Filter

Keurige en snelle levering.

Product voldoet aan verwachting. Product is keurig verzorgd ingepakt en afgeleverd. Snelle levering.

Top ervaring en leuk verpakt, echt een cadeautje

Mijn bestelling werd snel geleverd en was heel leuk ingepakt. Ik had de beha al eerder gekocht, dus pasvorm was perfect

Na een eerdere matige beoordeling vanwege een minder leuke ervaring met Anna Diva is dit heel netjes opgelost door Anna Diva. Punt van aandacht is wel de maatvoering van bh's van merken die je niet kent. Anna Diva gaf aan hier aandacht voor te hebben.

Top maar Wel prijzig

De verzending en alles was top maar de maat was niet goed en moest ik ze terug sturen jammer genoeg koste mij dit 8 euro wat ik best prijzig vond.

Prima netjes en snel

al een paar keer een order besteld bij annadiva en altijd netjes ingepakt en snel geleverd. ik bestel zeker nog vaker bij annadiva

Netjes ingepakt in een mooi doosje!

Bh kende ik al, vanwege de goede prijs nog een aangeschaft!

Top webwinkel

Meerdere keren besteld. Snelle levering... top service

Snel, netjes verpakt en goede kwaliteit

Online bestelling, snelle levering en ook nog eens in een superleuke verpakking. Een cadeautje.

Snelle levering. Leuk ingepakt, alsof ik een cadeautje kreeg. En goede kwaliteit. Tot binnenkort!

Goede service en snelle levering

Zou er de volgende keer weer lingerie bestellen.

Goede ervaring met Annadiva

Goede ervaring netjes verpakt en uiteraard mooi ondergoed.

Goede service en hele fijne BH’s!

Altijd goed!

Snelle en goede service

Ondanks de enorme drukte werd mijn product snel bezorgd. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden van het verzendingsproces. Product was exact wat ik verwachtte.

Fantastische service!

Prachtige collectie en scherpe prijzen. Bestelling werd binnen een paar dagen geleverd en was keurig verpakt als ware het een cadeautje. Communicatie was ook duidelijk en correct. Kortom: voor herhaling vatbaar.

Netjes verzorgd

Juiste producten, producten zoals omschreven en mooi ingepakt!

Zoals ieder jaar weer: blij en tevreden

Zie boven

Super snel geleverd

Mooie bh volgende dag al in huis !

klant is koning !!!!!!

Bij binnenkomst welkomst woord . Luistert naar de klant, wat ze willen. Gaan op zoek voor je , wat je wilt hebben. Geven goed PASSEND advies Neemt tijd voor de klant , ook als je meerdere modellen wilt passen. Dus een keer verkopen is geen kunst ,maar blijven verkopen bij dit adres , dat zegt iets over deze winkel !!!!!!!!

Prima levering en persoonlijk ingepakte bestelling

Zie boven

Zoals altijd snel en eerlijk!

Snelle levering, eerlijk advies en netjes verpakt. Met een persoonlijk briefje en keurig verpakt.

PRIMA

de bestelling is binnen de afgesproken termijn binnen gekomen en de pasvorm is perfect. Dit was mijn eerste bestelling via annadiva. De volgende keer bestel ik weer bij Annadiva. Succes met de verkoop in 2021.

Mooi bedrijf

We (mijn moeder en ik) zijn maar 1x in Den Bosch geweest. Nu weten we onze maat en kunnen we online bestellen.

Goed!

Snelle levering, leuk ingepakt!

Perfect!!

8 Australielaan