Filter

Erg uitgebreide collectie

Heel fijn bedrijf dat snel verstuurd en reageert. Hele uitgebreide collectie en het meeste goed op voorraad

Snelle levering Lief doosje

Had twijfel een bh online te kopen. ivm corona toch deze stap gezet. Super goede telefonische ondersteuning bij het uitzoeken van de juiste maat bh. Vriendelijk en meedenkend. Perfect retoursysteem. Goede betaalmogelijkheden. Ben zeer enthousiast!

i.v.m. Corona iets langere levertijd maar verder alles prima. Leuke verpakking bijna een feest om het uit te pakken....en mijn kleindochter van 8 was aan het logeren en heeft van de doos een hele mooie beautycase gemaakt voor haar moeder. Dus alleen maar lof.

De producten zijn snel geleverd

Prima bedrijf, goede service

Vriendelijke service, mooie lingerie

Snelle levering van een prachtig setje

De volgende dag en zelfs nog voor Kerst het nieuwe setje binnen. Mooi ingepakt, zodat zelfs met gesloten winkels toch een beetje feestgevoel hebt bij het uitpakken.

Geweldig!!!

Top BH 's

super service en snelle levering

Wat je ziet op de site is er ook fijne winkel om te winkelen

Keurig

Duurde iets lang, maar corona drukte... keurig verpakt, duidelijke omschrijving voor evt retourneren. Slechts 1 artikel moeten retourneren vanwege verkeerde maat. Chapeau .

Mooi prima kwaliteit bh. Snelle levering.

Altijd weer mooi en zeer goede kwaliteit

Al meerdere setjes gekocht allemaal even mooi, goede pasvorm en van zeer goede kwaliteit.

Leuk ingepakt!!! Lingerie helemaal oké ( hanky panky) Tot de volgende bestelling Grt Y v d Grift

Ik kreeg de verkeerde beha

Ik kreeg een andere maat beha dan ik had besteld en moest daarvoor zelf de retourkosten betalen, ronduit slecht

mooi verzorgde levering

ondanks kerstdrukte op tijd ontvangen en mooi verzorgd ingepakt en verzonden.

Geweldig!

Laat besteld, maar keurig op tijd binnen en in de juiste maat als cadeau.

Pragtigen bh met hoogen kwalitijd

Bh Aubade vind ik perfect,exskluzif en fantastisch bijpasent.

Snelle goede levering

Vorige week een bh besteld was er binnen 1 werkdag. Met kerst nog 1 besteld omdat ik zo tevreden was en die is vandaag binnengekomen. Netjes verpakt.

Prima, snel geleverd mooi verpakt

Prettig geholpen via de chat functie. En de bestelde bikini was precies zoals op de foto's en omschrijving.

Overzichtelijke website en snelle levering. Als ik het pakketje ontvang is het echt een cadeautje uitpakken, zo mooi is het ingepakt ik

Snel geleverd, mooi ingepakt en goede kwaliteit

Positief! Bestelling snel geleverd, mooi ingepakt en kwalitatief goed!

zeer klantvriendelijk en meedenkend!

een hele prettige winkel en website; ook nu in corona tijden wordt meegedacht om een goede oplossing te vinden en de goede spullen te kunnen blijven kopen! Dank je wel!

Helemaal top!

Snelle levering en leuk verpakt !!

Ik heb laatst voor het eerst een bestelling geplaatst bij Annadiva en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik werd keuring geïnformeerd in het hele proces van de bestelling van ‘het pakketje is ingepakt’ tot ‘het is verzonden’. Dus van mij een dikke 10!

De webwinkel voor je lingerie!!!

Altijd mooi verpakt met een leuk kaartje erbij. De foto's op de site komen goed over één met hoe het er in werkelijkheid uit ziet.. Het enige wat ik beter zou kunnen bedenken zijn de retourkosten.. als iets toch niet past. Want om de kwaliteit zul je zeker niks retourneren.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB