour gestuurd. Binnen 2 dagen stond het geld weer op mijn rekening. Dit vind ik zeer klantvriendelijk en ik ben daardoor ook uiterst tevreden en zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Snelle levering, mooi product

Mijn favoriete merk is prima Donna en het voldoet zoals gewoonlijk aan mijn verwachtingen! De verpakking was ook prima net zoals de levertijd! Dus zeer tevreden

Geweldige service :-)

Goeie website en alles ziet er in het echt ook zo uit. Altijd mooi ingepakt en super kwaliteit lingerie. Zo leuk om in deze tijd een kadootje voor mezelf te bestellen. Echt een mooie webwinkel .

Super goed!

Mooie bh’s. Goede maat. Snel geleverd! Helemaal tevreden☺️

Deskundig

Snelle service, duidelijke website

Mooie merken, persoonlijke service, snelle levering

Bij Annadiva nemen ze de tijd voor je, ook als je online vragen hebt. Goed advies en ze denken met je mee. Heerlijk momentje voor jezelf.

Mooie collectie en snelle levering

Luxe verpakking

De bh past perfect. Luxe verpakt in crêpepapier en doos met quote. Zo is het kopen van een bh echt een feestje. Enige nadeel vind ik dat verzenden via ups moet bij retourneren.

Mooie merkeñ, goede prijzen, snel contact. Even hobbels met online bestellen en leverdatum, maar blij met het snel opgenomen contact en de mooie verpakking van de items. Dank.

Mooie site goeie service

Site goed en duidelijk. Levering heel verzorgd, alle items mooi ingepakt. Cadeautje voor jezelf

Uitstekende pasvorm, goede ondersteuning.

Met de comfort BH van Bella Donna model Deauville ( al jarenlang mijn favoriet )heb ik de gehele dag een goede ondersteuning, hij schuurt niet en kleed mooi af.

Product is precies volgens verwachting

Goede kwaliteit en vlotte bezorging. Helaas is de website niet toegankelijk met een VPN verbinding, dat is jammer

Mooie kwaliteit, duidelijke webshop

Duidelijke webshop, Mooie kwaliteit BH's. Dit keer duurde bestelling wel wel wat langer. Maar ben blij dat hij binnen is.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB