Filter

Heel goed Niets op aan te merken Top

Keurig verpakt.. Prima levering. Heel blij mee

Goede service. Cupmaat van eerste bh van te groot dus deze geretourneerd. Nadat annadiva mijn retour had ontvangen had ik binnen een dag het geld terug op mijn rekening. Tweede bh was goed dus heb deze gehouden.

Levering net zo snel maar wel heel mooi verpakt , echt een kadootje!

Veel keuze en snelle levering

Die ene bh die ik nergens meer kon krijgen, kon ik wel bij Annadiva krijgen en ook nog heel snel geleverd! Top service!

Geweldig!

Bestelling snel en goed ontvangen. Super! Als het niet in de winkel kan...dan maar online dacht ik!

Goede en vriendelijke communicatie over mijn bestelling. Ik werd op de juiste momenten op de hoogte gehouden. Mijn bestelling was zorg en aandacht ingepakt (heel sjiek) en ik ontzettend tevreden over het product. Top gedaan, daar kunnen andere (web)winkels nog wat van leren!

Bestelling razendsnel geleverd!

Bestelling goed en snel geleverd.

Altijd een feestje in een mooi doosje

Ook al moest ik retourneren, is het altijd prachtig verpakt en leveren ze bij Annadiva topkwaliteit spullen met leuke sale en een kaartje.

Zalig

Finne site. Overzichtelijk. Prachtige kwaliteit. Snelle levering. Service en persoonlijk contact. Zalig gewoon

I heb goede ervaring snelle service

Ik besteld al jaren bevalt goed ik besteld altijd goed

Prima aankoop, goed verzorgd.

Fijne BH, keurig verpakt en snel geleverd. Kan niet beter.

Uitermate klantvriendelijk en persoonlijk

Wat fijn om jullie waardevolle advies op te volgen en een super fijn model bh van Prima Donna te ontvangen. Dank jullie wel. Groet Monique

Blij!

Fijn om jullie producten te ontvangen: Voelt altijd weer als een cadeautje! Tip: Voor goed op te vouwen producten (als 2 hotpants) zou een brievenbus-pakje veel handiger zijn dan een bijna leeg doosje... Groetjes, Pauline

Goede service, fijne bh's

Voor mijn dochter bestel ik BH's bij Annadiva. Haar maat is wel bij deze webshop te krijgen. Voldoende keuze in elke maat.

Geweldig!!!!!

Keurig verstuurd en verpakt top!!! Heb al eerder wat besteld dat was ook top!!!

Prima donna bh bestelt volgende dag stond post .nl al aan de deur geweldig super service en mooi verpakt alleen maar lof over jullie

Gewoon helemaal tevreden!!

prima webshop, ik kon alles goed vinden en binnen 2 dagen had ik mijn bestelling in huis Het zat keurig verpakt, ben er heel blij mee!

Ben superblij met de prachtige bh, werd heel snel geleverd en erg mooi verpakt. Het oog wil ook wat hè. Dus dat vind ik een belangrijk ding. Als t pakketje dan bezorgd wordt voelt het echt als een cadeautje.

Goede kwaliteit

Duideliijk website en snel levering

Ik heb al meerdere keren een BH bij jullie besteld. Zeer tevreden met afhandeling van bestelling en ook bij retour zending naar tevredenheid afgehandeld.

vlotte en keurige levering

Vlotte afwerking ook bij retour zending. Altijd keurig netjes verpakt. Dikke pluim voor Anna Diva

Vriendelijke service en makkelijk bestellen

Het is mKkelijk zoeken in de webshop en als je twijfelt helpen ze je heel vriendelijk aan de telefoon. Retourneren is super makkelijk en je hebt snel je geld terug. Prima webwinkel!

Goed, netjes en verzorgd bezorgd

Goede service, artikel verzorgd ingepakt, snelle levering.

Er is aandacht aan besteed!!!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB