Filter

Geweldige service en meedenken

Bij Annadiva in Nijmegen een voedingsBH laten aanmeten en meegenomen. Na de bevalling bleek dit echter toch niet mijn maat. Geen probleem: Annadiva biedt een geweldige retourservice bij voedingsBH's, omdat dit vaker voor lijkt te komen. Dus mijn BH's na de bevalling terug gebracht naar de winkel en een BH in de goede maat laten aanmeten en meegenomen. Zo fijn geholpen! Aanrader!

Goede ervaring

Zeer professioneel

Snel, goede klantenservice

Keurig en met zorg verzonden. Snel

Annadiva is een cadeautje voor het vrouw zijn

Zeer goede webshop , de producten worden keurig, als een soort van cadeautje naar je toegestuurd. Meer dan tevreden . Ik hoop snel een van de winkels te kunnen bezoeken.

Uitstekende service

Uitgebreid aanbod. Wanneer niet leverbaar direct geld terug. Medewerkers bellen om te overleggen over de bestelling wanneer deze niet direct leverbaar is.

In een woord super

Snelle levering, helaas verkeerde maat besteld, binnen 2 dagen het geld retour, en nieuwe besteld, ook weer zeer snel geleverd.

Artikel snel geleverd in een leuke verpakking. Je kan zien dat het met zorg wordt verstuurd. De prima Donna bh is goed van pasvorm en van hoogwaardige kwaliteit. Ik zou zeker vaker bestellen bij Annadiva. Het was een goede eerste ervaring. Zeker aanbrengen bevelen

Mooie producten

Geen communicatie, goede producten

Net als de vorige keer moest ik drie weken wachten op mijn pakketje. Toen ik eenmaal een mail stuurde bleek dat de helft niet leverbaar was, maar dat meldde ze dus niet even uit zichzelf. Eerlijk is eerlijk, als je je pakketje eenmaal hebt, is het wel allemaal goed.

Snel geleverd en zit perfect!!

Mijn bestelling werd super snel geleverd en het setje zit heel mooi! Lingerie valt goed op maat.

Keurig netjes verpakt, snel verzonden. Een aanrader voor iedereen die graag online shopt.

Top ! Snel en netjes.

Ik voel me gewaardeerd als klant.

Mooie aanbieding, super item, razendsnel geleverd, mooi ingepakt. Top!

Voor de eerste keer iets besteld en ik was zeer prettig verrast. Bestellen was snel en gemakkelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mij bestelling. Het was zo snel binnen en ook nog eens leuk verpakt. Helemaal top!

Top webwinkel!

Ik heb al meerdere malen iets besteld. Altijd mooie bh's /bikini's die ik in de winkel niet makkelijk kan vinden. Ik heb helaas een grotere cupmaat, dus het is lastig om iets moois te kopen, maar hier slaag ik altijd. Terugsturen gaat ook prima!

Het bestellen verloopt zeer makkelijk, levering is heel snel en de afhandeling is fantastisch! Altijd een persoonlijk kaartje bij je bestelling, voelt warm en gewaardeerd!

Wat een kado. Zo mooi ingepakt en verstuurd. Was leuk om te ontvangen. Snelle levering.

Geweldig!

Goeie ervaring,alles keurig en zorgvuldig verpakt. In een discrete verpakking. Echt een aanrader.

Geweldig!

Bij Annadiva Bh's gekocht van het merk Prima Donna. Worden snel thuisbezorgd en de pasvorm is fantastisch!

Telefonisch goed en duidelijk advies. Snelle levering en alles netjes verpakt

Telefonisch goed en duidelijk advies. Snelle levering en alles netjes verpakt.

Goede snelle levering

BH besteld die op verschillende pekelen was uitverkocht. Maar bij annadiva niet. Snelle levering. Gewoonweg top.

Mooie lingerie en kwaliteit

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

Snelle afhandeling.

Goed product voor een prima prijs snel geleverd. Kan niet beter!

Snelle bezorging!

Met zorg ingepakt cadeautje, met een handgeschreven kaartje erbij! Heel leuk.

Prima tevreden

Mijn bestelling is keurig ontvangen en helemaal naar wens.

Goede kwaliteit BH's

Ik bestel mijn bh's hier altijd, prima service en goede kwaliteit. Je krijgt ze mooi verpakt thuis.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB