Filter

Perfect online lingerie kopen

Goede pasvorm, maatvoering klopt, snelle levering.

Fijne service, prachtige producten

Zelfs voor een plus-size vrouw hebben ze de mooiste bh’s! Meestal moet ik het doen met een bh waar mijn oma nog mee liep maar bij Anna Diva kan je je hart op. Ik ben heel erg blij met mijn aankopen en kan me er sexy door voelen. Dat betekend dat ik me ook meer mezelf kan voelen en dat is heel belangrijk voor mij.

Super !

Ik koop al mijn bh’s van prima Donna bij Annadiva, altijd goede service! Ik wil niet anders meer.

Ik had eerst op de site gekeken, toen de bh in de winkel gepast, maar de pasvorm was niet goed. Toen liet ze me een andere bh zien die perfect was, maar niet goed van kleur en zocht de dame in de winkel mee op de site en kon ik hem on line bestellen en bij haar afhalen. Kortom: ik was een tevreden mens

Alleen maar lof, en dat al vele jaren.

Uitstekende service en dito producten.

Super webshop met fijne producten van goede kwaliteit. Geweldige service en de bestelling wordt altijd in een mooie doos geleverd.

Mooie webwinkel makkelijk bestellen en snelle levering! Ook retourzending wordt snel terug betaald.

Sinds kort heb ik annadiva ontdekt. Wat een prachtige collectie Heel veel keuze en super goede kwaliteit Ik ben zeer tevreden!

Snelle levering. Leuke verpakking. Verzendkosten een nadeel

Snel in huis keurig verpakt.

Snel in huis keurig verpakt

Mooie collectie Prima Donna lingerie en stipte levering.

Uitstekende koopervaring. Zeker voor herhaling vatbaar.

Altijd fantastische service

Altijd fantastische service, elke keer weer een kadootje voor mezelf een pakketje van Annadiva

Zeer tevreden. Snelle levering in een mooi doosje. Gelukkig paste het product. Prima webshop

fijn shoppen, prachtige lingerie

makkelijk shoppen, snelle bezorging!

Goede service, snelle levering en product was netjes verpakt.

Service top & kwalitatieve lingerie

Ik schrijf het omdat mijn producten super snel aan waren gekomen en echt van goede kwaliteit zijn. Onwijs bedankt!

Goed en volgens afspraak

Online besteld, goed op de hoogte gehouden van de status.

Tevreden!

Een opluchting dat ik de juiste Bh hebt gevonden.

Goede service. leuk verpakt echt een cadeautje.

Een goed en fijn product ontvangen

Het was de eerste keer dat ik bij jullie een bestelling deed. Ben erg tevreden.

Dik tevreden!

Ruime keus in prachtig lingerie!! Mijn bestelling was met zorg verzonden. Of je een cadeautje krijgt. Bedankt Annadiva.

een genot om te ontvangen

De bestelsite is eenvoudig, keurig op de hoogte gehouden van het pakketje. Bij de levering is het zo liefdevol ingepakt met een kaartje erbij, het is een feestje om een zending van Annadiva te ontvangen.

Helemaal prima!

Voldeed helemaal aan verwachting en keurig verzorgd en tijdig geleverd

Super goede communicatie en snelle verzending. Helaas paste het item niet maar die kon ik goed retourneren en het geld is snel terug gestort. Heel tevreden!

Geweldig , Ik had besteld en twee dagen later in huis. Netjes verpakt.

Tijdige levering, netjes verpakt, goed product

Een hele positieve winkelervaring met 1 minpuntje.. het retourneren. Ups is voor mij niet handig en daarnaast niet gratis.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB