Filter

Mooi pakje

Annadiva heeft een mooie website. Het bestel- en betaalproces is goed te doorlopen. Mijn bestelling is 7 dagen ná bestellen overgedragen aan postNL waarna ik de volgende dag mijn pakje ontving. De artikelen zijn mooi verpakt bij aangekomen en voldoen aan mijn verwachtingen.

De producten waren goed en de verzending heel verzorgd.

Mijn ervaring t.a.v. het terugzenden van (een aantal van de bestelde) producten was het tegenovergestelde. Online bestellen betekent in veel gevallen dat er producten retour gezonden moeten worden. Er wordt aangegeven dat retourzendingen bij voorkeur via UPC gebeuren. Ik heb veel moeite moeten doen om te zien welke UPC-punten er waren omdat deze niet met de firmanaam werden vermeld, maar met adressen. Dat betekent onnodig extra zoekwerk voor de klant naar de firmanaam bij het adrs. Vervolgens bleken de meeste adressen niet beschikbaar te zijn wegens de lock down. En één van de adressen bleek niet meer beschikbaar te zijn omdat het bedrijf niet meer op het aangegeven adres gevestigd was. Het heeft met vele kilometers fietsen en geen resultaat opgeleverd. Ten einde raad heb ik het retourpakket per Post.nl verzonden, waarmee de verzendkosten ruim 2x, bijna 3x zo hoog uitvielen. Om deze reden zal ik niet meer via Annadiva of UPC-gerelateerde bedrijven online bestellingen doen en kies ik hieronder voor 'nee' op de vraag of ik Annadiva zou aanbevelen.

Helemaal.top

Overal gezocht maar de juiste maat is nergens te krijgen...........behalve bij Annadiva. De beste lingerie voor de mooiste diva. Gr. Rob

Zeer correct .

Zeer snel thuis bezorgd, Het artikel precies wat ik verwachten,zeer tevreden . De maten waren goed. Mooi verpakt.

Alles ziet er netjes uit

Het bestellen en naar levering van mijn pakketje verliep prima. Het zag er erg netjes uit hoe het is ingepakt. Ook de levering duurde niet lang.

Snelle levering.Lastig retourneren

Bestelling was snel binnen. Keurig verpakt.Retourneren was lastig. Heb 7,25 betaald...zat geen retoursticker bij.

2de keer besteld en weer tot in de puntjes verzorgd

Mooie site, maar ook bovenal een mooie aanrader want t wordt ook mooi verpakt aangeleverd. Toppie !!!

Mooie producten voor een prima prijs

Mooie producten! Service en levering is ook prima geregeld

Mooie gevarieerde collectie, ook voor de grotere maat. Snel geleverd en netjes verpakt.

Snelle levering en keurig verpakt

Makkelijke en duidelijke site, goede info, snelle levering en keurig verpakt

Snelle levering zeker in deze drukke tijd

Snel en keurig geleverd

Persoonlijk bericht in de verpakking.

Prima service en kwaliteit

Prima service en kwaliteit, erg tevreden

Fantastisch!!!

Heel overzichtelijke site, 3 bh’s besteld, snelle levering, mooi verpakt met een bedank kaartje waar ik altijd heel blij van wordt. Ik heb altijd lincherie van Prima Donna, super goede kwaliteit en fantastisch mooi, de prijs is het echt waard. Als je weet welke maat je hebt is het heel handig om te filteren. Heel eerlijk: normaliter ga ik hiervoor altijd naar de winkel maar dat is in deze coronatijd niet mogelijk, vandaar mijn keus bij Annadiva. Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden. Dank je wel Annadiva

Super geregeld

Ondanks drukke periode ( kerstdagen)was mijn bestelling er in 2 dagen

super

netjes verpakt/snel geleverd/ goede prijs/ goede maat!

Ik heb het pakketje nog niet binnen!!

Hij is nog niet eens binnen

Prima communicatie over de levering en de producten zijn zeer naar wens. Als je je maten goed weet, is het zeer makkelijk om via hun website te bestellen.

Top merk, top pasvorm en verzending zeer goed.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinst. Iedere keer wanneer je het aan doet weer opnieuw een cadeautje.

super snelle levering en mooi ingepakt

echt een super snelle levering ondanks de drukte en super mooi ingepakt. ik ben super tevreden

Cadeautje voor mezelf

Mijn bestelling bij Annadiva werd compleet en snel geleverd (ondanks lockdown en enorme drukte bij de bezorgers) en was mooi in papier verpakt! Echt een cadeautje voor mezelf!

Snelle levering en goede info op site

Prima webshop

Redelijk snelle levering, mooi verpakt en tegen acceptabele prijsstijging

Prima Donna lingerie is mooi en is van goede kwaliteit

Goede snelle levering Goed verpakt En volgende dag al in huis

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB