Filter

Keurig en snel geleverd

De bestellingen die ik tot nu toe bij Annadiva heb gedaan zijn altijd keurig en snel geleverd.

top service

top service, snelle levering en goede kwaliteit

Snel, voordelig

Prachtig materiaal en leuk verpakt.

Mooie bh

De bestelde BH is naar wens alleen in eerste instantie de verkeerde maat besteld dus moeten retourneren. Op bijgeleverd retourformulier stond dat je moest retourneren via UPS, kosten € 2,95. Dat vond ik wel vreemd omdat het door PostNL geleverd was. UPS punt pakte het pakket dus ook niet aan en door naar PostNL. Hier moest ik € 7,95 betalen om het pakket te retourneren. Geen fijn gevoel bij de retourzending dus.

Betrouwbare webwinkel

Duidelijke website, snelle levering en uitstekende service.

Correct, netjes en snel.

Snelle reactie en levering. Tevreden met Producten.

Goede service en advies

Fijne winkel, zowel fysiek als online. Ze geven goed advies en een goede service.

Perfecte service

De winkels zijn vanwege de lockdown gesloten, maar mijn online bestelling kon ik 2 dagen later op komen halen op het hoofdkantoor, fijne service!

Kadootje

Marlies Dekkers badpak besteld. Snel geleverd in een prachtige verpakking: echt een kadootje:)

Snelle levering en mooi verpakt.

Mooi Prima Donna bh gekocht. Verpakt in een werkelijk heel mooie en verzorgde verpakking. TOP!!!

Staat mooi, zit lekker en perfecte pasmaat

Top bh en als setje heel mooi. Erg blij mee

Goede pasvorm en snel geleverd

Gemakkelijk te bestellen en het wordt snel geleverd in een mooie goede verpakking. De kwaliteit en pasvorm is prima.

super elke keer weer

Altijd fijne service!

Snelle & persoonlijke topservice met klasse-lingerie

Meerdere bestellingen gedaan bij Annadiva en jullie service is snel en uitstekend ! Een waar genoegen om zo’n mooi pakketje te mogen ontvangen .Een kadootje aan mezelf , zowel de verpakking als de inhoud . Voor mij geen ritje meer naar de lingerie winkel , Annadiva shopping vanaf de bank !

Goeie website, snelle aflevering en mooie verpakking!

Prima geregeld, zeer tevreden

In de winkel eerder al de maat gemeten, nu vanwege de Corona online besteld. Snelle levering!

Snelle levering en mooo verpakt

Supersnelle levering, leuk verpakt. Super mooie bh van Primadonna. Heel blij mee!

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Ik had al een bestelling gedaan en had daar nog wat vragen over. De mevrouw was heel attent en behulpzaam

Zeer tevreden over jullie lingerie!

Het is prachtig verpakt en de stof is goed materiaal , mooi van kleur! Jammer dat ik het moet ruilen verkeerde maat

Mijn online bestelling had ik super snel binnen, in deze drukke kersttijd een prima prestatie!!

In de lockdown tijd is het een kunst om de bestellingen voor de kerst tijdig te kunnen bezorgen. Dit is prima gelukt waarvoor dank. Hierdoor was het kerstkado een dubbele verrassing. Dank voor dit mooie kado. Online-shopping was ook een waar feest!!!

Prima ervaring, mooie lingerie en goede levering.

Top bh

Snelle levering en retour. Prachtige bh van prima Donna

Snelle en goede levering

In drukke tijden zeer snel geleverd. Goed en mooi verpakt!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB