Filter

Goede service, artikel verzorgd ingepakt, snelle levering.

Er is aandacht aan besteed!!!

Alles netjes geleverd en snel

Prima levering

Brievenbuspakketje en prima BH

Fijne lingeriewinkel

Mooie lingerie, snel geleverd

Snelle en betrouwbare levering en mooie producten

Mooie en kwalitatief goede producten en goede service met snelle levering

Erg goed!!

Overzichtelijke site! Snelle verzending! En het is echt een kadootje! Het is mooi verpakt!

Super geregeld van begin tot eind zelfs in Corona tijd!

Voor mijn vriendin heb ik diverse setjes van het merk PrimaDonna besteld als verrassing. Aangezien de fysieke winkel gesloten is heb ik alles goed kunnen vinden op de overzichtelijke website. Een aantal artikelen waren niet gelijk op voorraad en duurde een 2-5 werkdagen langer. Dit werd ook netjes vermeldt op de website. Net als het bestellen was het retourneren met hetzelfde gemak geregeld! Kortom super geregeld!

Makkelijk, no-nonsense, mooie vormgeving en snel

Ik heb twee paar Hanky Panky onderbroek gekocht. Zij zijn buitengewoon mooi en comfortabel. Geweldig!

Geweldig!!

Geweldige service, goede kwaliteit, en zeer netjes verpakt en snell levering!! Ga zo door!!

Prima webwinkel

Fijne webwinkel, bestellen gaat gemakkelijk, goede prijzen en prima kwaliteit!

Uitstekend verzorgd, zes BH's gekocht en alles paste!

Goede merken, leuke kleuren, goede pasvorm en mooi stevig verpakt in zacht papier, een wasvoorschrift ein een mooi doosje. Alles gehouden en ik bestel daar zéker weer.

Erg tevreden en mooie colectie

Erg veel keus uit zeer veel merken Snelle levering En wat ik fijn vind is dat je achteraf betalen Ik bestel er graag

Fantastisch!

Fijne winkel in Nijmegen vriendelijk personeel!! Online bestelling duurde wel erg lang ....

Snel en veel keuze.

Zoals altijd snelle levering en veel keuze uit mijn favoriet merk Freya.

Snel vriendelijk

Snelle levering Bellen na als iets niet duidelijk is Staan open voor verbe******en

Alles is goed, behalve de verzendtijd

Annadiva heeft een goede overzichtelijke site, verschillende handige betaalopties zoals ideal of afterpay. De kwaliteit van het pakket en de bestelling was perfect. Gratis levering en al retourneren voor maar 3 euro. Het geld van mijn retour had ik al binnen 2 dagen terug op mijn rekening wat ideaal is. Het enige wat ik niet fijn vond is de hele lange verzendtijd, bij sommige artikelen stond 2-5 dagen verzendtijd maar ik heb ruim 8 dagen op mijn pakketje zitten wachten. Nou weet ik niet helemaal zeker of dit aan Annadiva ligt of postnl omdat zij het erg druk hadden.

TIP TOP in orde!!

Supersnel geleverd en heel netjes verzorgd!!

retourneren gaat niet makkelijk.

jammer dat het retourneren voor mij best wel problemen geeft. ten eerste koop ik een BH voor mijn moeder die al ruim op leeftijd is, dus bestel je een aantal BH's waarvan je hoopt dat er een past. Bij het retourneren stuit ik op de volgende problemen: -binnen twee weken retourneren is een heel kort tijdsbestek -het retourpunt UPS is beslist niet naast de deur voor mij, wat mij noodzaakt het retourpakketje bij een post nl. punt aan te bieden voor een veelvoud aan retourkosten, nl 7,95 euro.

Goede snelle service en prachtig product

Snelle levering van mijn product. Goede kwaliteit, met zorg ingepakt en persoonlijk ondertekend door een medewerker. Leuk!

Valt na maat dus niet zoals meestal het geval is moeten ruilen super blij mee. Verzending was ook super snel.

super, attentvol verzorgd!

Snelle levering, goed verzorgd met persoonlijke afzender. Inclusief retour bon. Een feestje om te ontvangen.

Mooie complete collectie, snelle nette levering

Mooie Complete collectie. Levering was snel en was zeer netjes verpakt.

Excellent customer experience

The items were sent out quickly. The delivery with a courier was also very quick. Items as described, without damages. Great selection of items in the shop.

Keurige levering!

Was keurig netjes verpakt. Mooie kwaliteit prijs!

Mijn artikel besteld en de volgende dag al bezorgd !

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB