Filter

Feestelijk....vrouwelijk

Snelle levering...mooie verpakking...kortom als je het binnen krijgt geefthet je een feestelijk gevoel. En de lingerie is natuurlijk heel mooi. Groet Ingrid Groenveld

Altijd een feest om het pakketje binnen te krijgen

Bestel graag bij Anna diva zeer nette dames zowel in de winkel als op logistiek gedeelte pakketje wordt altijd in zeer mooie en stevige doosjes geleverd altijd een feestje

Top snel kwaliteit

Goede correcte en snelle levering,overzichtelijke site.

Snelle levering, mooie producten. Bij vragen snel antwoord.

Snelle ophaal mogelijkheid, en er is een leuk pakketje van gemaakt!

Sport bh van Panache met beugel besteld. Uitstekende pasvorm, fijn materiaal.

Zorgzaam en nette afhandeling van de aankopen/retournering

Eerste bestelling is door hun netjes geannuleerd toen bleek dat de levering pas half februari zou zijn. De nieuwe bestelling is netjes en snel bezorgd.

Ruime keus, mooie lingerie.

Mijn lingerie bestel ik regelmatig bij annadiva. Ze hebben ruime keus, goede kwaliteit en de maten vallen goed. Altijd vlot verzonden en erg leuk ingepakt. Ik ben altijd zeer tevreden.

Snelle service - mooie verpakking - luxe uitstraling- voelt als of je een kadootje uitpakt-

Snelle levering, leuk verpakt!

In deze drukke periode een bestelling geplaatsten binnen 2 dagen in huis in een leuke verpakking. Kon zo onder de kerstboom!

Super klant vriendelijk bedrijf snelle levering en site is overzichtelijk ruime keus kleuren en mate

Ik vind het fijn dat mijn kleuren en maten beschikbaar waren en dat de levering super snel was..klantvriendelijk alleen al als je pakketje binnenkrijgt met een leuke tekst. Super ga zo door

Een snelle en goede service

Mooi ingepakt, echt een kadootjr.

Snel en keurig geleverd

Prettig en snel kunnen kopen meer als genoeg keuze

Prachtige lingerie!

Gespecialiseerd in prachtige en kwalitatief hoogwaardige lingerie. In het echt nóg mooier dan online. Mooi verpakt in de geschenkverpakking! Daarnaast eindelijk een verkooppunt van hanky panky gevonden!

Great lingerie selection, easy to find sets and helpful service

My initial order was delayed. This happens but could have been communicated to me a bit better, in the end it was me chasing the order to make sure I received a birthday gift on time. But the telephone support was very fast and kind and helped me to resolve the issue very well! The webshop is very well designed and almost all products are available in all sizes. Recommend!

Alleen positieven ervaring!

Ruime keus en geweldige service.

Ik heb hier, ondanks een grotere maat, een ruime keus uit prachtige goed passende lingerie. Bovendien wordt het snel en netjes verpakt thuis bezorgd. Zeer tevreden.

Superblij met mijn setje, past perfect.

Heel goed en vlot afgehandeld.

Zeer vlug bezorgd netjes verpakt in een oogstrelende doos.

Snel geleverd...mooie lincherie

Mijn bh us snel geleverd en mijn bestelling komt altijd supersnel.

Fijne collectie en goede service

Bestelling duurde eventjes, maar daar werd netjes over gecommuniceerd

Super service en snel bezorgd

Enorm snel bezorgd tijdens deze drukke tijd. Ook was het een kadootje om uit te pakken (terwijl het geen kadootje was). Super veel informatie erbij over de beha en ook nog eens een persoonlijk kaartje erbij.

Geweldige service!

Mijn bestelling in deze tijd binnen twee dagen bezorgd. Waar vind je dat nog.......

Supersnelle bezorging (zelfs in deze tijd) precies het juiste product.

Hele goede ervaring, kende jullie niet, maar ga zeker vaker van jullie diensten gebruik maken. Groetjes Marion.

Snelle levering verpakt als n lief cadeautje, gewoon top

Elke keer weer wordt het pakketje snel bezorgd en ziet het er keurig ingepakt uit. Ik kijk er elke keer weer naar uit, gewoon n cadeautje om uit te pakken en mijn hofleverancier voor mijn topmerk lingerie.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB