Filter

Online bestelling gaat prima, goede communicatie via email. Altijd zeer tevreden!. Kleine tip: het leuke doosje extra dichtplakken want de verpakkkng was weer stuk en het zegel deze keer open! Gelukkig niks mis met de inhoud.

Makkelijk online te bestellen goede ervaring mee terug sturen zou nog wel wat makkelijker kunnen retour label erbij doen bijvoorbeeld

Fijn shoppen!

Mooie spullen, superfijne website en snelle service!

Beter kan niet!

Bestelling supersnel afgehandeld. Pakje zag er feestelijk uit. Ruime keus. Voor mij is duidelijk waar ik voortaan lingerie bestel!

Goede website, snelle service

Echt een goede website waar je gemakkelijk alles kan vinden. Snelle verzending en goede service

Goede merken voor alle maten, uitstekende service

Ik vind precies wat ik zoek en je kunt er op vertrouwen dat de bezorg afspraak nagekomen wordt.

Heel persoonlijk en vriendelijk advies

Toch altijd spannend een BH kopen vind ik. Omdat ik online toch niet de juiste maat had gekocht ging ik naar de winkel op de utrechtse straat. Ik werd zo vriendelijk geholpen met aandacht en rust. Omdat t een behoorlijke uitgave voor mij is wilde ik echt rustig de juiste bh kiezen. Deze mevrouw begreep dit volledig en kwam met allerlei betaalbare opties. Ik voelde me erg op m’n gemak wat ik niet zo gauw zo voel bij winkel medewerkers.Ben met een prachtig setje naar huis gegaan waar ik heel erg comfortabel in mooi in voel.

Geweldige service!

Snelle levering, zeer vriendelijke klantenservice. Een woord top!

Past perfect en enorm goede kwaliteit

Bij binnenkomst netjes verpakt, bij het passen paste het meteen, je merkt aan alles dat het een hele goede kwaliteit is.

Top service en top telefonische hulp!

Snel en deskundig geholpen, pakket snel thuis ontvangen.

Helemaal goed! Precies zoals vermeld en afgebeeld.

Mooie kwaliteit en goede service en levering. Voor grotere maten ruim assortiment met mooie producten. Erg tevreden.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Altijd snelle levering en leuk verpakt. Zeer betrouwbaar.

Prachtige lingerie en uitstekende service

Prachtige lingerie van mooie merken. Mooie, duidelijke website en snelle afhandeling van de bestelling.

Uitstekende service en lief bericht!

Netjes verpakt met ern lief berichrje en op tijd bezorgd. Prima website en genoeg informatie over de producten. Al met al uitstekende service en een prettig merk. Zeker een aanrader!

Fantastische winkel

Groot assortiment merken en ruime keuze in maten. Fijn om thuis in alle rust te passen. Makkelijk retourneerbaar en ze bezorgen ook snel.

Positief

Netjes verpakt en snel geleverd

Prima voor elkaar

Snelle leveringen

Prachtig pakketje

Duidelijk verhaal. Met liefde!

Netjes verpakt, snel bezorgd.

Goede kwaliteit en levering

De kwaliteit van de Bh's zijn heel erg goed, goede pasvorm en bezorgen altijd snel en goed verpakt.

Snelle bezorging en qua prijs niet duur.

Mooie hoog kwalitatieve producten daar staan jullie voor! Koop liever life maar nu ook online Draag de producten graag Voel mij mooi Dank

Overzichtelijke site en snelle levering

Ik vond het een hel fijne site om op te winkelen veel keus en je kunt de artikelen goed beoordelen op de site vanwege de foto's van verschillende kanten het was voor mij de eerste keer wild eiets moois voor me vrouwtje en goed geslaagd dus topsite

Meest vriendelijk clientbenadering

Door mijn eigen domme fout ging ik iets mis met mijn bestelling. De medewerker heeft op een bijzondere vriendelijke manier ervoor gezorgd dat mijn cadootje op tijd op de plaats van bestemming was. Hartstikke bedankt, Tot volgend jaar

Stay here, it makes you feel beautiful and welcome

Alleerst wil ik zeggen dat het vrij eenvoudig is om de juiste bh en maat te bestellen. Geen ingewikkelde doorklik functies of voorkeuren. Lekker overzichtelijk. Ten tweede was mijn bestelling binnen 3 dagen thuis. In deze drukke feestmaand een verademing. Als kers op de taart een uiterst vriendelijk en met een persoonlijke noot geschreven briefje erbij als dank voor de bestelling, altijd attent. Dus stay here it makes you feel beautiful and welcome.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB